Gabesz írta:
Mert nyílván nincs semmi baj vele, ha páran megbeszélik a pályán történteket...stb. Azzal viszont igenis van, ha pl. információkat (amik mindenkire tartoznak) nem osztanak meg minden ligataggal, csak egymás közt, vagy befolyásolják akarva-akaratlanul a véleményükkel a BT ítéleteit, esetleg megtudnak olyan trükköket a mod-ról, amik enyhe visszaélésre adhatnak okot (persze elviekben a szabályokon belül).
Ez lehet igaz. De itt megint arról van szó, ki hogyan tekint az egész szimezésre. Aki komolyan veszi a bajnokságot a tabellát, annak ez nem mind1. Aki viszont ezt csak szórakozásnak veszi, annak eszébe sem jut, hogy valakinek ez nem tetszhet, hogy több emberrel (nem minden versenyzõ részvételével) megoszt ilyen jellegû infókat.
Hogyan korlátoznád ezt?
Szerkesztette: Tusy - 2013.10.16 13:42
Na srácok.
Elõször is: visszatértem!!!! A magánéleti dolgaim amik miatt sajnos az utóbbi- nem kevés - idõben csupán töredékét tudtam a ligával törõdni, úgy néz ki lassan rendezõdtek -kop-kop-kop -, úgyhogy visszatért a macska...
Adtatok olvasni valót rendesen, ezért nem kezdek el most mindenkinek válaszolgatni, hanem kihírdetem, hogy PÉNTEK ESTE A TS-EN LIGAGYÛLÉST TARTOK, ahova mindenkit - adminokat és tagokat - egyaránt elõszeretettel és szívesen várok! Át beszéljük a dolgokat és MINDENKI véleményére javaslatára kíváncsiak vagyunk! Tegyétek félre a személyeskedést, gyertek fel minél többen, és beszéljük át együtt miként rázzuk gatyába a Ligát. Azt elõre bocsátom, hogy személyeskedést nem akarok hallani, annál inkább ötleteket, meglátásokat, hogy hogyan merre hány méter, hogy újra jól menjenek a dolgok.
Tehát péntek este 20h után, aki él és mozog, és Hoptosnak vallja magát, Ts-re mindenki!!!
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.10.16 13:59
Igazából úgy lenne igazságos ha a BT tagjai totális pártatlan nem aktív versenyzõk lennének akik nem is járnek fel TS-re... (télleg kik azok? mert sosincs róla szó h konkrétan kik a döntéshozók?? ) mert akermennyire is ágál ellene mindenki, bizonyos "klikkesedés" ki fog alakulni, akaratlanul is, ilyen az emberi természet !! kár lenne tagadni, ahogy azt is hogy néhányan igencsak begyorsultak amióta aktív TS tevékenységet végeznek. És itt ki is derül hogy naggyon sokaknak meglenne a tehetsége csak nem mindenki kap megfelelõ hátszelet. Iganis vannak trükkök a modoknál, és vannak kiskapuk amit nyilván az atom megszállot többszáz versenyes ufók tudnak, az új, ismerkedõk pedig nem. Ezért aki nem jár fel TS-re kiszorulva érezheti magát, és erre nem aza megoldás hogy vegyél magadnak egy ócska fülest, itt elvekrõl van szó. Számtalan olyan esetet tudnék modani amikor szetet kértem és az volt a válasz h ne haragudj de ezt magamnak csináltam stbstb... érdekes módon ez goldenre nagyságrendekkel jellemzõbb volt mint a megboldogult ow1 frenault, bajnokségra. Ennek kialakulásáért az AT nem vonható felelõsségre, ez egyéni jellemhiba (irigység, önzõség önigazolási vágy stb...), amit TS csupán kinagyít!
mégegszer leírom hogy ez csupán az én vélemyénem, szerintem ez az oka a pangásnak, itt senki nem beszél összeesküvéselméletekrõl... ennél erthetõbben nem tudom leírni, és elég szomorú hogy néhányaknak ekkora szövegértésbeli hiányosságai vannak.
