x33 x40 x38
Elküldve: 2012.05.25 20:47
balazsinho90 írta:
egy kis segítség (hivatalos forrásból)
-az autóknak egyforma fizikája, motorteljesítménye és egységes tulajdonságaik vannak
-a nagy leszorító erõt biztosító dupla hátsó szárny csak vizuális kiegészítõ, tényleges, plusz leszorítóerõt nem generál
-ellenfél mögött haladva változik az autóviselkedése (kevesebb leszorítóerõ, hosszabb féktáv)
-a fékhõmérséklet optimális tartománya 400-900-ig, 650-en a "csúcspont"
-a gumifizikában apró módosítást eszközöltem, de mindegyiknél a 104 fok az optimális, értelem szerûen gyorsabban használódik el a SS, mint az S és így tovább
-14.500-ig lehet felhúzni a fordulatot, 103 celsius fok felett van a kritikus tartomány, 14.200-nál ajánlatos elváltani, túl gyors visszaváltás esetén figyelmeztetés nélkül eldurranhat a motor
Az ffb-s résszel most nem foglalkoznék, kis google-zás után rá lehet találni
Vazeg, ti ennyit mojoltok, hogy még a mod titkait is kiderítitek ?!
Én bezzeg 'vakon' megyek bele minden kihívásba - bátran vállalva a 3-4 másodperces körönkénti lemaradást
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
sziasztok
van egy kis problémám
amikor fel akarok menni a szerverre és elkezdi tölteni a pályát ki ír egy hiba üzenetet: gMotor 2 Error
Error loading texture roada_s for material ROAD5
ez leokézom és utána egy másik is bejön
Error loading global material ROAD5
ezt is leokézom utána kilép
ezzel mit tok csinálni??? hogy jól egyen ??
áttettem dx9-re úgy se volt
ez után letöröltem az rfactort
leszedtem újra feltettem a modokat ugyan azt a hibát írta ki
ezután maxra tettem a grafot úgyse volt jó
ezután levittem a grafot minimumra és úgyse volt
Ennyi tesztkört még nem mentem egyetlen mod-nál sem,igaz haszna nem sok volt,mert alig gyorsultam,de legalább élveztem. és ismerek minden pályamunkást is.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]