Igen tudom, Ausztraliaban is 7-ikrol indultam, csak megint kikell talalni, hogy vegzek dobogon!
Te multkor gyors voltal, nem is kicsit Nekem ez az elonyom nem igan van meg.
Monacoi pályával gondok voltak, tele volt un. tiltott reklámokkal, de Hafi megoldotta nekünk. Ligaoldal letöltéseinél találjátok.
Ezen a versenyen végre újra elõvesszük a lágy és szuperlágy gumikombinációt, amit a Pirelli élõben is vitt a versenyre.
Tehát a szerverre csak a piros szélû gumival lehet felmenni.
A 13 fõs Barcelonai részvétel alapján Monaco-tól engedélyezve lesz a szabad kameranézet, hátha ez majd hoz néhány pilótát.
Ha ez sem hoz, akkor jönnek az egyes szintû segítségek. Tovább nem megyünk el. Következõ lépés a modváltás.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
ennyi idõ után nem is lehet átállni, Bahrainben még 2mpt kaptam az elejétõl GYORS körön!, most már top tesztidõket futkározok (igaz futamon még gyér vagyok, de lesz ez még így sem), nekem személy szerint kell 8-900 kör, amíg át tudom venni egy mod stílusát, és ez kb. kína környékén ért be
úgyhogy ha idõd engedi, én azért még próbálkoznék vele
egy közeli rokonom mondása jut errõl mindig eszembe, senki sem úgy születik, hogy mindent tud
x19 x32 x28
Elküldve: 2011.11.03 12:16
Szezon elõtt többen is mondták, hogy gyorsabbak voltak a tetõn csücsülve, úgyhogy én is kipróbálom. (Remélem nem töri fel a hátsómat) Soha nem lehet tudni, bármikor bejöhet.
engem valahogy nem visz rá a lélek, amióta kormányt tekergetek, openwheel-t nem vezettem tetõn ülve, de hát ez az én dolgom végülis, ha valaki így jobban szeret, akkor hajrá, legyen tele a rajtrács
Felháborító , hogy egy szimulátoros ligában olyan eszközökhöz kell folyamodni, ahhoz h jöjjenek az emberek, hogy könnyítünk. Menjetek akkor need for speedezni komolyan!!!!!!!!!!!!!Ez a mod befuccsolt,kész, akkor keressünk egy másikat, de könyörgöm, már ígyis oda lépek a kocsinak és alig akar elindulni a hátulja, hova akarunk ennél könnyebbet??? Ezen a héten megnéztem az ow2 modját , hát mondhatom sokkal jobb mint ez, de ott is felháborodtam azon, hogy csak azért, mert h ott még szuperliszenszel nem rendelkezõ emberkék is vannak, ezért bele kellett nyúlni a mod alapfizikájába....hát ezzel az lett elérve, hogy a kocsi irreálisan tapad az utjoz, csak azért, hogy tudjunk vele menni....Emberek szimulátorozunk!!!!!!!!!!!Ha lesz vmi új mod, javaslom, hogy ahhoz senki ne nyuljon hozzá, mert valoszinu azért csinaltak, mert az ugy jo ahogy van, kicsit unalmas, h nem mi igazodunk a modhoz, hanem egyesek beállítják maguknak....ha az nem megy javaslom a need for speedet mint uj mod
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]