Az milyen az az eredeti tört?
Eredetileg is fel volt törve vagy mi?
) ezen besirtam eredeti tortet
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
CiBa írta:
Jövõ héttõl indítani fogok 1 Rfactor 2 Megane Ligát, aki szeretne jönni az szerezze minél elõbb a progit.
En holnap vagy utanna veszem meg a gamet de meganba...nemtudom nemnagyon jott be a mod de lehet azert elmegyek
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.01.22 18:24
A Megane szerver egyenlõre tesztjeleggel fut, nincs le jelszavazva sem.
Az elõbb pl 20-an voltunk versenyen, úgyhogy érdemes esténként felnézni akinek megvan a progi.
Nagyon érdekes az állandóan változó pálya, ahogy jönnek fel minél többen szerverre és mennek köröket, úgy erõsödik az ideális ív felgumizottsága és annál jobb kört lehet futni minél többen koptatjuk a pályát.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]