x1 x1 x2
Elküldve: 2011.10.23 14:10
zak05 írta:
mumus70 írta:
zak05 írta:
én nemtudom elképzelni hogy bárki is 10 tesztkör után ûridõt fut!! fõleg nem ismeretlen pályán! akiknek csupán 10-15 tesztkörükvan azok sok sok kört tesztelnek offilne! vagy csak én vok béna!!!
Pedig sajnos vannak! És néha csak felugranak hogy: áá, csak megnézem a pályát...... megy 3 kört, és 1.5 mp rátol a második emberre a listán.... Tudod, a kis 10 éves kockák, akik a gokartból csak alukálni szállnak ki, Az atomfizikus apuci tol neki egy 110 %-os setupot, és a versenyen meg kiállás nélkül lágy gumival, legjobb körökkel félholtra veri a mezõnyt, majd lelép, mesélnek nekik elalvás elõtt, és várják a köv rajtot...
nemtudom! most ugye vallelunga lessz! nekem 40 köröm van eddig és még a pályát tanulom! nem ismerem az összes pályát fejbõl! csak az f1eseket! nemhinném h bárki feljön azt kisujjbol tól egy 1.5mpvel gyorsabb idõt! még azok se akik kicsi koruk óta vezetnek akár a valóságba is! ismeretlen pályán biztos nem! hidd el biztos van oan aki offline tesztel 200-300 kört majd feljön fut egy átlagidõt 10 kör alatt aztán a futamon robbant!!
De attól mert te nem ismered, más már lehet ment a pályán, akár több futamot is
Elküldve: 2011.10.23 14:25
Mondjuk nekem is csak két körömbe telt ez a pálya, Fabiával már versenyeztünk itt, T1 Adelaide-ben meg minden aszfaltszemcsét ismerek, 3 versenyt is futottam már másik ligával.... De például az Euroring egy rémálom volt mire megtanultam, és a Pannonia ring is az lesz......Na most például feltételezem pont ezek a kisgyerekek pont ezeken mehettek akár élõben is vagy 15 000 kört......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2011.10.23 15:05
Bala írta:
mumus70 írta:
Ingyéé nem!
sörért?
Skodában volt egy tanítványom, Norrisringen segítettem neki kicsit ebben abban, erre a fejemre nõtt, és péppé vert az edzéseken, a qualin, majd mindkét futamon! Azóta csak a magam dolgával törõdöm..... (Igaz edemm?)
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2011.10.23 15:06
Skodában volt egy tanítványom, Norrisringen segítettem neki kicsit ebben abban, erre a fejemre nõtt, és péppé vert az edzéseken, a qualin, majd mindkét futamon! Azóta csak a magam dolgával törõdöm..... (Igaz edemm?)
Zol írta:
Ha valaki leírja, hogy hogyan lehet kettészedni, hogy a tsrõl a hang az a fülesbe menjen de a játék az hangfalra akkor már pénteken tsen vagyok
am, nem szeretem a fülest. Zavar ha teljesen rajtam van (telónak a fülesét tudom elviselni csak, de azt is ha olyan helyen vagyok, hogy nem tudom kihangosítani mint pl a kocsiban). Félig még csak csak, de akkor a motort meg a játékot nem hallom normálisan. Sokszor meg abból tájékozódom. Hangfalra az egészet meg nem akarom rakni
Zol írta:
Ha valaki leírja, hogy hogyan lehet kettészedni, hogy a tsrõl a hang az a fülesbe menjen de a játék az hangfalra akkor már pénteken tsen vagyok
2 hangkártya a megoldás. Egyiken megy minden ami windows, jéték stb, a másikat meg kijelölöd a ts-ben hangeszköznek, és abba dugod a fülest. Ha alaplapi az egyik, akkor a biosban az integrált audiot auto-rol enabledre kell állítani, akkor tud menni egyszerre mindkettõ. Második hangkártyának (a ts-nek) jó egy akármilyen, sima, pci-s, sztereó, olcsó párszáz Ft-os használt is. Nekem is úgy van
Ha viszont a motorhangot hangfalon nyomatod, akkor a ts mikijét nyomigombra kell beállítani, mert aut. hangérzékeléssel folyamatosan be lesz kapcsolva a hifid hangerejétõl, és élvezhetjük élõben a verdád hangját a ts-en
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.10.23 19:40
Zol írta:
2 hangkártya a megoldás. Egyiken megy minden ami windows jéték stb, a másikat meg kijelölöd a ts-ben hangeszköznek, és abba dugod a fülest. Ha alaplapi az egyik akkor a biosban az integrált audiot auto-rol enabledre kell állítani, akkor tud menni egyszerre mindkettõ.
Laptop usb-s hangkártyák meg nem tudom mennyire jók. Mondjuk vannak párezerért, arra a kevésre meg lehet h elég lenne.
Nyomógombra gondoltam én is, hogy beállítom Automatikus izékben nem igazán bízok, jobban szeretem ha én irányítom, hogy mikor mi
Kormányon a gombokat meg úgy is kell, nyomni box miatt, az a plusz 1 arra a pár alkalomra nem oszt nem szoroz és tuti csak akkor zavarok valakit ha úgy akarom
mumus70 írta:
Ez ebben a formában nem igaz sajnos! Az tény, hogy Skodában vertelek, de azóta szenvedek, amióta vége lett. A Skoda mod-ot szerettem, és jól ment részben neked köszönhetõen, de azóta csak szenvedek a hátsó kerekes autókkal és a kormánnyal, és azóta erõsödtek a mezõnyök is. Plusz azóta lett már munkahelyem is, szinte alig van idõm gyakorolni, és egy mod helyett már hárommal foglalkozok, mert mindegyiket szeretem használni. Ennek eredménye az az, hogy mindenben lepipálsz már simán, és a futamokon már mindenkitõl rosszabbul megyek mindenütt. Most remélem mihamarabb hozzászokok a pénteken kapott kormányomhoz, és jobban fel tudom veletek venni a versenyt a jövõben.
Mindenesetre a Skodás segítségért köszönettel tartozom, egyszer ha összefutnánk, biztos, hogy ezért meghívlak majd sörre
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]