bocs Péter, nem tudtam már le reagálni. Amugy ezzel a beragadással valamit csináljatok, ha nem birja a gépetek, ugyan ugy kérjétek a hátrasorolást mint Boxos. sztem. bár nem szólok bele. ti dolgotok
Szerkesztette: Adam - 2014.06.28 20:15
Adam írta:
bocs Péter, nem tudtam már le reagálni. Amugy ezzel a beragadással valamit csináljatok, ha nem birja a gépetek, ugyan ugy kérjétek a hátrasorolást mint Boxos. sztem. bár nem szólok bele. ti dolgotok
Semmi gond Ádám! Te se tehetsz róla. Tasitibi hirtelen blokkolt a rajtnál elõttem és már csak a fal fele bírtam kikerülni, de te is pont arra próbálkoztál
Flyer írta:
Én sem tudok csatlakozni. 20 percen keresztül próbálkoztam és semmi (tegnap még semmi gond nem volt). Szerintem vagy nagyon gyorsan kellene kezdeni ezzel a connectorral valamit, vagy még súlyosabb létszámproblémáitok lesznek - az elmúlt hetekben történtek után értem, hogy okkal. Remélem megoldjátok, de jövõ héten én már biztos hogy nem indulok. 3 éve még nagyon magas volt a színvonal, de így nekem már nem éri meg indulni (múlt heti malõr és a mostani).
Kitartást és jó versenyzést az itt maradóknak, a szervezõknek pedig sikeres problémamegoldást!
Nos, köztudott a Hopto berkeken belül és kívül is, hogy a Connectorunk, nem csak egy a szerverre csatlakoztató app, hanem - és fõleg- anticheat progi. Ez a belassulás nagyobb létszám esetén idõnként -pár havonta- elõ szokott fordulni- mikor az adatbázisa túlontúl megtelik, ergo üríteni kell. Ezt, érthetõ okokból azonban, csak a legfõbb muftink teheti meg, arra viszont elképzelhetõ hogy néha várni kell pár napot.
Nos, ha valakinek emiatt nem éri meg indulni, erre nem tudok mit mondani, az õ döntése. Nekünk, kemény magnak, meg akinek számít a "tiszta" versenyzés, no meg azoknak, akik tudják ismerik a conn születésének körülményeit és folyamatát, ne adj isten értékelik is a programíró(k) munkáját és erõfeszítéseit a cél megvalósításának érdekében, nos azoknak e kis idõnkénti kellemetlenség árán is megéri, mert tudják, hogy a pályán "tiszta" ellenfelekkel kerülnek szembe.
Én, mint fõadmin, úgy gondolom ez a tény, nem létszám csökkentõ, hanem ellenkezõleg, pont létszám megtartó, esetleg növelõ körülmény lehet a Hopton. Ha pedig valaki szórványosan elõforduló technikai probléma miatt minõsít le és hagy el egy közösséget, azt a közösség nem is igen fogja hiányolni. Egyébként nekem is voltak tegnap csatlakozási gondjaim, mégis itt vagyok...már 6. éve....
A trükk a set-ben van! Jól be kell állítani a pályára a kocsit
Csak viccelek, valójában sok gyakorlás, és az örök igazság: a fék a gyávák pedálja!
Amúgy nincsen semmi trükk. Legalábbis nálam. Úgy megyek mint eddig (cheat-el), nem csináltam semmi különöset.
Több, mint 1 év kihagyás után tervezek 1-2 futamon indulni a utolsó helyekért. Mielõtt régi ellenfeleim felkapnák a fejüket, nem sok vizet zavarok már, egyrészt elszoktam, másrészt az egészségi állapotom már nem olyan, mint régen, csak hiányzik a versenyzés. Annyi kérdésem lenne csak, lehet, hogy túl amatõr kérdés, hogy a TS használata kötelezõ a DTM-ben jelenleg?
Több, mint 1 év kihagyás után tervezek 1-2 futamon indulni a utolsó helyekért. Mielõtt régi ellenfeleim felkapnák a fejüket, nem sok vizet zavarok már, egyrészt elszoktam, másrészt az egészségi állapotom már nem olyan, mint régen, csak hiányzik a versenyzés. Annyi kérdésem lenne csak, lehet, hogy túl amatõr kérdés, hogy a TS használata kötelezõ a DTM-ben jelenleg?
Üdv ujjra nálunk! Nincs kötelezõ TS használat egyik bajnokságban sem!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]