Hozzászólások: 419 Lakóhely: Budapest / Aszód Regisztrált: 2009.09.07
Elküldve: 2010.09.22 22:35
Hát az elsõ benyomásom a játékról (ami valszeg egyben az utolsó is az uninstall miatt ), három órás tesztelés után, hogy elég szépre sikerült és legalább ennyire árkádra. Szimulátorosoknak semmiképp nem ajánlott, az árkád játék kedvelõi viszont egy 'istencsászár játékot kaptak. Nekem már indulásnál felállt a szõr a hátamon a mikrofon mögé ülõs sajtótájékoztatós, túldizájnolt menüs, nyilatkozós, Codemasters-re jellemzõ limonádétól. Most megyek és ráklikkelek gyorsan kettõt az iRacing ikonjára, hogy elfelejtsem ezt a játékot, mielõtt maradandó sérüléseket okozna!
Na kipróbáltam.....Ez vicc, köze nincs a szimulátorhoz. Ezért kár volt megvenniük a jogokat az EA-tol és évekig ülve rajta végül egy ilyennel elõállni, szégyenbe hozva az elõdöt... mert hogy szerintem ettõl az F1 Challenge is százszor különb...persze ki milyen szempont alapján ítél, de nálam olyan gyorsan uninstallal zárult a teszt mint még soha...
Még a "telefon töltést" is deleteztem,nehogy véletlenül egyszer visszalopja magát a program filesba...
x1
Elküldve: 2010.09.23 14:33
Én is csalódtam benne, a grafika az jó. de nekem nem tetszik a menü kialakítása, box megoldása stb... biztos van olyan akinek tetszik Arról nem is beszélve hogy fél óra mire eljutok addig hogy pályára guruljak
x1
Elküldve: 2010.09.24 21:58
Megszereztem én is..
Érdekes!
A pályák nagyon jók, azt meg kell hagyni.
A fizikája egy kicsit érdekes a Factor után, de nem mondanám rá, hogy rossz.
Ha sok segitséget teszel rá akkor árkádos, ha keveset vagy semmit akkor elkezd hajazni a szimulátorra.
A szinkronításokkal kicsit gond van viszont.
Lsd: váltás és kormány.
A logitech kormányt pl nem tudtam neki beadni ezért a billentyüzetet kellett át implantálni a kormányra.
Tul sokat germózik a betöltéseknél, és körülményes a játékmenet.
Ettõl egy idõ után kezdek idegrohamot kapni...
A setupot viszont nagyon pepecûl be lehet lõni vele!
Mármint a kézi setupot mert az is van az alapsetupok mellett.
A hang nagyon rendben van minden szempontból.
Egyenlõre ennyi.
Még csak éppen hogy megjelent a Codemasters 2010-es hivatalos F1-es játéka, máris sokan az F1 2011-rõl beszélnek. A fejlesztõcsapat már meg is kezdte a munkálatokat a következõ évadot feldolgozó alkotáson. A hírek szerint az F1 2012-rõl pedig folynak a tárgyalások a FOM-al.
Több újítást terveznek a készítõk a következõ részben, amelyeket az idõ rövidsége miatt nem sikerült belepakolni az F1 2010-be. Ilyen például a Safety Car, vagy a futam utáni díjátadás pezsgõzéssel, ezen kívûl a Codemasters tervezi DLC csomagok kiadását is, amelyekben extra pályák, és klasszikus F1-es versenygépek is szerepelnének majd.
A készítõk feltett szándéka, hogy a következõ részben az F1 2010-ben elõforduló hibákat kijavítsák, és a játék irányítását egy új szintre emeljék, ugyanis szerintük egy igazán kiforrott F1-es játék elkészítéséhez több éves fejlesztõi munka szükséges.
Forrás: simracing.hu
És akkor a véleményem:
"Több újítást terveznek a készítõk a következõ részben, amelyeket az idõ rövidsége miatt nem sikerült belepakolni az F1 2010-be. Ilyen például a Safety Car, vagy a futam utáni díjátadás pezsgõzéssel."
Korábbi hsz-ben leírtam hogy szerintem sok a hülyeség benne írtam a pezsgõzést is tessék azt is belerakják.
"Codemasters tervezi DLC csomagok kiadását is, amelyekben extra pályák, és klasszikus F1-es versenygépek is szerepelnének majd."
Ha VB-lesz a valami ratyi csapattal akkor majd megveheted a Toleman-Hart Turbot és furikázhatsz Sennával. Vicc nem Simset/Fifát akarunk, legalábbis én.
"egy igazán kiforrott F1-es játék elkészítéséhez több éves fejlesztõi munka szükséges."
Mit csináltak ezek 2-2,5 évig? 2009 azért nem jött PC-re mert õk a 2010-re koncentráltak.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2010.09.25 12:29
Azt nyilatkozta a Codemasters, hogy az F1 2010-ben benne lesznek a 2009-es kocsik is, mert ugye bar, lemoddoltak. Nos. Ha jobban odanezunk a dolgok moge, eszrevesszuk azt, hogy hamarabb lettek kesz a kocsik, mint maga a fizika, idojaras es a tobbi marhasag,a mi a jatekkal egyutt jon.
Most jol kezdik felepiteni, ugyanis, ujratervezik az egesz jatekot. A kocsik miatt nem lesz gondjuk, mivel multevbol kiindulva az volt meg nekik a leghamarabb, tehat azt pikk-pakk osszedobjak, ellenben, most tobbet fognak forditani a fizikara.
A DLC csomagok, pedig PENZERT lesznek. Ott van a CODMW2 is. Kesz jatekokhoz, uj mapokat 15-20 dolcsiert adnak.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]