Adam írta:
van tükör belsõ nézetben, és nemjó má beállitottam a plr-be multkor
amugy lehet az a problem hogy az user data-t én mindig másolom, hogy ne kelljen mindig beálitani a dolgokat. mert kitöröltem a profilomat és csináltam ujat, és mintha jo lenne. de má elment a kedvem
Ne másold az userdata mapát mert az okoz galibát inkább csinálj új profilt a játékban
Tegnap elõtt az elsõ futam utolsó két körérõl kidobott a szerver,így nulla pontot kaptam.Ugyanakkor a leírásban az áll,hogy a versenytáv 90 százalékát kell teljesíteni.Mivel ez meg volt nem értem a pontozást.Köszi a választ elõre is!
Szerkesztette: robi - 2013.12.23 19:47
....a versenytáv 90 százalékát kell teljesíteni.Mivel ez meg volt...
A verseny logja alapján, a futam versenytávja a 30 perc idõ intervallum alatt 24 kör volt, amibõl - szintén a versen log alapján - Neked végül 20-at sikerült teljesíteni. Ez akárhogy számolom sajnos nincs 90% (24/100x90=21,6 ami nem egyenlõ 20-al), ezért alakult így a pont. A kidobással nem tudok mit kezdeni, ezer minden okozhatta, és nem feltétlenül szerver oldali lehetett az ok, mivel másnak nem volt gondja.... sajnálom hogy így alakult a futamod, annál is inkább, mivel teszteltél rá kiadósan....
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.12.23 21:48
....a versenytáv 90 százalékát kell teljesíteni.Mivel ez meg volt...
A verseny logja alapján, a futam versenytávja a 30 perc idõ intervallum alatt 24 kör volt, amibõl - szintén a versen log alapján - Neked végül 20-at sikerült teljesíteni. Ez akárhogy számolom sajnos nincs 90% (24/100x90=21,6 ami nem egyenlõ 20-al), ezért alakult így a pont. A kidobással nem tudok mit kezdeni, ezer minden okozhatta, és nem feltétlenül szerver oldali lehetett az ok, mivel másnak nem volt gondja.... sajnálom hogy így alakult a futamod.
Csak pont beszéltük a verseny végén ellfelekkel-ugyanis vele csatáztunk-hogy az utolsó két körben estem ki...ezért nem értem.De mindegy,köszi az infót
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]