Elnézést kérek mindenkitõl de elég pocsékul érzem magam ezért léptem ki.Azt hiszem Gregtoth85 volt akit kilöktem nem szándékosan az én hibám büntetést érdemlek érte.Mégegyszer elnézést és ne haragudjon senki!
Elküldve: 2011.08.23 20:51
edemm írta:
Mi történt a második futamon mumus?
Nos belecsapódtam két autóba is, mivel lemenekültem egy tömeges kipördülés elöl a fûre, de pont elém csúsztak, esélyem sem volt a füvön manõverezni. Aztán láttam hogy a gumik megvannak, csak az összes felfüggesztésem elment, mint egy csónak úgy tudtam visszaevickélni a boxba, csak elfelejtettem megnyomni a személyzet hívót, és nem voltak kint. Mire elõjöttek én elöl voltam, vissza kellett tolatnom, persze kizárt a játék!
Pedig jót rajtoltam, 15-rõl már 9 voltam..... na, majd legközelebb, de remélem a csapattársam célba ért!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
gregtoth85 írta:
Szep volt Bala, igaz hogy csak makod volt. Amugy minek villogtal ram?
akit elõztél, kicsit kiraktad.
mindegy, legalább egyszer elengedtél
amúgy meg a szerencse is kell az eredményhez .
nem elengedtelek csak nem ertettem mit villogsz, ezert bevartalak hogy megmutasd milyen gyors vagy. Amugy megsugom a zold skoda ramhuzta a kormanyt, a piros pedig kitette a fure, szoval nezd vissza, de varj megnezem es megadom a koordinatakat
gregtoth85 írta:
nem elengedtelek csak nem ertettem mit villogsz, ezert bevartalak hogy megmutasd milyen gyors vagy. Amugy megsugom a zold skoda ramhuzta a kormanyt, a piros pedig kitette a fure, szoval nezd vissza, de varj megnezem es megadom a koordinatakat
mumus70 írta:
...na, majd legközelebb, de remélem a csapattársam célba ért!
Én voltam a másik vodás! Két 12. hely, de a második futamon utsó kör elején edemm nagyon aljasan () a 9. helyrõl kilökött és utána még meg is pördültem!
gregtoth85 írta:
mumus70 írta:
...na, majd legközelebb, de remélem a csapattársam célba ért!
Én voltam a másik vodás! Két 12. hely, de a második futamon utsó kör elején edemm nagyon aljasan () a 9. helyrõl kilökött és utána még meg is pördültem!
óóó, méghogy aljas módon.... én közvetlenül mögötted maradtam, majd az elsõ kanyar után hirtelen belassultál én meg beléd ütköztem, esélyem nem volt kivédeni az ütközést. Utána gondoltam rá, hogy visszaengedlek, csak megforogtál és ott ragadtál, a mögöttem levõk meg jöttek és vagy 3-4 pozíciót is veszthettem volna, így nem tettem meg. Tényleg elnézést kérek, ha ezért büntetést kapok, hát elfogadom, de egy abszolút véletlenül alakult versenybaleset volt szerintem
Még egyszer bocsánatot kérek a kellemetlenségért!
