Meg oldható lenne-e a tippversenyben, hogy a versenyzõk neve mögé zárójelben oda lennének írva a gyártók? Ha nem nagy meló. Szerintem segítség lenne olyanok számára akik nem követik 100%-ig figyelemmel a sorozatot, de szeretnének "sikeresen" tippelni.
Például nálam is vannak fekete foltok, tudom hogy a Chevi Cruze-al furikázik Muller,Menu és Huff, de nem tudom ki megy a Chevrolet Lacettivel.
A BMW-bõl is Farfus és Prialux ugrik be. A SEAT-nál meg Tarkíni, Monteiro és Michelisz. A többit nem nagyon tudom hova tenni
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Most akkor Michelisz vezetTE az ujoncok tabellajat, mert ahogy elneztem az elso futamon az a " szetverlek, ha megelozol " mentalitasu csavo a 8. vagy a 7. helyen vegzett. Nem? Masodikrol mar lemaradtam, ott hanyadiknak vegzett Norbi?
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.20 23:37
Na megnéztem az oldalt, van még csapat tabella is meg a Trophy amit mondtál még az F1-nél. De még Norbi vezeti az újconokat, 2. futamon a 2. újonc volt mert Barth vissza esett. Akárhol is érnek célban, kapnak pontot a régi 10-8-6... szabály alapján.
Szoval ha Michelisz elott beernek a regiek kozul 6-an es igy o 7. lesz, mig a Barth aki a masodik legjobb ujonc volt azon a futamon csak a 10. lett, akkor ok ketten kapnak pontot. Michelisz 10-et es Barth 8-at, az ujoncok tabellajahoz DE, ettol fuggetlenul Michelisz meg kap a csapatba es az osszesitettbe is pontot, mert gondolom az 1. 8-at vagy 7-et pontozzak.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.20 23:44
Ha az elsõ 10-ben végez - F1 pontozás van itt is - akkor rendesen a normál tabellához kapja a pontot. Ha mondjuk õ a 15. helyen ér be, 14. Barth, õ a 2. legjobb újonc pilóta, akkor is megkapja a 2. helyért járó pontot, vagyis a régi F1 pontozás szerint az elsõ 8 újonc kap pontot.
En meg csak megfigyelo statuszban vagyok . Nem tudom, hogy Tarquini mennyire nyomja jol. Monteiro multkor kipofozta Norbi kocsijat nem? . De azert az az Andy ' Pirló ' is berakja a kocsit ha kell . Tetszik.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Szerkesztette: robikasztar - 2010.09.21 00:02
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]