Igen, azt én is észrevettem, hogy hozzányúl a grafhoz, felülbírálja az user beállításait ha nem tecc neki...szerintem figyel egy bizonyos minimum fps-t és azonnal módosít ha x alá esik. Pl esõs pálya, minden faxa, de ahogy a tükröket bekapcs, azonnal nem látom az esõt csak hallom....
Nekem is csak low graffal megy, úgy mondjuk akadás mentesen, de úgy néz ki, sajna nálam is vas fejlesztés kell, ha tolni akarom vele.....
hát igen. sajnos ez ilyen. de szerintem a teljes változatra nem lesz majd panasz. de hát ez van majd lesz valami, fejlesztek addig is maradok az elsõ résznél, ez is teljesen jó jobb sim játékot nem is adtak ki szerintem .
Sokkal könnyebb úgy vezetni 300 km/h sebességgel, hogy tudod, nem vagy egyedül. Bízom benne, hogy soha nem fogtok elhagyni.
Elküldve: 2012.01.17 08:24
Hát majd én is keresek valahol egy eldugott kis maradi ligát, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz, és továbbra is régi rF-el tolják.....kb 34 564 mod van még rá, amit ki sem próbáltam....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Akkor maradj nyugodt, mint nyúl a hurokban, itt is marad egyenlõre jó idõre az rf1, mellé lesz pluszban rf2 szeró igény szerint, a hosszú távú dolgok meg majd kiforrják magukat.
David írta:
hollehet rf2 be beállitani hogy éjszakába toljam ? ( nézzétek el nekem hogy kicsit hülye vagyok )
Race Setting es ott hogy Race time es mongyuk 11:00 AM mert ha AM az estet jelent
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
x2 x3
Elküldve: 2012.01.19 12:32
Az hogy monacoban az alagútban is esik az esõ az normális?
Amúgy meg kezdek megbarátkozni ezzel az rf2-nek kiadott rf1 móddal
Kicsit még barátkozunk aztán még az is lehet, hogy meg is veszem......
Van már olyan megane mód amivel lehet menni az összes pályán! Az már 5 pálya azzal már bajnokságot lehet indítani
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]