még ennyi rutinnal se gondolkodok normálisan kiélezett helyzetekbe. most kiderült nem gondolkodtam elõre. bár többször bejött hogy belsö ivet védtem. most jo lett volna ha az utolso elötti kanyarra építem fel
még ennyi rutinnal se gondolkodok normálisan kiélezett helyzetekbe. most kiderült nem gondolkodtam elõre. bár többször bejött hogy belsö ivet védtem. most jo lett volna ha az utolso elötti kanyarra építem fel
Bakker Ádám neked honnan van ilyen rohadt széles autód?
Én meg egész futam alatt azon gépészkedtem, hogy valahol valahogy betegyem melléd a vasat. Rohadt nehezen sikerült, de marhára élveztem veled a csatát. Szoros volt és tiszta küzdelem, csak a szárnyadat felejtettem el megveregetni ! Gratula!
Szerkesztette: sirhanpeter - 2015.01.19 08:38
x1
Elküldve: 2015.01.25 20:36
Nem mintha az ln szemszögembõl osztana v szorozna de az eddigi versenyeken:
25 22 20 19 18 17.... igy lettek osztva a pontok.
viszont ezen a belga futamon: 25 22 20 18 17.... tehát a 3. helytõl lefelé mindenkinek 1-el több pontot kéne kapnia az eddigiek alapján...
Gergo90 írta:
Nem mintha az ln szemszögembõl osztana v szorozna de az eddigi versenyeken:
25 22 20 19 18 17.... igy lettek osztva a pontok.
viszont ezen a belga futamon: 25 22 20 18 17.... tehát a 3. helytõl lefelé mindenkinek 1-el több pontot kéne kapnia az eddigiek alapján...
x1 x1 x7
Elküldve: 2015.02.20 22:10
Hali srácok. Sajnos a net az új lakhelyemen egyenlõre nem alkalmas a versenyzésre, ezért az elkövetkezõ néhány futamot kénytelen leszek kihagyni. Hiányzásomat kérem igazoltnak tekinteni.😓
Albano Tam írta:
Hali srácok. Sajnos a net az új lakhelyemen egyenlõre nem alkalmas a versenyzésre, ezért az elkövetkezõ néhány futamot kénytelen leszek kihagyni. Hiányzásomat kérem igazoltnak tekinteni.😓
Bocs Viktor hogy bezavartam. amatör hiba volt, ami miatt történt... de sztem összeségében nem miattam csusztál meg. kis kocc volt, de utánna már ugy tönt kontrolálod a kocsit. nehéz eset. de bocsi.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]