CiBa írta:
LOL Robi,te azt gondolod,hogy így kell menni?Na akkor már kezdem érteni
Szerinted a versenyzõ a saját tökét látja versenyzés közben? LOOOOL
Mondtam,hogy majd segítek beállítani,hogy lássál.
Ha mar allitgatod le fel az ulest, akkor mi ertelme az egesznek?
Nem, egy pár centivel felemelem, ezt a videót csak azért tettem be, hogy megmutassam hogy a robika által belinkelt rft-s videó nem túlzás, tényleg kb ennyit látnak.
Mert egy versenyzõ se annyit lát igaziból, mint ami itt az alap beállítás, nem supermanok õk se, hogy átlátnak az autón... valamennyivel nyilván feljebb van a fejük, hogy kilássanak
....és honnan van neked Lotusod CiBa??? nem az volt hogy 11-én jön ki a mod?
Egyébként ha ilyen a csákpit benne, meg mint a Haflac vidijében akkor részemrõl valszeg okés...
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.03 19:38
Ami van CiBának az nem az. Én már régebben megtaláltam a megauploados LITE-t, tényleg az de mára nem mûködik már, a starterrel blokkolták a lite-t, eltérés van és csak szeró futáskor mûködött.
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.03 19:41
Hiába szeded, nem mûködik már. Kijött a tagoknak a full és már nem mûködik. gear.ini eltérés, gondolom módosítva lett. Most raktam fel megint újra hogy megnézzem a belsõ camot de már nem tudom megnézni.
Thomas ez egy 2009-es mod átalakítva 2010-essé.Megvan benne az összes autó,át van alakítva a tank 250 literesre,nem lehet benne versenyen tankolni,szal akár ezzel is mehetnénk a szezont,de azért várjuk meg az igazi modot.
Higgyétek el,mindenki beállogatja magának és tetszeni is fog.Azért kell 1 hetet legalább így menni,mert pár körbõl nem lehet megítélni semmit.
Ott leszünk együtt a szerveren,ts-en és segítünk mindenkinek beállítani.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]