sztem túloznak a hírek az amputálás durva lenne..
és remélem minél kevesebb futamot hagy ki
Kimi sztem már nem jön vissza már petrov helyett jöhetett volna de nem jött
Sennának meg nagy esélye van mivel ott tesztpilóta és tavaly végég versenyzett.
Talán heidfeld, vagy Hulkenberg jöhet még szóba sztem
Nagyon ugy nez ki, hogy Kubicaval a legjobb esetben is csak jovore talakozhatunk, ha addigra sikerul teljesen, mind fizikailag, mind szellemileg felepulnie.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Én totál nem értem,hogy ha kb. egy hónap múlva kezdõdik a szezon,MIÉRT engedik,hogy elinduljon egy ilyen versenyen?Ilyenkor már a széltõl is óvni kellene a versenyzõt!!!
Aki viszketõ seggel fekszik le, büdös ujjal ébred !
Ha jol tudom, ugy kototte meg a szerzodest anno a Renaulttal, hogy eljarhat Rallyzni. Meg a BMWs korszakaban is kacsingatott es indult(???) rallyn. Mondhatni eleg sikeres volt, es mint kikapcsolodaskent tekintett ra.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.02.06 22:22
Aszem egyszer mondta is,ha nem lesz F1 az életében,akkor Rallyzni fog.De akkor is!
És ebbõl a sajnáatos esetbõl is látszik,hogy mennyivel biztonságosabb az F1,akár 300km/h-ás ütközésnél is.Anno 2007-ben Kanadában akkorát bukott,hogy minden leszakadt az autóról,és még a lába is kilógott a kasztniból,és vígan kiszállt.Itt meg tessék,nagy a baj!
Aki viszketõ seggel fekszik le, büdös ujjal ébred !
Nazionale Piloti - Hungarian All-Stars, Július 27-én.
2008-ban volt meccs utoljára ha jól emlékszem. Pár adat arról az évrõl:
April 18, 2008, Empoli (Italy)
Nazionale Piloti - Grande Fratello 7 - 1 (Luizzi 4, Schumacher 2, Valerio)
Nézõszám: 7.000, Adomány: 25.000 Euro
May 07, 2008, Istanbul (Turkey)
Nazionale Piloti - Turkey All Stars 8 - 3 (Fisichella 3, Liuzzi 3, Alonso, Vettel)
Nézõszám: 5.000, Adomány: 15.000 Euro
May 20, 2008, Monte Carlo
Nazionale Piloti - A.S. Star Team for the Children 4 - 0 (Engel 2, Schumacher, Lai)
Nézõszám: 3.000, Adomány: 27.000 Euro
June 18, 2008, Salerno (Italy)
Nazionale Piloti - All Stars Team 4 - 6 (Pisano 2, Fisichella, Le Grottaglie)
Nézõszám: 8.000, Adomány: 40.000 Euro
July 16, 2008, Darmstad (Germany)
Nazionale Piloti - German All Stars Team 6 - 8 (Liuzzi 2, Engel, Wesemberg, Vettel, Cois)
Nézõszám: 10.000, Adomány: 25.000 Euro
July 30, 2008, Budapest (Hungary)
Albert Stadium
Nazionale Piloti - Hungarian All Stars 6 - 6 (Fisichella 2, Engel 2, Borimov 2)
Nézõszám: 13.000, Adomány: 41.610 Euro
September 03, 2008, Maastricht (Holland)
Nazionale Piloti - All Stars Team 5 - 5 (Liuzzi, Schumacher, Engel, Vettel, Fisichella)
Nézõszám: 11.000, Adomány: 74.600 Euro
September 10, 2008, San Donato (Italy)
Nazionale Piloti - Grande Fratello Team 8 - 2 (Fisichella 3, Schumacher, Vettel, Alonso, Montanari, Guimaraes)
Nézõszám: 3.000, Adomány: 10.000 Euro
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.02.25 10:59
En szerintem marcsak az ActionCam hianyzik (vagy, hogy hivjak az ocean tuloldalan) Indyben, meg Champcarban szoktak hasznalni. Egy elozest sokkal varazslatosabba lehet vele tenni szvsz.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Ezt a hülyeséget, hóesést a pályára akkor már. Esõ az bármikor elõfordulhat. Abban nincs semmi különleges. Hóláncot a pirellire aztán had menjenek. Remélem addig elpusztul ez a kriptaszökevény és végre valami értelmes ember kezébe kerül az f1. Senna idejében a versenyzésrõl szólt ez a sport, nem a bohóckodásról kéremszépen. Remélem beleölnek valami irdatlan pénzt és a természet megoldja és alapból esni fog a futamon. Valaki szóljon Börninek, hogy ez a valóság és nem az rfactor 2.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]