sziasztok. A Salzburgrin-i pályával lenne 1 gondom. Vmi olyasmi fájlt nem tud betölteni aminek a neve Grassout. És nem tudom hogy kéne megcsinálni :/ aki segít elõre is köszönöm
Mark Biri.
Esetleg a pálya textúrát feljebb venni, a nálam jobban hozzáértõk szerint a fû textúrájával van gondja a hibaüzi szerint, és vannak olyan pályák ahol csak magasabb részletességgel tölt be rendesen.
Megcsináltam!!!!! De nem úgy sikerült ahogy mondtad thomas A google-ben rákerestem a problémára és a pályának a fórumon volt fent grassout hiba és van egy javítás hozzá letöltöttem és jó is lett a pálya köszönöm a segítségeket amúgy
Legnagyobb igyekezetem ellenére is került a versenynaptárba olyan pálya ahol a rajtlámpa kevésbé, vagy egyáltalán nem látszik. Ilyen pl a mai helyszín is.Tekintettel arra hogy ez egy egyébként jó pálya és sokan is készültek rá, nem cserélek pályát.
Megoldás: az rfdynhud használata amelyet letölthettek innen: http://Thomas50.weboldala.net/hud.rar
Akinek a hud beállításával gondjai vannak(vagy nincs rá ideje) kikerülheti úgy, hogy letölti ezt: http://Thomas50.weboldala.net/ini.rar
A hud telepítése után, az ebben a rarban található 3 inivel felül íratva az rfactor/Plugins/rfDynHUD/config mappában található eredetieket, az én általam (is)használt módon fog megjelenni a hud a játékban.
Ha valakinek mégsem felel meg a kinézet, az editor mappában található rfdynhud_editor_launcher.exe-ét elindítva és a fájl menübõl a megfelelõ init kiválasztva, tetszés szerint módosíthatja azt. A widgetek rákattintva, az egér segítségével átméretezhetõek, áthelyezhetõek illetve törölhetõek is. Fontos, a mûvelet végén a fájl/mentés-t ne felejtsétek el.
A progi futásához szükséges a jawa telepítése a gépre, a legfrissebb verzió elérhetõ itt: http://www.java.com/en/download/index.jsp
Felõlem, akinek nem jön be, az összes widgetet törölheti, egyet kivéve: a rajtlámpát!
(akinek meg már fent van, vagy tvstyle-t használ az ezt a hsz-t tekintse tárgytalannak... )Ja igen, tvstyle-el együtt nem megy a hud...vagy ez vagy az.
Remélem minden szükséges infót leírtam, ha valakinek mégis gondja adódik keressen....
Egy a lényeg, a rajtbaleset okozása továbbra is kerülendõ a futamokon, tekintettel arra hogy a fenti progi használata mindenkinek elérhetõ...
ui.: van a hudbol újabb verzió is, aki akarja felteheti nyilván azt is, de ahhoz nincs belõtt inim, mert én még ezt használom, ezért linkeltem ezt.
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.01.13 12:27
Nekem olyan problémám van, hogy tegnap és mai is voltam többször a pályán, simán, rendben ment, és most meg kezdi azt, amit múlthéten, hogy kicsit szaggat, valamint ha fellépek és versenyre akarok menni kilép a játékból !! Nem értem, hogy eddig a teszteken semmi baja nem volt, verseny napján meg szarakodik
Hát ezt, így ennyi info alapján elég nehéz táv-diagnosztizálni...elsõ körben net gondra gyanakodnék, pl tûzfal fel van e oldva az rfactornak, vagy esetleg ha routeren vagy, másik gépen nem e tölt le éppen valaki, esetleg vírus ... vagy pl a netkapcsolati sebesség jól van e beállítva az rfactorban
Több info sem ártana a vasról, op rendszerrõl, net sávszélességrõl, meg hogy milyen felbontásban használod a gamét....
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.01.13 11:58
Még egy kis help :
Ha valaki túlzottnak érzi a cockpit nézetben a kasztni rázkódását-mozgását (esetleg pont ezért nem választja ezt a nézetet):
rfactor/UserData/neved mappa/neved plr fájl jegyzettömbbel megnyit és a következõ sorokat editálod ekképpen, a [ Graphic Options ] résznél:
Cockpit Vibration Mult1="0.00000"
Cockpit Vibration Freq1="0.00000"
Cockpit Vibration Mult2="0.00000"
Cockpit Vibration Freq2="0.00000"
Majd: Fájl/mentés
(nem árt természetesen elõbb egy biztonsági másolat a plr-rõl, ha nem jönne be. )
Ez, és a game beállításaiban a fejmozgás lejjebb húzása után, látványosan kisimul a kasztni mozgása....
Betty0226 írta:
Érdekes mert T1 BMW1 Challenge-be semmi baj nincs, minden simán megy
Akkor a dx-en próbálj variálni, illetve a texturák részletességein, esetleg a látható autók számát lejjebb venni(beállítások-képernyõ beállítások)...próba-cseresznye...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]