A Lotus az nekem is szimpatikus! Szerintem ebben az evben fognak azert pontot szerezni es nem ugy, hogy sokan kiesnek majd eloluk. Legalabbis Trulli nyilatkozataibol azt veszem ki, hogy nagyon lelkesek.
A Virgin az egy kulon kategoria. O nekik lenne ra penzuk, hogy kozepmezonyben legyenek, de valahogy nem akarnak oda jutni. Ehhez azert hozzatartozik, hogy ok valamifele uj szamitogepes tervezessel oldjak meg a kocsijukat, mig a nagy csapatok emelett hasznalnak kulonbfele megoldasokat is. Szerintuk ez a jovo! A tobbi csapat szerint is, de ok meg azt allitjak, hogy ez meg keves egy jo kocsihoz. Tehat ha 2-3 ev mulva is itt fognak szaguldozni a cirkuszban, talan felkerulhetnek a kozepmezonybe (hala a technikai fejlodesnek).
A HRT.... no komment. Mehetnenek vissza haza, csak szegenyt hoznak magukra.
Amugy nem szeretnek marhasagot irni, de a live feedben ugy lattam, hogy Bruno Senna mint tesztpilota leszerzodott a Renaulthoz, ugyanis fullos Renault felszerelesben ott cirkulalgatott a kocsi korul es meg is interjuvoltak.
Edit: Most nezem, tenyleg igaz
Szerkesztette: robikasztar - 2011.01.31 12:52
amúgy nem lenne ez rossz, csak hát sikerült olyan böszme szabályzatot írni, hogy azt elmondani nem lehet...
csak 1mpn belül használhatod, a pálya egyetlen pontján, és még így is szólhatnak a versenybírók, hogy nem jó...hát ki az isten mondja meg, hogy nah, most 0.999-re vagy az elõtted levõtõl, vagy 1.001-re...vicc ez az egész, ebbõl megint rohadt nagy balhé lesz, mert ilyen idióta szabályt találtak ki rá...
balazsinho90 írta:
csak 1mpn belül használhatod, a pálya egyetlen pontján, és még így is szólhatnak a versenybírók, hogy nem jó...hát ki az isten mondja meg, hogy nah, most 0.999-re vagy az elõtted levõtõl, vagy 1.001-re...vicc ez az egész, ebbõl megint rohadt nagy balhé lesz, mert ilyen idióta szabályt találtak ki rá...
Ez komoly? No comment...... Errol meg nem is hallottam.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.02.02 15:08
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]