Apropo, ts ....
A TS egy olyan lehetõség, ami bárki elõtt nyitva áll. Egy internetes közösségben a legalkalmasabb és leggyorsabb kommunikációs eszköz a kapcsolat és közösség építéshez illetve az információ cseréhez. Senki nincs róla kitiltva, bárki igénybe veheti - már aki a Hopto közösséghez szeretne tartozni, vagy aki egyáltalán felvállalja a személyiségét, vagy éppen akárcsak akármilyen információra van pont szüksége. Aki kíváncsi mikor mirõl van szó, az jöjjön fel, ennyi. Semmiféle klikkesedésrõl szó nincs senki nincs kiközösítve onnan. De ha nem használod ne is támadd, hiszen csak rajtad áll, a lehetõség adott. Én úgy gondolom aki ellene ágál miközben esze ágában sincs feljönni, ott az egyénnel van gond...netalán hamis képet vetített eddig írásban magáról??? Talán az sem véletlen, hogy - tisztelet a kivételnek - hogy a ts-re járók kemény magját azok alkotják akik már személyesen is találkoztak egymással - ligatalik WSR WTCC stb -, ezek az emberek vállalják/ták magukat élõben is... De ez sem akadály, fel kell jönni és megismerjük egymást..mert írni bármit lehet, de a szóbeli kommunikáció az azért egészen más. Tehát Hopto TS volt, van és lesz is!!!
Zak
Ha az elméleted igaz lenne, nem csak ennyi köcsögöm lenne mint amennyi... 4 éve hoptozom, kb ugyanannyi ideje járok fel ts-re. Mégsem fogom a büdös életben sem megverni a pályán sem Rolit, Napstert, Tusyt Gazsót Nyilat BalázsT stb stb...az a kb minimum 1 sec mindig ott lesz a javukra...arról nem beszélve hogy Te is gyorsabb vagy nálam általában. Akkor most hogy is van ez? De elmondom azt is, ha mod hiba folytán trükk van vagy volt, az publikáva is volt, soha semmi ami közérdekû, és az egyenlõ esélyeket csorbítaná, eltitkolva nem volt. Ezt nekem elhiheted!!!
BT...
Nem igen találsz olyan tagot, aki bár nem aktív versenyzõ, mégis hajlandó leszedni hétrõl hétre modot pályát replayt és még ideje is van, hogy vizsgálni tudja az eseteket. Ez szinte kivitelezhetetlen. Viszont abban biztos lehetsz, hogy ha egy incidensben érintett egy BT tag, olyankor nincs döntési joga abban az esetben, tehát a többi bt-s bíráskodik felette. Én is megkaptam qualis vágásomért a futamtörlést pedig elvileg a fõguru vagyok...nincs kivételezés. Ami viszont igaz, hogy anyázás sincs a TS-esek közt, mivel helyben megtörténik a bocsi-bocsi stb. De az óvás attól ugyanúgy megy mint ahogy a bünti is érte. A különbség annyi hogy az incidens emberi módon kerül lerendezésre, hisz elvileg senki sem hibátlan, bárki hibázhat, az más kérdés hogy ez hogy van meg beszélve..ami szóban sokkal egyszerûbb és emberibb. Ennyi.
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.10.16 14:44
Thomas50 írta:
Zak
Ha az elméleted igaz lenne, nem csak ennyi köcsögöm lenne mint amennyi... 4 éve hoptozom, kb ugyanannyi ideje járok fel ts-re. Mégsem fogom a büdös életben sem megverni a pályán sem Rolit, Napstert, Tusyt Gazsót Nyilat BalázsT stb stb...az a kb minimum 1 sec mindig ott lesz a javukra...arról nem beszélve hogy Te is gyorsabb vagy nálam általában. Akkor most hogy is van ez? De elmondom azt is, ha mod hiba folytán trükk van vagy volt, az publikáva is volt, soha semmi ami közérdekû, és az egyenlõ esélyeket csorbítaná, eltitkolva nem volt. Ezt nekem elhiheted!!!
