Szerzõ |
RE: T1 |
Kenny195
Tag
Lakóhely: Dunakeszi
Regisztrált: 2011.07.26
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 08:07 |
|
|
edemm írta:
Kenny195 írta:
nem azzal van a baj hogy bocsánatot kértek, csak tudod nem megyünk vele semmire..... gondolkodni kell elõbb, nem utána bocsánatot kérni...
Kenny te is kerülhetsz még hasonló helyzetbe, és te is ezt tennéd szerintem. Ha már balul sül el, bocsánatot kérünk, aztán attól vagy jön büntetés vagy nem jön. Kilökések, balesetek mindenütt elõfordulnak, még a Forma-1ben is. Ez sajnos benne van, ez egy technikai sportág. Ide sajnos nem elég a jó vezetõi képesség, a sikeres futamhoz sajnos szerencse is kell.
Értelek, persze kerülhetek, de láttam pl 2ik futamban, hogy Bala olyat repült elõttem az utolsó kanyarba h áhh..... Azt hittem eltalál.... Igazad van valahol, nem tud az ember már mást csinálni, de ettõl még az elvesztett pontok sajnos nem jönnek vissza.
Más: Végre egy olyan pálya ami tetszik! Ezután a 2 nemmondommilyen pálya után, végre egy normális pálya. Itt remélem jobb leszek |
|
Szerzõ |
gregtoth85
Tag
Lakóhely: Godmanchester
Regisztrált: 2011.06.12
|
Elküldve: 2011.08.17 09:10 |
|
|
Bocsanatot lehet kerni de ne akkor amikor esz nelkul kaszalsz el valakit. Pl kotkot kilokott nem vart be. Ha bevart volna es azt mondja bocsi akkor nincs gond, de miatta pl 1 percet toltottem a boxban es nem vart be.
Viszont balesete volt es mogottem vegzett. Szoval ilyenkor mondjak hogy visszanyalt a fagyi
Amugy sajnalom szegenyt.
Csak tenyleg mint millioszor mindenki mondta hogy FIGYELJETEK ODA. Es akkor minden okes, de ketszer igy elnezni a fektavot azert brutalis |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.06
|
Elküldve: 2011.08.17 09:30 |
|
|
Kenny195 írta:
Értelek, persze kerülhetek, de láttam pl 2ik futamban, hogy Bala olyat repült elõttem az utolsó kanyarba h áhh..... Azt hittem eltalál....
hideg gumik, hideg fékek, két körrel késõbb simán elfordultam onnan. nem mentem neki senkinek így szerencsésen megúsztam az esetet.
Szerkesztette: Bala - 2011.08.17 09:32 |
|
Szerzõ |
Kenny195
Tag
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 10:39 |
|
|
Bala írta:
Kenny195 írta:
Értelek, persze kerülhetek, de láttam pl 2ik futamban, hogy Bala olyat repült elõttem az utolsó kanyarba h áhh..... Azt hittem eltalál....
hideg gumik, hideg fékek, két körrel késõbb simán elfordultam onnan. nem mentem neki senkinek így szerencsésen megúsztam az esetet.
Láttam, de én hideg fékekkel és gumikkal sem repülök ekkorát..... lényeg hogy nem találtál el senkit. De ha hideg a fék és a gumi, akkor elõbb kell fékezni. |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.06
|
Elküldve: 2011.08.17 11:05 |
|
|
Kenny195 írta:
Láttam, de én hideg fékekkel és gumikkal sem repülök ekkorát..... lényeg hogy nem találtál el senkit. De ha hideg a fék és a gumi, akkor elõbb kell fékezni.
óh komolyan? talán te sosem hibázol vagy tévedsz vagy csúszol meg? te elindulsz és sínen mész 20 percet ugye? nem vagyok profi autóversenyzõ, ahogy sokan mások sem azok hogy mindig mindenre úgy reagáljunk ahogy normális lenne. rá vagy utalva a mások hülyeségére. ez van. vagy el kell kezdeni kirugdalni az embereket néhány elmért féktáv miatt. köztük engem is. vagy ha nem tudsz megbízni a versenytársaidban más ligát kell keresni. nekem is ugyanúgy belém jönnek néha. és? láttál engem itt hisztizni? nem. vajon miért... ne kerítsünk ekkora feneket már az egésznek. azt már nem is merem mondani, hogy ez egy játék
Szerkesztette: Bala - 2011.08.17 11:07 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2011.08.17 11:53 |
|
|
Ez egy szimulátor! A Need for Speed a játék!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Daniel Vanko
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 2011.05.20
|
Elküldve: 2011.08.17 12:12 |
|
|
Mumus félig egyet értek veled. Az rFactor egy szimulátor, viszont a liga félig-meddig játék, nem vérre megy (legalábbis nem olyan sokra).
|
|
Szerzõ |
Kenny195
Tag
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 13:13 |
|
|
Bala írta:
Kenny195 írta:
Láttam, de én hideg fékekkel és gumikkal sem repülök ekkorát..... lényeg hogy nem találtál el senkit. De ha hideg a fék és a gumi, akkor elõbb kell fékezni.