óóó, méghogy aljas módon.... én közvetlenül mögötted maradtam, majd az elsõ kanyar után hirtelen belassultál én meg beléd ütköztem, esélyem nem volt kivédeni az ütközést. Utána gondoltam rá, hogy visszaengedlek, csak megforogtál és ott ragadtál, a mögöttem levõk meg jöttek és vagy 3-4 pozíciót is veszthettem volna, így nem tettem meg. Tényleg elnézést kérek, ha ezért büntetést kapok, hát elfogadom, de egy abszolút véletlenül alakult versenybaleset volt szerintem
Azért az se volt semmi h 2ik futam felvezetõjében gyönyörûen a falhoz préseltél.... sérült verdával mentem egész végig és rohadt nehéz volt, de nem baj, lényeg h 5ik hely
Azért az se volt semmi h 2ik futam felvezetõjében gyönyörûen a falhoz préseltél.... sérült verdával mentem egész végig és rohadt nehéz volt, de nem baj, lényeg h 5ik hely
Na azt én is megszívtam, én is sérült felfüggesztéssel versenyeztem végig sajnos. Megcsúszott az autóm a hideg gumikon, és irányíthatatlanul falnak vágódtam. Nem tudtam ki volt az, de most már tudom. Vissza akartam térni menetirányba és én azt hittem balról kerülsz meg, erre csak azt hallom hogy valaki jobbról akart megkerülni, mert csak a csattanást hallottam, nem is láttam. Azért így is szép helyezést értél el. Sajnos jól keresztbe tettem magamnak ezzel a törött felfüggesztéssel ,enyhén jobbra húzott a kocsim egész verseny alatt, és nagyon sokat kellett pluszba irányítgatnom ami még jobban fárasztott a versenyen. Szerintem 2 pozícióval elõrébb végezhettem volna akkor, még az elsõ körös tömegkarambol ellenére is. Bocsánatot kérek, nem szerettem volna senkit se kiütni, ha balról kerülsz meg, nem történik semmi baj.
Szerkesztette: edemm - 2011.08.23 23:56
Na azt én is megszívtam, én is sérült felfüggesztéssel versenyeztem végig sajnos. Megcsúszott az autóm a hideg gumikon, és irányíthatatlanul falnak vágódtam. Nem tudtam ki volt az, de most már tudom. Vissza akartam térni menetirányba és én azt hittem balról kerülsz meg, erre csak azt hallom hogy valaki jobbról akart megkerülni, mert csak a csattanást hallottam, nem is láttam. Azért így is szép helyezést értél el. Sajnos jól keresztbe tettem magamnak ezzel a törött felfüggesztéssel ,enyhén jobbra húzott a kocsim egész verseny alatt, és nagyon sokat kellett pluszba irányítgatnom ami még jobban fárasztott a versenyen. Szerintem 2 pozícióval elõrébb végezhettem volna akkor, még az elsõ körös tömegkarambol ellenére is. Bocsánatot kérek, nem szerettem volna senkit se kiütni, ha balról kerülsz meg, nem történik semmi baj.
Semmi baj, igyis meglett egy jó rajttal az 5ik hely csak kb életem legnehezebb versenyére tett rá egy lapáttal, végén már alig birtam kanyarodni de nem baj, lényeg hogy megvan. Balról nem tudtalak, eleve az ívre fordultam ami jobb oldalt van, annyi idõm nem volt hogy gyorsan balra húzódjak, így választottam a jobb oldalt, bal oldalon azt hiszem az én szemszögembõl rosszabb lett volna.
Hát most elemeztem vagy negyed óráig azt az ugrató utáni kanyarban történt tömegkarambolt a második futam elsõ körében. Kenny jobb, ha meghúzódsz inkább Ugyanis akaratodon kívül te generáltad az egész tömegkarambolt mert igaz, hogy összeakaszkodtunk bembergerrel, de utána meg õ sodródott volna ki a pálya jobb szélére, én a bal szélére, te pedig akkor odapofoztál neki egyet és az volt a fõmomentum! Majd bemberger jött balra a pofonodtól, pont nekem, de úgy hogy engem kiforgatott, vagy 2-3szor megpördültem aztán meg láncreakció szerûen jöttek mögöttünk az ütközések, kiforgások, mert mindenki próbált engem plusz (talán) vapodát kikerülni, aki tõlünk függetlenül összeakaszkodott valakivel jóval elõttünk, és õ is kiforgott. Azon a pályarészen történt annyi kiforgás, ütközés, és kisodródás, hogy 5 perces összefoglalót lehetne belõle csinálni több kameranézetbõl is
Szerintem a szezon talán leglátványosabb tömegkarambolját sikerült generálni, mindenki akaratán kívül.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]