edemm írta:
Gazso a hopto Vettele, már meg sem lepõdöm, ahogyan aláz minket
Bár ha mumus mindig kiüti majd, akkor lehet elmegy a versenyzéstõl is kedve
Ezen segíthetünk!
Ne akarj már BT celeb lenni mint Ricciardo , mert akkor kevesebb helyen tudunk küzdeni egymás ellen a jövõben
Egyszerûen nem érzem még az autót most sem, még rozoga kormányommal sem
Jó, idõm sincs már annyi gyakorolni rá még pár futamig próbálkozok, aztán ha nem megy, feladom végleg
Szerkesztette: edemm - 2011.09.26 19:39
Ezt benéztem.Pedig a rajtom jo lett volna.Na mind1, még mielött leléptem gyorsan visszatekertem a replay-t és sztem a Zigi-s esetben nem voltam hibás mert mind a ketten egymás felé kormányoztunk.Viszont a madhat-os esetben igen.Tulságosan is megprobáltam rátapadni.Megprobáltam bevárni láttam egy kék autot és már mentem is de utána láttam meg hogy az nem madhat volt ugyhogy még jobban lelassítottam.Szal be akartalak rendesen várni csak eltévesztettem a kocsit.Nem baj, gyakorlok akövetkezö futamra és majd megyek ott egy jo futamot.)
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Ezt benéztem.Pedig a rajtom jo lett volna.Na mind1, még mielött leléptem gyorsan visszatekertem a replay-t és sztem a Zigi-s esetben nem voltam hibás mert mind a ketten egymás felé kormányoztunk.Viszont a madhat-os esetben igen.Tulságosan is megprobáltam rátapadni.Megprobáltam bevárni láttam egy kék autot és már mentem is de utána láttam meg hogy az nem madhat volt ugyhogy még jobban lelassítottam.Szal be akartalak rendesen várni csak eltévesztettem a kocsit.Nem baj, gyakorlok akövetkezö futamra és majd megyek ott egy jo futamot.)
Bocs a lökésért az elején,ne mtudom mi akart lenni de egyikünk se ment onnan tovább gurulásból és te maradtál elöl,de komolyan gondolkodtam amikor elindultunk egymás melett ki fogja a gumiban végezni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
én már ott csesztem el h el se kellett volna ma indulnom, mivel nem tudtam gyakorolni napok óta, a kormányom meg elállítódott ahogy visszakapcsoltam, de hát a lelkem hajtott a társaság miatt
Legközelebb jobb leszek, mert 2 órával hamarabb jövök haza, ha minden igaz és több idõm lesz gyakorolni, most semmi idõm nem volt, éppen hogy beestem futamra. Ha akkor se megy, akkor feladom, csak tesztelni járok fel.....
Balint Hammer írta:
hát ha elmérek egy féktávot ugy mint te akkor nem vágodok vissza a másikba
Bálint,én nem vagyok te,és zárjuk le ezt mert beismertem hogy tehetek róla hogy véletlen neked mentem,nem lehetne befejezni?Am megmutassam hogyan vezettem?Mien képbõl?A futamról csinálok a kedvedért egy képet és megmutatom mit láttam...Amúgy meg,Dany és én se estünk ki,és arról meg szintén nem tehetek hogy visszacsúszott elém!
Balint Hammer írta:
nem is neked mondtam xD a te ügyedet lezártam, mer tudom h nem vagy képes figyelni másokra.
Azért ez durva volt oké?Tudok figyelni,de attól hogy te gyorsabb vagy nem hiszem hogy el kell szállni meg te nem hibázol!Azért nem is az én nevem szerepel mindig a BT hírben!(téged nem tudom,nem nagyon szoktam nézni csak a sajátomat,de nem hiszem hogy te BT mentes vagy)Úgyhogy légy szíves vegyél vissza!Nem kell elszállni altól hogy élmezõnyben vagy én meg a végén.
"És elsökbõl lesznek utolsók és utolsókból elsõk"
Remélem ismered,szóval ne hidd hogy nem lesz egyszer fordítva.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]