"- Az imént említetted a hungaroringi futamot. Mi a véleményed az ottani versenyrõl és a magyar szurkolókról?
- Lenyûgözött, amit tavaly Magyarországon láttam, hiszen 60 ezer ember tolongott a lelátókon, és tényleg nem lehetett egyetlen egy üres helyet sem látni. Oké, tudom, hogy mindenki Michelisz miatt jött ki, és ezúton is elnézést kérek a magyar szurkolóktól, hogy az elsõ futamon elhoztam a gyõzelmet Norbert orra elõl, de õszintén megvallom, tényleg nagyon komoly benyomást tett rám, ahogy az ottaniak szurkoltak a kedvencüknek, úgyhogy le a kalappal elõttük. És persze ennyi nézõ elõtt és ilyen hangulatban versenyezni nemcsak annak jó, akiért a többség szorít, hanem a mezõny összes többi tagjának, ezért én személy szerint már alig várom, hogy újra Magyarországon versenyezhessek."
Szerkesztette: Plett - 2012.03.12 17:57
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.03.13 18:01
Szerintem ez még az elsõ napokon készült, egyébként nem tudom. Rizke csinálta Tarquinit. Biztos van még pár apró, de tény hogy a Lukoil tele van pénzzel...
"Köszönjük a sok támogató bejegyzést, Számunkra a galamb, tegnaptól jelkép! A szerencsétlenség legmélyebb bugyrának szerethetõ jelképe. A boldogság kék madarát kérjük, a galambot nem! Készül a matrica!" - sejtettem hogy lesz ennek maradandója a kocsin...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]