akkor gyorsan legyen szerda délután, hogy én is tudjak rajta menni
asszem a 6 kör gyakorlásnál (vadi új pályákon) kicsit többet kell itt már szánni a dolgokra
haflac írta:
Edemm,széles pályán nem mûvészet menni,kihívás meg végképp nincs benne.
Ott a pont Amúgy tetszik a pálya a szûkösségét leszámítva, végre ez már egy normális karakteres pálya, és valamennyire érzem is. Majd ha a mezõny pedig leköröz akkor megyek a pályáról lefelé
Elküldve: 2011.10.04 19:03
edemm írta:
haflac írta:
Edemm,széles pályán nem mûvészet menni,kihívás meg végképp nincs benne.
Ott a pont Amúgy tetszik a pálya a szûkösségét leszámítva, végre ez már egy normális karakteres pálya, és valamennyire érzem is. Majd ha a mezõny pedig leköröz akkor megyek a pályáról lefelé
Ha ez neked szûk, akkor az Euroring az mi? Semmi baj nincs vele, azon kívül, hogy a síkánt offline keresgéltem csak, 2x elmentem mellette wazze....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Amúgy rajtam kívül valaki még gyakorolt a szerveren már?
Azért kérdezem, mert én tegnap este körözgettem rajta, de még sehol sincs a statisztikában a tesztidõknél
Köszi Edem, igen a Skodákat sasolom, meg a brnoi aszfaltcsíkot útközben!
Massa: Az biztos hogy jobb, de épp ma tudtuk meg hogy az ott töltött 4 napot be kell pótolnunk... de legalább jó lesz, csak hogy Madhat szavaival éljek:
Pilsner Urquell, Kru¹ovice, RÁKENROLL!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]