A retro szerver direkt elérhetõsége ( ideiglenesen, míg a rend helyre nem áll ): czo.hu:20302 pw: a fontos infokban
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.14 21:20
schumi001 írta:
Maxaxa,te hogy szetted össze az elsõ szektorban a 32.9-et?
Megprobaltam nem felni az eau rouge elotti sikanban es talan a vegsebbeseg is kozre jatszott 320km/h folott volt. De mar a kozepso szektorban a keves leszorito ero nem hozott tul sok tapadast, meg a fekero elosztast sem talaltam meg hogy megmaradjon az egyensuly.
schumi001 írta:
Maxaxa,te hogy szetted össze az elsõ szektorban a 32.9-et?
Megprobaltam nem felni az eau rouge elotti sikanban es talan a vegsebbeseg is kozre jatszott 320km/h folott volt. De mar a kozepso szektorban a keves leszorito ero nem hozott tul sok tapadast, meg a fekero elosztast sem talaltam meg hogy megmaradjon az egyensuly.
Jaa oké!
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Én vadmarha!
Ebben a bajnokságban most indulhattam elõször az elsõ háromból. Feküdt is a pálya. Erre mi történik? Elszámoltam a benyát kb 1 literrel!!! Az utolsó szektorra nem maradt, porzott a tankom. Ezt a mérget... A legközelebb tuti legalább 5-6 liter ráhagyással fogok menni.
A büdös francba
Totalcar írta:
Én vadmarha!
Ebben a bajnokságban most indulhattam elõször az elsõ háromból. Feküdt is a pálya. Erre mi történik? Elszámoltam a benyát kb 1 literrel!!! Az utolsó szektorra nem maradt, porzott a tankom. Ezt a mérget... A legközelebb tuti legalább 5-6 liter ráhagyással fogok menni.
A büdös francba
Többel kell menni, mert a végén még mintát is kell adni!
Totalcar írta:
Én vadmarha!
A büdös francba
Elküldve: 2012.08.16 23:43
Balabá, most kinek higgyek? A szerón 22 kört ír, itt meg tök mást a ligaoldal... Tervezném a box stratégiámat, de álmatlan vagyok most ez miatt, és ideges-agresszív, már az elõbb kidobtam a hifimet a 3.ról, most megyek megverem a szomszédot, mert úgyis kinn cigizik a gangon!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Mindig a liga oldal infója a mérvadó. De egyébként egyezik a versenytáv Mummy, tán elhagytad a szemüveged? ...na jó, csak poén volt, most állítottam be, nehogy nekem véletlenül elcseszerintsd a stratégiádat, aztán meg a légköri viszonyok helyett az adminokat feszitsd keresztre... Már 15 körnél tartasz? szupi....
Más.
A gyér részvétel okán, a helyzetet megfontolva és a ligaadmin javaslatával egyetértve, a mai nappal a Retro bajnokságot felnyitjuk. Tehát Monza-ban már a liszensznélküliek is indulhatnak, természetesen amennyiben eleget tesznek a futam részvétel követelményeinek (legalább szabadpilóta státusz, szintidõteljesítés, avatar és idõben nevezés)
A Retro futamai ugyanúgy beleszámítanak a liszensz szerzésbe, mint a T1-é, tehát éljetek a lehetõséggel, sok sikert, és hajrá mindenki!
edit:
A szerver üzemel, egyenlõre azonban továbbra is ip-rõl érhetõ el: czo.hu:20302 jelszó a fontos infókban
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.17 06:57
Üdv!
Nem enged csatlakozni ehhez a ligához mert nincs szuperliszenszem. (tudom, hogy most nem kell, de a ligához való csatlakozásnál kéri)
A hotlaps-ra csak akkor kerül fel az idõm, ha beneveztem a versenyre?
Most próbáld a liganevezést, elvileg már jó lesz.
Igen, az idõ akkor látszik majd, de nem veszíted el az esetleges eddigi köreid/idõid sem, mert a logokban benne van, a nevezésed után mentõdni fog a hotlapsra. Elvileg...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.17 12:55
Thomas50 írta:
Most próbáld a liganevezést, elvileg már jó lesz.
Igen, az idõ akkor látszik majd, de nem veszíted el az esetleges eddigi köreid/idõid sem, mert a logokban benne van, a nevezésed után mentõdni fog a hotlapsra. Elvileg...
ipojan írta:
Üdv!
Hogyan kell kikapcsolni a fazont, hogy ne mondogassa állandóan a köridõmet?
Az audio menüben nem találok olyat.
Miért van ilyen az rfactorban?! Én már meg is feledkeztem róla.Azt hiszem egy fájlt kell kitörölni,de halvány lila gõzöm nincs melyiket.Valami spotted,ennél több nem rémlik.Valamelyik okos majd tud segíteni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]