x2 x3 x4
Elküldve: 2012.05.16 21:37
A korrektség kedvéért: az ilyen normál esetben ez is úgy ban ahogy van. Adamsumi nem a futamos esetei miatt, hanem a felhalmozott hülyeségei miatt lett kibanolva, neked csak ez az egy dolog lenne ha nem funrace-en történt volna.
Már neharagudj meg Dávid, de rendkívül inkorrekt voltál te is. Engem 2x próbáltál féktávon kilökni, mert megelõztelek, egyszer sikerült is. Többször rámhúztad a kocsit az egyenesben. Ez a videó pont akkor kezdõdik, mikor megpróbáltál engem kilökni, de eltévesztetted a célt, és kicsúsztál, majd adamsumi mögé jöttél vissza. Te sem vagy szent.
Ráadásul ezek után még büszkén hirdeted, hogy milyen fszán sikerült kilöknöd valakit.
Szerkesztette: patya - 2012.05.16 21:47
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.05.16 21:49
Na jó, szûrünk. Kötelezõ minimum 5 futamnyi múlt a HOPTO-ban annak aki indulni szeretne a júniusi Race07 bajnokságba. A legjobb az OW1 lenne, de a Race07 funrace is beletartozik, mert mentve lesz az eredmény - vissza lesznek nézve a futamok.
dehogy próbáltalak...az egyenesben meg nem húztad rám és ha jól emlékszem csak egyszer löktelek meg akkor is lehúzódtam és elengedtem és nem támadtalak úgyhogy,,,
x1 x1 x2
Elküldve: 2012.05.16 22:04
Engem múlthétvégén kitiltottak race07-ben a több publikus szerverrel futó conline-os szerókról, mert szándékosan löktem ki valakit.
A tanulság annyi, hogy ha látod (és tapasztalod), hogy valaki 2 kör alatt minden a közelébe érõt kilök, vagy leszorít, akkor sincs jogod szabálytalankodni
Pedig az ilyen fix 20-25-40 fõs futamokon aztán minden van, csak tiszta verseny nem Kanyarban keresztbe leparkoló emberek, torpedók a rajtnál akik utána egybõl mennek is a következõ szerverre is torpedózni; illetve a személyes kedvenceim: a szembe közlekedõk
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.05.16 22:06
Van egy olyan érzésem hogy a körszámokat nem szedi ki normálisan a logból a weblap. Sajnos ocsmány adatok vannak a Race07 logban, nem egy rFactor sajna. Így csak az idõk pontosak.
Üdv Urak!
Én már mentem nálatok 2db funversenyen, ott nem volt semmi gáz.
Néztem a videot kemény verseny lehetett, izzik a topik. ( sok volt az uj pilóta?)
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.05.16 22:15
Hy,
Jobb lenne ismételni még gote. Am emlékszem rád és nem emlékszem gondra, de mentett eredmény kéne a weblapra. Elég sok új volt, de ahhoz képest nagyon jó volt.
x1
Elküldve: 2012.05.16 22:27
Sziasztok gondoltam megosztom veletek a második futamon történteket, itt van egy kép amikor a mögöttem lévõ alfás kiforgatott a kavicságyba, és meg sem fordult a fejében hogy megvárjon.
(én a fekete seat-al vagyok)
http://kepfeltoltes.hu/view/120516/54_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Pletthino csak keményen,mert látom sajnos erre szükség lesz.Ez a hozzáállás nem megoldás ezekre az estetekre,hogy mert belém jött,eldurrant az agyam stb. és ezért kibombázom,kiszorítom.Itt senki sem egyszemélyes végrehajtó,se Dred bíró,arra itt van(nak) a BT és az Admin team és aki elmebeteg a pályán az megkapja érte a büntetését,mert ez így nem megoldás és a normálisan versenyzõk kedvét veszik el az ilyen esetek.Néha gondolkozni is kellene és nem csak a gázt nyomni ész nélkül,erre ott van az offline mód.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]