"A csapatutasításról szóló határozat mellett további változtatásokról születtek döntések. Ezek szerint 2013-tól a versenyautókat 1600 kcm-s, négyhengeres turbómotorokkal látják el, melyek fordulatszáma percenként legfeljebb 12 ezer lehet."
Ma este Palik Laci volt a fókuszban, Ausztráliában vannak szeptember óta és nagyjából márciusig ott lesznek még.... Szerintetek van rá esély, hogy idén visszatér az f1 közvetítéshez vagy végleg búcsúzik a 'fejhallgatótól'? Mert utoljára a brit nagydíjon közvetített... Félek hogy nem lesz több angol nagydíj XD Na jó nem attól félek, hanem attól hogy nem közvetít többet... Ha valaki tud valami infót ezzel kapcsolatban akkor írjon
En sem fuzok hozza sok remenyt. Eleg regota nyomja mar az egeszet. Youtubeon talalni videot amikor meg az MTV-n toljak neki ezerrel David Sandorral.
( - az a csavo Neki mindig az uzemanyaggal van gondja. Ha defektet kapott egy versenyzo, akkor nem amiatt megy a boxba, hogy lecserelje a gumikat, hanem, hogy uzemanyagot tolston mert kifgyottt Es persze ha valaki hirtelen belassul akkor is az fogyott ki . Ha ne tan talan leeg az illetto aggregatja, akkor az amiatt van, mert ki fogyott az uzemanyaga es szegeny motor mar sajat magat emesztette meg - )
Feltetelezem, hogy meg o maga sem tudja, hogyha visszajonnek magyar foldre, visszaterjen-e a kisTV ele
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.01.04 00:42
hát én a szünidõmet régi F1-es futamok nézésével töltöm Pl tegnap 2000 Hockenheimet néztem meg, csak hogy ne legyen F1 hiányom Palik meg egy legenda, õ nélküle nem Forma1 a Forma1...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]