Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.24 17:51
A kocsinak néhány helyen irányíthatatlanul megindul a hátulja... A beállításokra(egyensúly,szárny) sem reagál. TC : low, abs : low. Más is tapasztalja vagy csak én vagyok béna?
juan írta:
A kocsinak néhány helyen irányíthatatlanul megindul a hátulja... A beállításokra(egyensúly,szárny) sem reagál. TC : low, abs : low. Más is tapasztalja vagy csak én vagyok béna?
Én is,fogalmam sincs mit változtattam,de elmúlt.Szóval csak tekergesd egyesével a gombokat ahogy Mumus is szokta tenni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2012.06.25 09:20
juan írta:
Én is,fogalmam sincs mit változtattam,de elmúlt.Szóval csak tekergesd egyesével a gombokat ahogy Mumus is szokta tenni
Vagy menj alapsettel, szintén Mumus miatt
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
tapasztalom, a nyújtott balos után a hirtelen gyors balos(4-es kanyar) olyan mintha felúszna a hátulja, ez szerintem azért van mert dombos szakasz. de meg lehet szokni.
Sokkal könnyebb úgy vezetni 300 km/h sebességgel, hogy tudod, nem vagy egyedül. Bízom benne, hogy soha nem fogtok elhagyni.
schumi001 írta:
Én ezt a futamot kihagyom,Monaco-ba ,fõleg itt,nem hiszem hogy messze jutnék.Szóval van egy kiadó Jorden erre a futamra
Nemáááá
Azonnal fel a szerverre és addig menni míg meg nem gondolod magad
Amugy a tesztidõk mikor frissülnek?Mert nem tudom hogy mi a helyzet jelenleg a köridõkben, vagy hogy bent vagyok-e a szintidõn belül.
Dani,ez a Monaco annyira elvette a kedvemet az egésztõl hogy felmenni sincs kedvem.Meg úgy az összes elveszi
Kicsit pedig javítottam a setemen és a 94-es monacohoz képest 1 tizeden belül vagyokKölcsönadhatom ha gondolod, próbáld be hátha megy azzal
Kösz Dani,de nem kell.Ha gyors leszek akkor meg falhoz vágom.Így is falon megyek a kanyarokban.Majd következõ futamon,ott bizonyítjuk hogy tudnak a Jordan-ek
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
schumi001 írta:
Én ezt a futamot kihagyom,Monaco-ba ,fõleg itt,nem hiszem hogy messze jutnék.Szóval van egy kiadó Jorden erre a futamra
Nemáááá
Azonnal fel a szerverre és addig menni míg meg nem gondolod magad
Amugy a tesztidõk mikor frissülnek?Mert nem tudom hogy mi a helyzet jelenleg a köridõkben, vagy hogy bent vagyok-e a szintidõn belül.
Dani,ez a Monaco annyira elvette a kedvemet az egésztõl hogy felmenni sincs kedvem.Meg úgy az összes elveszi
Kicsit pedig javítottam a setemen és a 94-es monacohoz képest 1 tizeden belül vagyokKölcsönadhatom ha gondolod, próbáld be hátha megy azzal
Kösz Dani,de nem kell.Ha gyors leszek akkor meg falhoz vágom.Így is falon megyek a kanyarokban.Majd következõ futamon,ott bizonyítjuk hogy tudnak a Jordan-ek
Oké Te tudod
Amugy Barcelonában jo az a gumifal kerülgetõs rész
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]