Thomas
én nem is azt mondtam hogy ez törvényszerû, de sokan sokat javultak, nyilván ha nem lenne tehetségük, nem javultak volna, de ez nem egyyenesen arányos azzal h rögötn verni kell az ászokat. Én csak a saját példámon tudom elmesélni, de én rengeteget kértem segítséget, kérdeztem hogyg hogyan tudnak ilyen stabilan elrajtolni a többiek, és miért ien piszok stabil a kigyorsításon a kocsijuk, eleinte azthittem h én vok ennyire pancser, nem érzem a gázadásokat, és rossz a szetem is, azton elkezdtem a neten utánajárni a dolgoknak és megláttam a TC trükköt, kipróbáltam bumm 1,5 mp javulás.... hiába kérdezgettem, egyik se mondta h te figyelj a TC megkönnyíti a kigyorsítást, stabilizál, és a következményeit egy ovveride gombnak köszönhetõen nem kell elviselned!! pedig kifejezetten rákérdeztem mi a trükköd kigyorsításon? a válasz az volt h sok gyakorlás, a nagy lóf**szt a sok gyakorlás... nem igazán kaptam szetupot sem (tisztelet a kivételnek). És senki ne mondja hogy ezek az infok meg vannak osztva mert én még egy ow bajnokságban ilyet nem láttam....
off.: amúgy én azért nem jöttem TS-r mert baj van a win hangkarimmal, drága win7 alatt nincs 5.1... és addig babráltam míg meg tudtam oldani, azt nem tudom hogy hogyan, de nem merek hozzányúlni, ráadásul rossz is a mik kimenetem, most meg már elvbõl se mennék! és itt nem arról van szó h nem merném felvállalni, magam. nemcsak írni lehet bármit hanem mondani is....
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.10.16 14:52
Thomas50 írta:
BT...
Nem igen találsz olyan tagot, aki bár nem aktív versenyzõ, mégis hajlandó leszedni hétrõl hétre modot pályát replayt és még ideje is van, hogy vizsgálni tudja az eseteket. Ez szinte kivitelezhetetlen. Viszont abban biztos lehetsz, hogy ha egy incidensben érintett egy BT tag, olyankor nincs döntési joga abban az esetben, tehát a többi bt-s bíráskodik felette. Én is megkaptam qualis vágásomért a futamtörlést pedig elvileg a fõguru vagyok...nincs kivételezés. Ami viszont igaz, hogy anyázás sincs a TS-esek közt, mivel helyben megtörténik a bocsi-bocsi stb. De az óvás attól ugyanúgy megy mint ahogy a bünti is érte. A különbség annyi hogy az incidens emberi módon kerül lerendezésre, hisz elvileg senki sem hibátlan, bárki hibázhat, az más kérdés hogy ez hogy van meg beszélve..ami szóban sokkal egyszerûbb és emberibb. Ennyi.
Én nevekre lettem volna kiváncsi. Kicsit olyanok a BT tagok mint a Loch Nessi szörny. Mindenki beszél róluk de valójában még senki nem látta õket. Annyi tiszteletet megérdemelnénk hogy névszerint tudjuk kikrõl van szó, már ha beleszólásunk nincs a kiválasztásukba...
Sajnos aza hajó már elment hogy én azt mondjam hogy mindig konzekvens döntéseket hoz a BT. Persze ez az én véleményem, saját negatív tapasztalataim alapján, ami nem oszt nem szoroz, de nekem már lehozhatnátok a csillagokat az égen, akkor se fogom azt mondani hogy a BT mindig jogosan cselekszik. Persze ettõl függetlenül nem haragszok senkire!
