Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.10.22 22:57
edemm írta:
Amúgy meg a veszekedésrõl annyit, hogy Trullinak finomítani kell a vezetési stílusán, akivel meg veszekedett, annak meg a modorán, már aki úgy lehordta hirtelen, nem tudom ki volt már fáradt vagyok
Amúgy nem tudom, hogy felfogtátok -e, hogy mirõl vitatkoztok ilyen hevesen, hogy még össze is verekednétek élõben egy JÁTÉKról !!! uram atyám ha ezt csináljátok egy játék miatt, aminek célja csak a szórakoztatás, semmi más, akkor mit mûvelnétek a valós életben, ahol már sok pénz is játszik mellette?
Az a baj, hogy néhány emberke már már túlzásokba esik, és eltanulja ezt az essünk neki a másiknak nyilatkozatokkal stílust a F1-bõl és egyéb FIA bajnokságokból, ami annak ellenére, hogy nem szép, de ott érthetõ is, hiszen borzasztó nagy pénzekkel játszadoznak már egy futamindulással, na de kérem, ezt egy ingyenes szórakoztató autós szimulátorjátékban azért ezt nem kellene átvinni szerintem
örülnék neki, ha nem a konfliktusokról és veszekedésekrõl szólna az itteni fórumélet, hanem a tájékoztatásról, poénkodásokról, élménybeszámolókról, esetleg egymás szóbeli cukkolásából
ott a pont! csak mikor egy jó rajt után kilöknek esztelenül, néha elpattan vmi! de abszolút igazad van!!
jarno trulii nem neked szólt!! semmi konfliktusom veled nemvolt! ugyan nekemjöttél az elsõ futamon de ott vmi laggprobléma volt mert szélárnyékba jöttem mögötted éreztem h megleszel...egyszercsak eltûntél elõlem és utána elértem a kanyarhoz és annyit vettem észre h vki nekemjött hátul! hogy mentem el melleted ugy h nem is láttalak az nekem is rejtély! (red bullom volt és átrepültem fölötted )
burnixal pedig lezártnak tekintem az ügyet!!
thomasnak meg grat mert naggyon jól sikerült az uj mod az uj taktikai elemekkel!jó hogy a legkisebbeknél is kell ezzel foglalkozni! így sokkal jobban ki lehet szûrni ki valo ide és ki nem!! ráadásul a versenyzés maga is sokkal izgalmasabb!! egyszóval big upps!!
Na szóval akkor a köv futamon amin részt veszek igyekszem finomítani vezetési stílusomon ígérem. Ja és ezzel NEM akarom elérni, hogy ne büntessenek meg! nyugodtan meglehet
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Trulli a legyezgetéssel nem hoztál rám semmilyen szívbajt, én ezeken már rég túl vagyok. El van nézve, de adott esetben szemrebbenés nélkül kiváglak a pálya szélére, mint a taknyot, csak hogy érezd meddig tart a füves rész...
(Zárt kasztniban ugyanez vonatkozik a dudálókra, meg a villogókra is...)
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Jól elvagytok... Átkeresztelhetném a topikot Dühöngönek...
Tudjátok, van egy olyan is hogy ts. Egy mikis füles meg pár száz forint a tesoban, nem tétel.
Az ilyen konfliktusokat célszerûbb lenne szóban tisztázni a futam után, gyorsabb is, meg lehet ember közelibb is lenne, nem fajulna esetleg ligaetika megsértése szintig. Másképp kommunikál az ember szóban, mint (félig meddig anonim módon) egy nick név mögé bújva írásban....
Sõt tovább megyek, futam alatt sem volna hátrány a versenyzöknek ts-en lenni, mert egyrészt figyelmeztethetitek egymást menet közben ha ziccer helyzet van, másrészt admin szempontból is volnának elõnyei, nem is kevés.
Még az is lehet, hogy a futam részvétel követelményeként (a szintidõ és nevezés mellé) bevezetésre kerül ow1-ben a kötelezõ ts jelenlét a hivatalos események idejére. Aki nincs szerón meg ts-en mondjuk 18.00-kor, az ne is jöjjön, mert automatikusan kick.... (azért 18.00, mert kell az a félóra, hogy mindenkit és mindent lecsekkoljon az ember, rajtjogosultságot, pingeket ellenõrizzen, szerokat lekapcsolgassa, stb stb. van dolog qualiig épp elég.)
