Adam írta:
ow-T-ben is ott van. mert azzal megyünk
nekem az a WTCC mod kéne amiböl kiszedtétek. de gondolom már nemtudjátok, ami nem meglepõ. csak hátha
Most komolyan, ezért törlitek a futamomat?
Gondolhatjátok, hogy nem azért nem szóltam mert nem vettem észre, és (vagy) el akartam sumákolni... amióta ez bevan vezetve egyszer nem kellett törölni. mindig szóltam ha van valami. akár még akkor is, ha vonalon voltam félig, mert nem akartam kockáztatni.
A dupla balosba Nagygeri eltávolodik elölem, Tusy meg megelõz... innen látszik, mennyit vesztettem. A buszmegálló sikánra nincs mentségem, de még ott se hoztam vissza a 3 mp-t amit elöbb eldobtam. De mind1, már ugy marad gondolom minden.
Szerintem a dupla balosért nem lett volna semmi mert azt elmérted, behibáztad viszont a másik kettõ egyértelmû a körben...és mivel ez volt a leggyorsabb...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.10.27 15:10
Schubertd: Legközelebb figyelj az internet kapcsolatodra amikor futam van légyszi. 800as pinged van, én meg találjam ki hogy mész, mert 5 másodpercenként nem látlak. Ennek a következménye volt hogy neked mentem, és persze én szivtam meg tuti hogy te is érzékelted, ilyenkor szerintem ki kéne állni, bárhogy is fáj.
amugy elõfordul. semmi problem.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]