óh komolyan? talán te sosem hibázol vagy tévedsz vagy csúszol meg? te elindulsz és sínen mész 20 percet ugye? nem vagyok profi autóversenyzõ, ahogy sokan mások sem azok hogy mindig mindenre úgy reagáljunk ahogy normális lenne. rá vagy utalva a mások hülyeségére. ez van. vagy el kell kezdeni kirugdalni az embereket néhány elmért féktáv miatt. köztük engem is. vagy ha nem tudsz megbízni a versenytársaidban más ligát kell keresni. nekem is ugyanúgy belém jönnek néha. és? láttál engem itt hisztizni? nem. vajon miért... ne kerítsünk ekkora feneket már az egésznek. azt már nem is merem mondani, hogy ez egy játék
Na látom valakinél elszakadt a cérna.... nem ezt mondtam de mind1. Hagyjuk is. Nem akarok senkivel se rosszba lenni, csupán annyit akartam hogy egy bocsitól nem jönnek vissza az elhullajtott pontok. Na mind1, jó tesztelést a Slovakiaringre!
Szerkesztette: Kenny195 - 2011.08.17 13:32 |
|
Szerzõ |
edemm
Tag
Lakóhely: Gyöngyös
Regisztrált: 2008.04.26
|
Elküldve: 2011.08.17 13:43 |
|
|
Kenny195 írta:
Bala írta:
Kenny195 írta:
Na látom valakinél elszakadt a cérna.... nem ezt mondtam de mind1. Hagyjuk is. Nem akarok senkivel se rosszba lenni, csupán annyit akartam hogy egy bocsitól nem jönnek vissza az elhullajtott pontok. Na mind1, jó tesztelést a Slovakiaringre!
Ez az Kenny, tesztelj, 1 másodperccel jobbnak kell lenned nálam, mert én csak egy egyszerû billentyûzettel tolom |
|
Szerzõ |
Kenny195
Tag
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 15:30 |
|
|
edemm írta:
[
Ez az Kenny, tesztelj, 1 másodperccel jobbnak kell lenned nálam, mert én csak egy egyszerû billentyûzettel tolom
csönd Amúgy megvertelek DD (majd ha frissít látod) |
|
Szerzõ |
The7up
Tag
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2011.07.13
|
Elküldve: 2011.08.17 15:38 |
|
|
Én maradtam harmadik. És ez így jó |
|
Szerzõ |
Kenny195
Tag
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 15:44 |
|
|
The7up írta:
Én maradtam harmadik. És ez így jó
Én meg elsõ És ez így még jobb xD |
|
Szerzõ |
sTecKi
Tag
Lakóhely: Budakeszi
Regisztrált: 2011.05.13
x1 x2 x3
|
Elküldve: 2011.08.17 16:36 |
|
|
az én idõm sajna még nem reális mert még csak hibázott köröm van
<object width="300" height="250"><param name="movie" value="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="250" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
|
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.08.17 16:37 |
|
|
Csakhogy a versenyen kell produkálni, nem a teszten! Én már az elözõ szezonból annyit tanultam, nem megyek potyára 500 köröket, meg 4 verseny szimulációt offline, mert olyankor élesben csomag érkezik!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
The7up
Tag
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2011.07.13
|
Elküldve: 2011.08.17 16:39 |
|
|
Mondjuk, tegnap meg is lepõdtem alaposan, amikor szembe jöttél velem |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.08.17 16:44 |
|
|
Uraltam a helyzetet!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Kenny195
Tag
x1 x2
|
Elküldve: 2011.08.17 17:11 |
|
|
mumus70 írta:
Uraltam a helyzetet!
De csak pont annyira, hogy visszafele jövet sikerült kigolyóznod engem |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.08.17 17:25 |
|
|
Jóóó, hát annyi felééé figyelni, azt sem tudtam merre vagyok, meg mi történt hirtelen.... Minden irányból pingpongoztak szegény skodrimmal, a szerelõim el sem vállalnak a jövõ futamon, elszökdöstek mind!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
madhat
Adminisztrátor
Lakóhely: Jászárokszállás
Regisztrált: 2010.10.04
x1 x3
|
Elküldve: 2011.08.17 17:58 |
|
|
A szerelõket becsüld meg! Nekem se mindig rakják vissza a kereket meg az ilyen apróságokat. Tróger banda...
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
2015.05.10 Nordschleife :-) '98 SLK |
|
Szerzõ |
tibyke
Tag
Lakóhely: Kisvárda
Regisztrált: 2009.10.05
|
Elküldve: 2011.08.17 19:40 |
|
|
Úgy látom Kenny195 rám haragszik ennyire!Annyit hozzátennék,hogy volt már pár futamon és idáig nem követtem el ekkora hibát,egyszerüen késõbb fékeztem elnéztem.Tudom hogy nem vigasztal de bevártalak sõt be sem fejeztem azt a futamot!Nem szándékosan hibáztam megérdemlem a büntetést!Ebbõl is tanulok! |
|