Még átgondolom, de sanszos, mert sok elõnnyel járna driver és admin szempontból is, kérnék véleményeket errõl, lehetõleg nem olyat hogy nincs 650 forintom mikire.
Óvások mind megérkeztek, kivizsgálások folyamatban, a héten összevont BT, és driver elemzés.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.10.23 08:01
Elküldve: 2011.10.23 08:26
Remek ötlet a TS! Tapasztaltam pl T2-ben, ahol sokan szoktunk fent lenni futam alatt, és nagyon hasznos, mindenki figyelmezteti a másikat idõben, hogy pl autó keresztbe a pályán, meg lekörözlek figyelj, jó gyere, balról engedlek! Szóval király lenne!
Én is kb 800 ft-ért ruháztam be, ( bár bosszantott is, legalább 2 sör ára!) , De más ligákban van ahol 1000 ft az indulás a bajnokságban, de fel lehet fogni úgy is, hogy ebben az esetben saját magadnak ruházol be, és nem bottal ütöd a pénzed!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2011.10.23 08:32
mi is csongorral lacival meg rubennel mindig itt vagyunk TS-n
mumus70 írta:
Remek ötlet a TS! Tapasztaltam pl T2-ben, ahol sokan szoktunk fent lenni futam alatt, és nagyon hasznos, mindenki figyelmezteti a másikat idõben, hogy pl autó keresztbe a pályán, meg lekörözlek figyelj, jó gyere, balról engedlek! Szóval király lenne!
Én is kb 800 ft-ért ruháztam be, ( bár bosszantott is, legalább 2 sör ára!) , De más ligákban van ahol 1000 ft az indulás a bajnokságban, de fel lehet fogni úgy is, hogy ebben az esetben saját magadnak ruházol be, és nem bottal ütöd a pénzed!
Az ötlet rég nem új keletû, elõnyeivel mindenki tisztában van aki használja. Probléma ami miatt eddig nem került bevezetésre, maga a kötelezõ jelleg. Ha szabályzatba bekerül, akkor nincs pardon, elméletileg, aki nincs idõben ts-en nem versenyezhet, ergo ha admin akkurátusan beakarja tartatni a szabályzatot kickel vagy bannol adott esetben, és ugyebár nem ez lenne a dolog célja(mármint a szankció, meg a rajtrács amortizálása). Megoldás az önkéntes szabályzat követõ(ÉS ISMERÕ) magatartás lenne, de mint tudjuk ez fõleg az alacsonyabb osztályokban, mindig hagy némi kívánni valót maga után(tisztelet a kivételnek természetesen). Egy egyszerû nevezési határidõ betartása is nehézségekbe ütközik igen sokszor és sokaknál, (ezzel külön bonyodalmakat okozva a qualiig rendelkezésre álló néhány percre, ráadásul nem egyszer palira véve az admint)....szóval nem tudom.... de lehet lesz húzva egy kemény vonal és gata. Ha 10 autó lesz a rajtrácson akkor 10, tanulja meg mindenki betartani a szabályokat és kész, pont ezért kezdõ liga a kezdõ liga. Idõben és normálisan kell profilt kitölteni és megfelelõ avatart tenni, idõben tesztelni, idõben nevezni és idõben jönni a versenyre és ts-re. A többi, effektíve a pályán, a qualin-versenyen való viselkedésre vonatkozó szabályok idõrendben csak mind ezután következnek.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.10.23 09:21
Már elnézést de nekem nincs 1 atomerõmû gépem és egyenlõre még nem is lesz. és ezen a gépen vagy TS vagy rfactor egyszerre a kettõ nem megy mert így is örülök ha szaggatás nélkül simán tudok menni futamot. az ötlet amúgy jó lenne csak ezt is figyelembe kellene venni. Mikrofonom és fülesem amúgy van nem ez itt a probléma
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
A ts erõforrás igénye igen kicsi, el kell fusson a factorral együtt gond nélkül. Anno régi gépem 1,8-as proci, 512 Ram(DDR1), 128-as videokari volt. Ezzel kezdtem a ligában, nem volt valami király a helyzet, szemem kifolyt néha rendesen a helyébõl, de a ts elfutott a factorral, semmit nem befolyásolt. A skype az már más tészta volt, az megfogta a factort, nem kicsit.
