Én ha esetleg valami isteni csoda lévén indulni tudnék pénteken, akkor tuti, hogy lassabb tempóban szaggatok végig kivárva még az elõttem lévõk hibáznak
x1 x1 x2
Elküldve: 2011.11.03 14:56
Nem volt ma net, megnéztem gép ellen mennyi az a 30 perc a pályán
Ami jó hír, hogy megforgás és fal/szalagkorlát nélkül végig lehet menni, akár végig 46-os körökkel - 1 kiállással.
Viszont ha valaki telenyomja benzinnel akár kiállás nélkül is végig lehet menni, elvileg még a soft is kibírja, bár itt még jó gumikkal is falnak mennek majd az emberek, nem kéne még rátenni egy lapáttal és hõsködni, mert ha a hegyekben valaki keresztbe áll, akkor mindenkit megszivat
(az meg érdekes, hogy 45,7-et is tudtam futni, de a serveren kevés benzinnel nem megy )
Azt szeretném kérdezni, hogy van e közületek olyan, aki csak az elsõ futamon tud vagy szeretne csak részt venni?
Azért kérdezem, mert az a helyzet, hogy sajnos túlóráznom kell, és este negyed 8-ra érek haza de nagyon szeretnék indulni, így csak sajnos a második futamon tudnék részt venni, de valaki, aki tartalék lesz, gondolom betöltené a helyem, és annyira örülnék, ha legalább a második futamon indulni tudnék
Elküldve: 2011.11.03 18:12
Ismét egy profi, igényes összefoglaló, köszönjük a munkádat Szaszabá!
(és tele lebuktatós-csibészkedõs-kamikázés-löködõs-ámokfutós szösszenetekkel! ) Coca Colás autó az egyik kanyarban egy laza 4-5 elõzéses manõver az nagyon ott van!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.11.03 18:24
mumus70 írta:
Ismét egy profi, igényes összefoglaló, köszönjük a munkádat Szaszabá!
(és tele lebuktatós-csibészkedõs-kamikázés-löködõs-ámokfutós szösszenetekkel! ) Coca Colás autó az egyik kanyarban egy laza 4-5 elõzéses manõver az nagyon ott van!
az én lennék aki ott elõzõtt! rajt után a 18. helyrõl a 6-7 körülre jöttem fel! ezért is voltam ugy kiakadva miután késöbb burnixxal összeütköztünk!
a vid naon pró
grat!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]