A DTM szerveren a férõhely kiigazításához az rFm editálása kellett. A módosított rFm linkjét megtaláljátok a Fontos Infókban, a ligaletöltésekben, és itt is: http://hopto.czo.hu/T1/DTM2013/rFm.zip
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.06.21 15:47
Részemrõl is no problem azok felé,akik belém jöttek mert nem tudtak kikerülni egy egyenes szakaszon és úgy érezték engem meg kell kicsit lökni,hogy ne,hogy már ne nyírjak füvet,MERT szélesítettem az 1-es kanyart és utána gázelvétellel átadtam a helyemet.Bocsánat,hogy sportszerû voltam.
Továbbá no problem a tükröt nem használóknak is.
NO PROBLEM,yeahhh
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.06.27 11:00
FIGYELEM !!!
A BT döntése alapján a Brands Hatch-i pálya sajátos boxbejáratánál át lehet vágni a mûfûvön, tehát nem kell kanyarogni ezzel kockáztatva az esetleges baleseteket !
UGYANAKKOR !!
Nyomatékosan megkérünk minden pilótát a boxkijáratnál való fokozottan óvatos közlekedésre, tehát NE lépje át senki a sárgavonalat(mégha nagyon szûk is a kijárat), az elsõ kanyarhoz vezetõ ideális ív épp elég közel van így is, nem beszélve arról, ha elõzési helyzetben ketten jönnek egymás mellett !!
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2014.06.27 11:00
Én sem tudok csatlakozni. 20 percen keresztül próbálkoztam és semmi (tegnap még semmi gond nem volt). Szerintem vagy nagyon gyorsan kellene kezdeni ezzel a connectorral valamit, vagy még súlyosabb létszámproblémáitok lesznek - az elmúlt hetekben történtek után értem, hogy okkal. Remélem megoldjátok, de jövõ héten én már biztos hogy nem indulok. 3 éve még nagyon magas volt a színvonal, de így nekem már nem éri meg indulni (múlt heti malõr és a mostani).
Kitartást és jó versenyzést az itt maradóknak, a szervezõknek pedig sikeres problémamegoldást!
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.06.28 19:32
Így van sajnos a connector egy bizonyos létszám felett vacakol
Ilyenkor is fel lehet csatlakozni de türelmesen kell, mert a belépésnél meg a csatlakozásnál is 5-10 percet is képes szórakozni
Amíg ez nem oldódik meg sajnos csak javasolni tudom, hogy mindenki idõmérõ elõtt fél órával minimum jöjjön fel szerverre mégha nem is kezd még bemelegíteni, és amikor már fenn van semmiképp ne lépjen le !!
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]