Jelzem, tükör azér fontos lehet adott esetben mert aki nincs hozzászokva a hátranézés nyomkodásához annak gondot okozhat az is szerintem. Balesetveszélyes
pikador írta:
Jelzem a tükrök plrbõl való bekapcsolhatósága is modfüggõ.
Ez újdonság számomra, mert eddig minden modban amivel mentünk be tudtam kapcsolni..... Söt, ugyanazt a plr-t használom már nem is tudom mióta,,, Ha új mod, új rfactor neki, de plr meg control.ini mindig copy-paste...
Finland írta:
De szerintem ezt felesleges bevezetni, hogy kötelezõ kameranézet legyen. Mert aki esetleg évek óta így megy, az alapból elõnybõl fog indulni azokkal szemben akinek lesz kb. 3-4 hete megszokni a dolgot.
Nincs mit hozzátenni.
Egyébbként még ki szállt rá nayrobira? Elég magas lehet amit írt, ugyhogy nehezen is tenném
Viccet félretéve õ leírta véleményét én is leírtam. Szerintem ez így rendjén van. Én is tekinthetem támadónak a hsz-ét mert az véleményemmel ellnetétes. De ez csak egy gondolatcsere. Meg kell vitatni minden szemszögbõl a dolgot És nem is neki kezdtem el mondani a véleményemet.
Szerkesztette: Tusy - 2010.09.03 17:20
pikador írta:
Jelzem a tükrök plrbõl való bekapcsolhatósága is modfüggõ.
Ez újdonság számomra, mert eddig minden modban amivel mentünk be tudtam kapcsolni..... Söt, ugyanazt a plr-t használom már nem is tudom mióta,,, Ha új mod, új rfactor neki, de plr meg control.ini mindig copy-paste...
Akkor szerintem dobjon be mindenki a kasszabba 1 millio forintot, hogy majd kiberelhessunk egy F1-es kocsit es megnezzuk, hogy valoban hogy is van a gumimelegedes, a motorteljesitmeny, es minden mas. Egyszoval a fizika.
Ha ez eddig nem tukrozi a valosagot, csak a mod keszitojenek a fantazia vilaga szerint van osszerakva a kocsinak a viselkedes modja, akkor egyszeruen lelehet mondani arrol a nagy valosaghusegrol, mert szerintem koze sincs ahhoz amit vezetnek a mai F1-es pilotak!
Szerkesztette: robikasztar - 2010.09.03 17:58
Na én épp ezért állok ki a cockpit nézet mellett, hiszen ez az egyik olyan dolog amit tudunk szimulálni nagyjából, ez sem tökéletes, de kb ugyanazt láthatjuk, mint aki beül egy autóba.
Nayrobi itt vagyok én nem lapítok,csak melóztam eddig.
Valamelyik nap Geriii és Nordred meg még nem tudom ki örültek a cockpitnek nagyon, itt meg csak Pikának van vele baja aki nem is szeretne indulni a goldenben, meg Tusynak aki azt se tudja hol akar indulni.ezt õ írta egy másik topicban.
Napster kérdezte is tusy ha nem tetszenek a golden szabályok miért nem mész a silverbe.
Érdekes a többiek el tudták fogadni hogy szavazás lesz róla,nem erõltet itt senki semmit sem.Meg lesz szavaztatva,amivel a segédadminban egyet is értettél nemértem mit kell itt ennyit háborogni.
Ez a nagy támadás,hõbölgés,kötekedés bevallom engem is meglepett.
Mondtam,kialakul a golden mezõny és szavazunk.Ha csak eggyel is több lesz a TV-cam-ra szavazó akkor az lesz.
Ennyi.
Ja és az indok amit kértél,nayrobi már leírta.
Az igazi autókat sem a tetõn ülve vezeted.
Én egyébként azt hittem hogy örülni fogtok,nem háborogni itt a végtelenségig.
Fix a hir hsz-ekben már aztis leírta,hogy milyen szar ez a mod,(holott egy centit sem ment vele) szal nemtudom érdemes-e itt egyáltalán valamit is csinálni.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
LOL Robi,te azt gondolod,hogy így kell menni?Na akkor már kezdem érteni
Szerinted a versenyzõ a saját tökét látja versenyzés közben? LOOOOL
Mondtam,hogy majd segítek beállítani,hogy lássál.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Jó indok nem tudom miert nem lehet mindenkinek jó. Aki akar menjen cockpittal. Igy elõnyhöz jutnak akik mindig is cockpitban versenyeztek. Kíváncsi leszek a szavazásra.
Egyébbként sehol nem említettem hogy egyetértek a szavazással. És azt meg leírtam miert nem tudom hol akarok menni. Goldenben szeretnék de a cockpit miatt habozom.
Nem, egy pár centivel felemelem, ezt a videót csak azért tettem be, hogy megmutassam hogy a robika által belinkelt rft-s videó nem túlzás, tényleg kb ennyit látnak.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]