Zak
Nem tudom ki kamusizott Neked konkrétan, de az az õ bûne nem a közé... Én spec a kezdetek óta - 4 éve az F1 91' LIszensz bajnokságban debütáltam utolsó senkiként - tudok a TC felülbírálásról, mert kb mindenki aki akkor versenyzett, élükön CiBával felhívta rá a figyelmemet. Viszont nem minden modban mükszik a dolog, azokban legkevésbé ahol minden help off a szeron. Márpedig volt nem egy olyan bajnokságunk (pl anno a Goldenek) amik úgy futottak. A setupolásról meg annyit, hogy én 800-900 körös setet sem sajnáltam megosztogatni, ha esetleg annyira finom hangolt volt már a setem akkor meg nem titkoltam el, hogy nem a tuti véglegest küldöm hanem 2 verzioval elöbbit, de mindig mondtam azt is mire jó, mivel minden setemet az idõvel nevezek el. Ha pedig kérdezett bárki konkrétat szívesen meséltem mi merre hány méter a setupolásban, indokolva is a dolgokatt. De ez is könnyebb szóban, mert bizony mire elmagyarázol bármit is mondjuk a diffirõl, vagy a kerékösszetartásról, bármirõl, lekopik az ujjad. Megoldás?: TS !
A BT tagok kilétét - édesanyjuk védelme érdekében - mindig is homály fedte a Hopton. Annyit elárulhatok, hogy az adminok mindig tagjai a BT-nek, plusz jelenleg 4 fõ. Az összesen hét. Ebbõl idejüknek megfelelõen 3-an legalább mindig megvizsgálják az eseteket és legrosszabb esetben is 2 az 1 ellenében, szavazással döntenek - admin pedig hirdet. Ez így kielégítõ?
Ööö....egész délután ráérek pénteken, de este 8-kor már nem valószínû.
Így már sosem fogom lemosni magamról, hogy csak a szám jár........
De lemoshatod magadról a sok mocskot, amit magadra szedtél, mégpedig úgy, hogy péntek délután én is ráérek kb. 4-tõl, gyere ts-re, kezdjük el korábban a megbeszélést!
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.10.17 14:36
Thomas50 írta:
De az óvás attól ugyanúgy megy mint ahogy a bünti is érte. A különbség annyi hogy az incidens emberi módon kerül lerendezésre, hisz elvileg senki sem hibátlan, bárki hibázhat, az más kérdés hogy ez hogy van meg beszélve..
Ennek sajnos a múltkori hasonló vita alkalmával ellentmondott Tusy, aki akkor azt mondta, egymás közt megbeszélitek és utána nem is óvtok.
Van különbség a két verzió között..
Thomas50 írta:
A BT tagok kilétét - édesanyjuk védelme érdekében - mindig is homály fedte a Hopton. Annyit elárulhatok, hogy az adminok mindig tagjai a BT-nek, plusz jelenleg 4 fõ.
Azt hiszem jobb is ha nem tudjuk ki az 4 fõ
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Én ilyet nem mondtam! Ha a BT úgy ítéli meg, jár a büntetés kivétel nélkül akárkinek. Hogy ki óv meg és kit, azt nem lehet senkinek megmondani.
Szerkesztette: Tusy - 2013.10.17 15:32
Én pedig úgy értettem Gabesz, hogy ha a szóbeli bocsi mellett is megy óvás, akkor megy, de nincs belõle semmi gond meg konfliktus, meg személyeskedésbe fajuló vita, és az el is van bírálva korrekten, viszont nincs több oldalas anyázás miatta a fórumban. Semmi ellentmondás ebben nincs mint ahogy kivetnivaló sem.
A hsz-ed másik felére reagálva: én viszont már baromira tudom hogy ki lesz az ötödik. Vajon van-e tipped?
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.10.17 16:04
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]