Este összevont bt, liszensz osztás(ha ésszel mennek az esélyesek ) és egyéb közérdekû infók Lienz után. Gyúrjatok van még idõ, nevezést ne feledjétek: max 18h00-ig !!! Az indulók rajtjogosultsága, a teszttáblázat 18.00-ás állása alapján, csak a félreértések elkerülése végett.
Hajrá all!
Nekem marhára tetszik ez a mod, szeretek vele menni, de pénteken sosem érek haza idõben, úgyhogy ilyen formán ez nem megy.
Ha a legközelebb kicsit késõbb kezdõdne, hasonlóan, mint a T1, tök jó lenne
Köszi Dredbull, korrekt munka! A repülõ autókat megnéztem volna belsõ nézetbõl is haladás közben
Ha valaki vállalná (és ért is hozzá) a bajnokság végére való tekintettel nem lenne kedve egy best of Fmaster2011 video-mixet csinálni? Minden versenybõl egy-egy szép villanást... Szerintem nagy sikere lenne annak is
Hát a liszensz osztásnak éppen itt az ideje... Hátha a következõ bajnokságban csak egy hangyafasznyi esélyem lenne talán, pontszerzõ helyeken beérni, de legalább nem utolsónak. A mai futamot valószínûleg kihagyom, mert kezdõdik az ami a t1be, 30-40 tesztidõ, meg a pelusos gokartlakók (állítólag default setupos) ûridejei ami másnak több száz kör után is csak legfeljebb elméleti síkon létezik a legjobb szektorok összerakásával, vagy még úgy se...
HAHÓÓÓ!!! A GOLDEN MEG ÜREEES!!!
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Totalcar írta:
Ha valaki vállalná (és ért is hozzá) a bajnokság végére való tekintettel nem lenne kedve egy best of Fmaster2011 video-mixet csinálni? Minden versenybõl egy-egy szép villanást... Szerintem nagy sikere lenne annak is
kedv lenne megcsinálni, csak az összes replayt átnézni nincs
sziasztok.
egy kis technikai segitséget kérnék.próbálom elinditani a játékot,de nem megy.letöltöttem a formula master cuccokat,bemásoltam.elinditom a játékot,és amikor ráklikkelek a formula masterre,leáll az egész.mi lehet a baj?
Elküldve: 2011.11.04 14:46
Kíváncsi leszek, hányszor lesz restart, és ki éli túl akár csak a felvezetõ kört is.... Én boxrajtra játszom, és hármas alapgázon szépen begurulok 7 kör hátrányban a dobogóra..... A nagymenõk úgy is a korláton végzik, mert nem hagyok helyet az elõzéshez, és tapasztaltam, hogy leszarják, lehet e elõzni, megteszik ahol utolérnek......bármi áron....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2011.11.04 14:49
Ahhoz képest hogy hogy be vagytok tojva Lienztõl, 35 idõ, azon belül 29 szinten belül... Grat!
Igen, itt nagyon ésszel kell menni és valóban nem egybõl és ott beszúrni ahol éppen utoléritek a másikat. Itt aztán a lassan járj tovább érsz, tuti áll, nem beszélve róla, hogy akkor van idõ gyönyörködni a tájban is
Próba rajtokat csinálunk majd párat, resizni nem áll szándékomban egyszer sem...
Szóval ennek megfelelõen srácok...
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.11.04 16:26
igen érdekes futamnak ígértkezik!! nemsok esélyt jósolok a forrófejü pilótáknak itt! itt csak az érhet el szép eredményt aki hajlandó néha kigyorsításon is elvenni a gázrol a lábát! elsõ 2 kör kritikus lessz! én személy szerint nagyon örülök annak hogy egy ien pálya is bekerült! itt aztán kiderül ki az aki tényleg alkalmas a versenyzésre és agyhasználatra egyszerre! mondjuk elõre sajnálom a sok vétlen pilótát aki ki fog esni! de a legjobban a lekörözöttek kavarhatnak be az élbolynak! jó lecke lessz ez mindenkinek! igazi K2 szûrõ!
Bocsi de nem sikerült felraknom rendesen a vidit Igaz,hogy én nem indulok a mai futamon de a nevelt fiam(BARÁTOM)igen.Sujkolom bele a sportszerüségetLegyen intõ példa ez a kis videó.GÓÓÓÓ!!
Pontosan! Ráadásul elég sok pilóta esélyes ma a liszensz léptetésre, a mai futamokon mutatott viselkedésének függvényében, szóval csak hideg fejjel srácok!
DREDBUL71 írta:
Bocsi de nem sikerült felraknom rendesen a vidit Igaz,hogy én nem indulok a mai futamon de a nevelt fiam(BARÁTOM)igen.Sujkolom bele a sportszerüségetLegyen intõ példa ez a kis videó.GÓÓÓÓ!!
fentrõl a címsorból másoljátok ki a teljes linket és ne a megosztásból a rövidítettet
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]