edemm írta:
Hát most elemeztem vagy negyed óráig azt az ugrató utáni kanyarban történt tömegkarambolt a második futam elsõ körében. Kenny jobb, ha meghúzódsz inkább Ugyanis akaratodon kívül te generáltad az egész tömegkarambolt mert igaz, hogy összeakaszkodtunk bembergerrel, de utána meg õ sodródott volna ki a pálya jobb szélére, én a bal szélére, te pedig akkor odapofoztál neki egyet és az volt a fõmomentum! Majd bemberger jött balra a pofonodtól, pont nekem, de úgy hogy engem kiforgatott, vagy 2-3szor megpördültem aztán meg láncreakció szerûen jöttek mögöttünk az ütközések, kiforgások, mert mindenki próbált engem plusz (talán) vapodát kikerülni, aki tõlünk függetlenül összeakaszkodott valakivel jóval elõttünk, és õ is kiforgott. Azon a pályarészen történt annyi kiforgás, ütközés, és kisodródás, hogy 5 perces összefoglalót lehetne belõle csinálni több kameranézetbõl is
Szerintem a szezon talán leglátványosabb tömegkarambolját sikerült generálni, mindenki akaratán kívül.
Te mirõl beszélsz? Én 2ik futamban meg se löktem senkit legalábbis konkrét emlékezéseim szerint. Majd visszanézem. Elsõ futamba történt hogy egy megpördülésnek köszönhetõen ahogy vissza jöttem a pályára, kigolyóztam Balá-t, ezért bocs, de másra nem emlékszem. Visszanézem majd, mert ez egyáltalán nem ugrik most be nálam.
EDIT: Megnéztem. Valóban én adtam a pofont, de ez full nem szándékos volt, mivel bamberger driftelt be elém, én meg nem tudtam kikerülni.
Kenny195 írta:
Te mirõl beszélsz? Én 2ik futamban meg se löktem senkit legalábbis konkrét emlékezéseim szerint. Majd visszanézem. Elsõ futamba történt hogy egy megpördülésnek köszönhetõen ahogy vissza jöttem a pályára, kigolyóztam Balá-t, ezért bocs, de másra nem emlékszem. Visszanézem majd, mert ez egyáltalán nem ugrik most be nálam.
EDIT: Megnéztem. Valóban én adtam a pofont, de ez full nem szándékos volt, mivel bamberger driftelt be elém, én meg nem tudtam kikerülni.
Elküldve: 2011.08.24 14:00
Nekem megint a második futam sikerült jobban, az elsõt elcsesztem... Viszont a második hohó. Utólag visszagondolva fogalmam sincs hogy éltem túl az elsõ kört, az elsõ kanyarban nemhogy a féktávot, magát a pályát nem láttam a sok kocsitól, majd a hullamvasút után mindenfelé pörgõ-forgó kocsik, szép. Utána még abban a körben megtaszigáltak páran, aztán pedig Miklossal és dokival küzdöttünk életre-halálra, és pár ezreddel kaptam ki dokitól.
Elküldve: 2011.08.24 15:11
edemm írta:
mumus70 írta:
Dokibá, hogy sikerült az az elsõ szektor???
Lehet, hogy levágta valahol
Félreértés ne essék, nem reklamálok, mivel a többi szektor meg szar, az idõ sem kirívó, csak az érdekesség kedvéért bátorkodtam éccrevenni....mert az király elsõ szektor, na!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Félreértés ne essék, nem reklamálok, mivel a többi szektor meg szar, az idõ sem kirívó, csak az érdekesség kedvéért bátorkodtam éccrevenni....mert az király elsõ szektor, na!
Amúgy gondolom azért furcsa mert 1. nap futotta hidd el, lesznek ennél jobbak is
Amúgy gondolom azért furcsa mert 1. nap futotta hidd el, lesznek ennél jobbak is
Az a lényeg, hogy élvezem, amíg elsõ vagyok
Ne nagyon örülj, én még tavaly Eastern Creeken, meg most is Slovakiaringen kb hét feléig vezettem, utána ronggyá lettem verve
Elküldve: 2011.08.24 16:03
Egyébként amikor ráérek mindig olvasgatok, egerészek az oldalon itt ott, és igen érdekes hozzászólásokat találtam néhány helyen! Nos levonhatjuk belõle, hogy saját elmondásuk szerint ( tisztelet a kivételnek ) amíg itt a T 1 ben, meg OW 1- ben sorra nyerték a versenyeket, dobogókat, meg hülyére verték a komplett mezõnyt a teszteken, miután feljebb kerültek K2 be, nos ott néztek ki a fejükbõl, a közép mezõnyben is épp hogy tudtak menni, idõmérõkön meg másfél két másodperceket kaptak a profiktól!
Véleményem szerint, én ráérek majd a goldenben brillírozni ha eccer oda jutok valaha......
Én személy szerint arra használom a tesztelést, azon felül persze, hogy biztos induló helyen legyek, nos hogy a pályát begyakoroljam az utolsó centiig, ne a futamon gondolkozzak, hol a féktáv, merre is van a következõ kanyar. Ez által a futamon inkább szinte a tükröt tudom figyelni, és hála ennek a módszernek egyre több hátulról érkezõ csomagot tudok kivédeni, hogy inkább gyorsan én húzódom félre elõle amikor látom hogy négy blokkoló kerékkel csak utazik már az autóban a kamikáze ......és ez nagyon mûködik!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2011.08.24 16:16
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]