pedig feltünõ A round 22-t nézd meg. a végeredményt. A nevek mellett sincs ott a csapat logója. Pont csak azokat adja össze ahol ott a logo.
45 Feketének. Az megy a Chevy Hondához
40 Carlosrolnak Seat
26 Zsoltnak BMW
És szerintetek nem így kell lennie?
Az a feltûnõ, hogy már vége a szezonnak és ti nem tudjátok hogy mûködik a csapat-bajnokság pontozása
Szerkesztette: Tusy - 2014.05.26 14:21
idén is van egy iratlan szabály, hogy a visszaforditóba meg se probáljunk elõzni?
Amugy az elsõ nagy féktávnál nem menekülhetsz ki a bukótérba, mert ot egy láthatatlan fal. arra figyeljetek. Bár nem tudtok ellene mit tenni ha már elfékezitek
nagyon rá lettem kenve a falra második futam gyors jobbosa elöttt helyem az 0 volt. bocs, ha esetleg bezavartam, mert onnan lehetetlen volt normálisan befordulni...
Szeretném megköszönni az Admin teamnek, valamint mindenkinek akinek része van a Hopto mûködésében, hogy nekünk pilótáknak csak annyi a dolgunk, hogy bekapcsoljuk a gépet, felmenjünk a szerverre és rójuk a köröket. (na meg, hogy néha rinyáljunk) Azért ez egy elég jó dolog! Nagy-nagy köszönet érte!!
A WTCC szezont pedig, nagyon élveztem. Amennyire nem szerettem az elején az elsõ kerék hajtást, és a mód is fura volt nekem, annyira megszerettem a végére, és élveztem vele menni. Ennél több pedig nem is kell. Illetve azért jó lett volna valamivel nagyobb létszám a futamokon, valamint ha mindenki teljes szezont fut, mert akkor bizony az elsõ 5-be is nagyon nehezen fértem volna oda...
Gabesz tempója elõtt pedig le a kalappal. Fõleg a városi pályákon! Amikor az ember félve óvatoskodva kacsázik a betonfalak között, na ott érzi magát otthon Gabesz és robog magabiztosan kanyarról kanyarra, mintha a falak ott se lennének. Pont olyan mint Huffy!
És azért ahoz se kell hozzátenni semmit, hogy 2 hétvége, azaz 4 futam kihagyás kellett a részérõl ahoz, hogy elõtte tudjak lenni. Grat érte
Még egyszer köszönet és gratulálok mindenkinek! Jó kis szezon volt
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]