Ha mégsem menne, GameBooster progi segíthet, az kikapcsolja a (szükségtelen)feleslegesen futó progikat, processeket a játék idejére, memot és erõforrást szabadítva fel.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.10.23 09:34
nekem az a bajom a keményen meghúzott határral, hogy melóból vagy suliból (attól függ melyik nap) nem mindig érek haza pont hatra. ha csak az ow1ben lesz így, az nem érint, de a nem szeretnék kiesni a túraautózásból 10-20 perc "késés" miatt.
amúgy támogatom a ts-t. hasznos és élvezetes is verseny közben.
Nekem van skype telefonom otthon, az végül is mikrofon funkciót is ellát, úgyhogy tudom használni majd TS-el. Én amitõl tartok egy kicsit, bár lehet, hogy ebben az esetben nem lesz probléma, hogy nem tudok egyszerre több helyre figyelni. Én azért nem mentem TS-re se sosem, mert most vagy versenyzek, vagy beszélgetek csak ez így szép lesz, hogy figyeljek a minél jobban precíz és balesetmentes vezetésre, plusz még mellette beszélgessek másokkal is, elveszik a figyelmem és kicsúszok a fenébe
Amúgy ez a TS hogy mûködik? Fel van rakva, fut, és amikor beszélni akarok megnyomok egy gombot, vagy automatikusan adja a jelet a többieknek ha elkezdek beszélni?
Csak OW1-rõl van szó, és csak terv egyenlõre. Bala, ilyen esetben pedig lehet elõre jelezni az adminnak, hogy mi a szitu, jövök de ez és ez nyomos indok miatt kések elõre láthatólag x percet, várjatok meg pls. Ennyi.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.10.23 09:50
edemm írta:
Nekem van skype telefonom otthon, az végül is mikrofon funkciót is ellát, úgyhogy tudom használni majd TS-el. Én amitõl tartok egy kicsit, bár lehet, hogy ebben az esetben nem lesz probléma, hogy nem tudok egyszerre több helyre figyelni. Én azért nem mentem TS-re se sosem, mert most vagy versenyzek, vagy beszélgetek csak ez így szép lesz, hogy figyeljek a minél jobban precíz és balesetmentes vezetésre, plusz még mellette beszélgessek másokkal is, elveszik a figyelmem és kicsúszok a fenébe
Amúgy ez a TS hogy mûködik? Fel van rakva, fut, és amikor beszélni akarok megnyomok egy gombot, vagy automatikusan adja a jelet a többieknek ha elkezdek beszélni?
be lehet állítani, hogy ha suttogsz akkor még nem küldi a jelet, de ha hangosan anyázol akkor már igen
Jah és amúgy ezekkel a szigorú határidõ betartásokkal egyetértenék, hogy aki nem fut szintidõt idõben, az utána ne is reklamáljon, mostanában nem egy futamon volt probléma, hogy még futamkezdet elõtt 1-2 perccel is ezen ment a huza-vona, hogy most indulni akar, de még nincs tesztidõ stb. Szerintem minden versenyre van majdnem 1 hét nevezési idõ, és akkor elkezdik mondani, hogy nem volt idõm nevezni meg stb, hagyjuk már....
Viszont a futamok elõtti fél órával megjelenést azt szerintem nem kéne ilyen szinten szigorítani, mert biztos, hogy vannak néhányan, köztük még néha én is, hogy késõbb ér haza suliból vagy munkából. Szerintem ezt a kötelezõ megjelenést idõmérõ elõtt maximum 5 vagy 10 percre kéne venni mondjuk, az még úgy korrekt is lenne, hiszen a mezõny 80%-a úgyis alapból jóval elõbb fent van, mert ugye lehet még gyakorolni addig is, addigra õket már le lehet ellenõrizni, hogy stimmel -e minden, aztán jöhetnek a többiek
edemm írta:
Jah és amúgy ezekkel a szigorú határidõ betartásokkal egyetértenék, hogy aki nem fut szintidõt idõben, az utána ne is reklamáljon, mostanában nem egy futamon volt probléma, hogy még futamkezdet elõtt 1-2 perccel is ezen ment a huza-vona, hogy most indulni akar, de még nincs tesztidõ stb.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]