Ahogy gondolod...
Azért gondolom, hogy a kis plusz meló jót tenne, mert a race07-ben (nem ismerem az rfactort) óriási a különbség az edzések és a qualy/futam között. Így az edzésre beállított autó nem lesz jó az utóbbira és fordítva. Ez pláne amikor a játékkal ismerkedik valaki, kevés sikerélményt nyújt.
Ha szabad javasolnom, akkor már egy 30 perces edzés sokat segítene. Annak végén pedig szépen körbeszavazná a társaság a servert.
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.06.01 07:07
Ugyan ez van rFactorban is. Jobb idõket lehet futni a többi etapon, ezért nem is látom értelmét a váltásnak, fõleg hogy így szoktuk meg az rFactor miatt + így izgalmasabbak is a futamok.
x2
Elküldve: 2012.06.01 22:40
Hamann írta:
Csak egy dolgot áruljatok el,hogy,hogy a csába mentek ezen a pályán 51-es idõt??? . Az igazság biztos odaát van
Hát , nekem az add-on verziója az egyik kedvenc pályám, amit nagyon éreztem anno , ez a wtcc2010-es kicsit rosszabb , de még mindig frankó, elég technikás pálya nagyon rá kell érezni , sok csalóka kanyar van benne....
Setupba nagy csoda nincs legfeljebb 1mp, de annak is az a lényege hogy a kocsi balansza jó legyen és úgy viselkedjen ahogy szeretnéd.
A teszt idõmet (52.2) én is qualy-n mentem, edzésen 5-6 tizeddel lassabb vagyok. Rohadt trükkös pálya, de én nagyon szeretem.
Az egyéb versenyek menüpont alatt van a verseny az idõvel opció. Ha itt betöltitek a pályát, ott meg lehet nézni töltöttek-e fel gyorskört hozzá. Ha igen, akkor el lehet lesni, hogy adott illetõ hogy megy. Ehhez az a legjobb, ha elindultok, át a célvonalon, majd leparkoltok. Ekkor a numerikus +, vagy - gombokkal átváltotok a szellemautóra. Itt látni fogjátok a hud-ot is, mikor vált, milyen sebességgel, stb.
Ugyanez igaz akkor is, amikor többen vagytok a szerveren. Rányomsz, hogy vezetés, de nem jössz ki a garázsból, a + és - gombokkal lehet váltogatni a többiek között. Így elleshetõ ki hogy megy a pályán. Ez jobb, mint a verseny követése, hisz ott csak hátulról látod az illetõt és nincs ott HUD.
A setup is kurva fontos, ebben a játékban szinte minden ismertebb pályára többen töltenek fel online setupokat. A beállításoknál fent fájlok, ott jobb alul online fájlok. Ott pályákra és autótípusokra is lehet keresni.
Ha mindez hasonló r-factorban is akkor sorry a szájtépésért, de az sose volt fent a gépemen, de ts-en salzburgban volt olyan aki nem hallott az online setupokról, illetve erre a +,- -os dologra is véletlenül jöttem rá.
Lehet nem leszek "népszerû" ezzel a véleményemmel és nem tudom,hogy lehet ezt kiszûrni,de szerintem a edzésen mért körök kellenének,hogy számítsanak és nem az idõmérõn futottak.Az idõmérõ maradjon meg a futam napjára.Ahogyan írták mások is minimum 0.5-0.6 tizeddel gyorsabb köröket futottak így.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.06.02 11:47
koteltancos írta:
A teszt idõmet (52.2) én is qualy-n mentem, edzésen 5-6 tizeddel lassabb vagyok. Rohadt trükkös pálya, de én nagyon szeretem.
Az egyéb versenyek menüpont alatt van a verseny az idõvel opció. Ha itt betöltitek a pályát, ott meg lehet nézni töltöttek-e fel gyorskört hozzá. Ha igen, akkor el lehet lesni, hogy adott illetõ hogy megy. Ehhez az a legjobb, ha elindultok, át a célvonalon, majd leparkoltok. Ekkor a numerikus +, vagy - gombokkal átváltotok a szellemautóra. Itt látni fogjátok a hud-ot is, mikor vált, milyen sebességgel, stb.
Ugyanez igaz akkor is, amikor többen vagytok a szerveren. Rányomsz, hogy vezetés, de nem jössz ki a garázsból, a + és - gombokkal lehet váltogatni a többiek között. Így elleshetõ ki hogy megy a pályán. Ez jobb, mint a verseny követése, hisz ott csak hátulról látod az illetõt és nincs ott HUD.
A setup is kurva fontos, ebben a játékban szinte minden ismertebb pályára többen töltenek fel online setupokat. A beállításoknál fent fájlok, ott jobb alul online fájlok. Ott pályákra és autótípusokra is lehet keresni.
Ha mindez hasonló r-factorban is akkor sorry a szájtépésért, de az sose volt fent a gépemen, de ts-en salzburgban volt olyan aki nem hallott az online setupokról, illetve erre a +,- -os dologra is véletlenül jöttem rá.
Online setupokra azért nem, mert rFactorban nincs ilyen. Ott közvetlenül emberhez lehet küldeni közvetlenül az adott embernek és a saját mappájába megérkezik a setup. Nincs olyan hogy feltöltés és akkor mindenki örülhet hogy kapott setupot. Mindent amit elmondtál ezen kívül ugyanez az rFactor.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]