CiBa, támogatni õket?? Én Ferraris vagyok amióta az eszemet tudom, de szerintem ez akkor sem volt szép dolog tõlük. Bevezették, felvezették, hogy majd szeptemberben megjelenik, letöltheted, gyalázhatod a kis brazilt vagy a nagyfejû spanyolt. Erre a végén kiderül, hogy pénzért adják. Nekünk 15 euró, persze, nem sok. De sok kicsi sokra megy, nagyot szakítanak vele.
Miért van szüksége a Ferrarinak erre a bevételre egyébként?
Megnéztem az oldalt és egybõl az jutott az eszembe: a mocskok... a basic pack 15 Eur, azt sztem addig markatingolják, ha kell mind a 3 pálya akkor lesz vagy 50 eur az egész...
..azt majd kiadnak hozzá valami extra fejlesztést az autohoz és akkor az még 10 euro...
...szval kezd büdösülni...
.e remélem csak a varjú beszél belõlem és nem így lesz...
Azt hiszem megyek lottozni,.. bár lehet , hogy nem jól forditom, de mintha afennt említett dologról írnának....
What is this further content?
Every package includes a circuit, reproduced with Laserscan technology and a development step of the Ferrari F10, adding aerodynamic, electronic and mechanical functions, as well as software updates to improve the functionality.
azaz, ha nem veszed meg a többi csomagot esélyed sem lesz normális helyen végezni...
Hát ti tudjátok,itt megtudhattátok volna mi a reális.Így majd jön megint az okoskodás,hogy ez a mod reális meg a ctdp meg a tököm tudja
Annyit azért mondhatok hogy az rfactorF1RFT 2009 segítségek nélkül pontosan 10X ilyen nehéz mint ez.
1-esben kapar, 2.-ban már csak éppen moccan 3.ban meg már olyan mint az rfactor 3-as tc-n.
Pont mint élõben.Ott se nagyon szoktak 3.ban 210-el forogni az aszfalton.
Majd nézzétek meg a videón,hogy itt csak cockpit nézet van és az ember mégse a térdeit látja,hanem a kormány felétõl felfelé.
Ennyit arról hogyha megemeled az ülést akkor az sem reális.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Két játékmód van, az egyikben gyakorolsz, lehet segítségeket használni, nézeteket váltani, stb, a Hotlaps módban pedig egy nézet, nuku segítség és ezeket az idõket menti a játék és kerül fel az oldalra. Rejtély megoldva
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]