x2 x3 x4
Elküldve: 2012.01.06 19:06
THX ezt a kis tesztfutamot, nagyon szerencsések vagytok ezzel a moddal! Kb. a felénél megforogtam, a bokám is fájt fékezésnél úgyhogy kiléptem, pedig jó lett volna csatázni valakivel.
Thomas! Mindkét futamon elvesztettem az elsõ szárnyam, de ez döntõen nem befolyásolta a vezethetõséget. A szárnyállás 24/30 volt. Igaz a második futamon a 3. helybe került, de most ez annyira nem számít. Egyenesben szárny nélkül padlógázzal nehéz lenne tartani pláne a 2. szektorban a két balost nem is tudtam volna normálisan bevenni, de simán ment. Ezért nem is mentem a boxba lecserélni. THX
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
A szabályokat ismerem,de ha jól emlékszem tesztfutam volt és a lényeg az,hogy kiderüljenek az esetleges apróbb hibák. Abban igazatok van ,hogy a második futamon már be kellett volna mennem a boxba, hisz az elsõn már leteszteltem szárny nélkül.Legközelebb jobban odafigyelek.A mod viszont nagyon super. Külön feldobta a futamot, legalábbis a számomra , hogy superlicenszes versenyzõk is indultak
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
Elküldve: 2012.01.07 07:30
Én csak azért nem indultam, mert egyrészt épp Japánban brillíroztam egy másik versenyen, másrészt az éjjel egy ismeretlen megfenyegetett, el ne merjek indulni, mert a szuperesek nem néznék jó szemmel, ha az újoncok elõtt leverem õket mint a cölöpöt mindkét futamon! Na jó, legyen egyszer gyereknap!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]