Igen Robi én megyek vele.iszonyat jó.
Ja Nayrobi gondoltam,hogy Plett ilyesmirõl beszél,mert a hotlapon nincs ilyen.Õt az arcade verzio érdekli,ahol még az ideális ív is fel van festve
Tényleg Plett melyik múzeumból szereztél 1,7 GHz-es processzort?Az szerintem már kuriózum és sokat kapnál érte a vaterán
Igen Pika 4 setup van,mindegyik a pályára állítva,más más vezetési stílusra.
Jobban mondva 3 qualisetup,1 race setup.
Mint ahogy élõben is,a brake balancot itt is lehet állítani menet közben,még szerencse mivel alapból 59:41-en van és az gáz.
Nayrobi szerinted hogy ment Massa 307-et?
Nézd meg a telemetriát.
Én most járok 1:00:320-nál,50 körbõl.Massa köre még 3 mp-re van, na azt lesz nehéz megtalálni.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.10 20:52
Ja, már egybõl rossz vagyok mert nem adok ki 4500 FT-ot feleslegesen. Úgy csinálsz mintha kötelezõ lenne megvenni, aki nem megy vele az már nem normális. Képzeld a laptopot nem tudom fejleszteni + azt sosem veszed figyelembe hogy még tanuló vagyok.
Na végre megtaláltam honnan szedik ezek a kameraállásokat.Ugyanis játék közben sehol sem lehet állítani,hanem ugyanúgy menti a replayeket egy mappába mint az rfactor és azt amikor visszanézed,ott van 4 vagy 5 féle kamera.
Amugy most vagyok 2,6mp-re massa idejétõl és ezzel a 811. vagyok
Na majd Ben holnap odacsap a lovak közé.
A ferrari szerverére e-mail címmel és a kapott regisztrációs kóddal tudsz rámenni.
Most vettük meg Ben-nek is.1 kör után azt mondta,hogy soha többet nem fog rFactorozni.
Persze csak képletesen.De legalább tudjuk,hogy mi lenne a reális.
Jó lett ez a sompir mod is,sõt nagyon jó,de sajnos még mindig messze van az igazitól ami gondolom az rfactor elavult motorja miatt van.
Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ez nagyon állat és élethû!Megõrülök ezért a játékért nekem már van,ha akartok jó F1 szimulátorral játszani nektek is kell hogy legyen!!!.D.D.D muuuu muuuuu muuuu
Ciba! Lehet egy indiszkrét kérdésem, kérésem!? nem tudjátok nekem is elutalni a lóvét? Én elõre átutalom Nektek a Zsét, csak valahogy a macska evõkhöz kéne eljuttatni,...
Ezt figyeld Fix,jól egymásra találtunk a KaresszalAz az idegen magyar gyerek meg ezredre olyat ment mint énMassa ideje most a 130-adik körül mozog.Asszem év végén nem kap szerzõdést http://cibalahun.weboldala.net/fva.jpg
Cib és Ben mentek asszem 59.6-ot. Én pár körbõl még csak 1.01.5xx-nél tartok.
A Momo-t nem támogatja alapból a játék és kicsit érdekesnek tûnik a vezetése. Egy kormányszög állításnak örülnék nagyon, de sehol se találtam.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]