Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2010.08.25 21:35
robikasztár ti mit csináltál a felvezetõkörben?? a szerver/géped volt a hibás vagy bealudtál?? mindenesetre az egész versenyen huzott a kocsim ugy nekem jöttél...
ha jól láttam utána még pár emberrel ugyszintén összeakadtál
zak05 írta:
robikasztár ti mit csináltál a felvezetõkörben?? a szerver/géped volt a hibás vagy bealudtál?? mindenesetre az egész versenyen huzott a kocsim ugy nekem jöttél...
ha jól láttam utána még pár emberrel ugyszintén összeakadtál
Nem szokasom bealudni. Valami miatt belaggoltam, ilyen eset meg nem fordult elo velem. Amugy meg rosszul tudod, mert nem vergodtem vegig az egesz mezonyon.
Itt a video:
Es akkor viszont toled kerek elnezest, hogy beledmentem. Azthittem Napster volt az.
Szerkesztette: robikasztar - 2010.08.26 01:12
Nekem jól felkurta az agyam ez a mod!!! Nem elég, hogy a vonal elõtt 1 kocsival már benyomtam a limitert, kaptam szép kis áthajtásos büntit, de még erre tetõpontnak jött, hogy a 2. körben akartam leróni a büntetést, de mivel nem mentem ki rögtön kaptam egy szép DQ-t. Elég érdekes. Én úgy tudtam, hogy van rá 3 köröm. Azért igazán csinálhattunk volna 1 tesztfutamot, ha ilyen nehézkes ez a mod... Így elég nehéz elviselni mindenkinek, akinek motor és egyéb hibák miatt nem tudtak végigmenni. Szerintem nem azért gyakoroltunk.
ÉN MEGSZAVAZTATNÁM, HOGY FUSSUK ÚJRA MA VAGY HOLNAP. AZÉRT 6 EMBER ÉRT CSAK CÉLBA...
Ahogy elnéztem legtöbb kiesés motorhiba... Az nem a pálya miatt lehet. A box viszont már igen, mivel lehet rossz helyen húzták meg a vonalat. Azt sajnos nem teszteltem le, de ahogy hallottam más is megszívta...Kár érte azért, mivel a versenyen viszonylag stabilan mentem és csak kisebb hibáim voltak. Lehet meglett volna a 3. hely. Sajnálom, hogy ennyien kiestünk.
Fitti írta:
(...)Nem elég, hogy a vonal elõtt 1 kocsival már benyomtam a limitert, kaptam szép kis áthajtásos büntit(...)
Nem a vonal elõtt 1 kocsival kell lenyomni a limitert, hanem olyankor, amikor van elég távolság teljesen lelassítani a vonalig. Te 119 km/h-val szelted át a vonalat a megengedett 100 km/h helyett. Nayrobi pedig 145-tel ment át a vonalon. Tehát az áthajtásos büntetés jogos. Azt viszont én sem értem, miért volt muszáj rögtön letölteni a büntetést.
Szerkesztette: Takato - 2010.08.26 16:07
Nekem is volt áthajtásos büntim( mondjuk nekem azért mert kiugrottam a rajtnál), de nekem írta is azonnal hogy ennek a körnek a végén be kell menni letölteni.Nem akartam kockáztatni, hát be mentem... Ahhoz képest, elég jól sikerült a race, hogy közbe rágtam a kefét emiatt az amatõr hiba miatt.....Ja és Tusy-ra reagálva: az útsó 10 egynéhány körben az eredetileg beállított 10-es motorerõ helyett 7-el körözgettem, mert elszámoltam a benyát, és spórolnom kellett.Szóval ez is kellett ahhoz hogy kétszer is felzárkózz rám.De a spórolás következtében lett elég benya ahhoz, hogy ha szükséges, az utolsó körökben felnyomjam 12-re a védekezéshez..Kár hogy elmaradt, jó kis csatázós befutó lett volna...
Fitti ez a nyárikupa tényleg a modok tesztelésére lett kitalálva.Eredetileg külön külön csináltunk volna 4 futamos minikupákat,de Plett nagyon ügyesen kitalálta,hogy egy ligában lebonyolítja az összes modot amit tesztelni akarunk.
Végülis ez az egész arról szól,hogy megtudjuk melyik moddal érdemes 16-18 futamos ligát indítani.
Vágod a borsót?
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Így már értem. Köszönöm a korrekt választ. Akkor azt már tudjuk, hogy ezzel a mod-al nem érdemes menni. xD Seat-al biztos kemény csaták lesznek, mert minimális különbségek szoktak lenni. Szóval aki jókat szeretne csatázni, az jelentkezzen minél elõbb!
Köszönöm a biztató szavakat, természetesen nem végleg léptem le. Egyetlen hobbim - a fiaim mellett -, hogy versenyezgetek, ezt nem adnám fel örökre. Viszont a gépem totál ramaty állapotú, megbízhatatlan, belassulós. Minden a nagy vihar óta, ahol szerintem kapott egy kis túlfeszültséget. Amint lesz gépre megoldásom, jövök vissza.
x2 x3 x1
Elküldve: 2010.09.01 19:38
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Megint ledob a versenynél :-S
Nem hiszem el.
Frissen húzott gép, minden frissen telepítve...........
Isten se akarja hogy versenyezzek. Na de azért is. :-D
Én ez a gagyi mód miatt buktam el a bajnoki címem!
Elõzõ versenyen állandóan ki dobált nem csak engem másokat is!
Most meg kizár ez skandallum!!
Ez nem fer,mert az elõzõ versenyen 3 voltam amikor kidobott és most is feljöhettem volna.
Na mindegy ez van.
sajnálom ben! nekem is ezt csinálta. Észre vettem hogy nagyon telíti ez a mod full grafikán a memóriát, ezért le is húztam és stabil lett.
Szerintem ez okozta mindenkinek a kidobásokat.
Szerkesztette: Tusy - 2010.09.01 20:45
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]