Van benne valami Laci, nagyon laza mozdulatai vannak De brutal egy agy a manus az is teny es valo..Amugy 5:25nel Martin Brundle: a nooot Kai Ebel again, he is a pain....in the microphone (pain in the ass szeretett volna mondani )
Jaja Hyde, ez nekem is feltunt Mondtam is, hogy micsoda? A mikrofonban???? Utana kapcsoltam, hogy: Jaaaa, nem lett volna szep ha ki kellett volna futyulniuk, na meg elo adasban Gondolom ment volna az adas blokk mint ahogy regen RTL-en meg TV2-on ment!
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.05.23 20:44
Ja, nagy makja volt a Rosbergnek. Mi lett volna ha abba belemegy? Futamon biztos nem indult volna, mert sejtesem szerint elegge szep kis gerinc es lab serulest szedett volna ossze. De szerencsere meguszta!
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Plett.A föoldalra írtad hogy 1-2 tizeddel veri vagy még annyival sem.Hát tudtommal az autosportban de leginkább az F1ben minden ezred számít.Föleg itt online amikor elöfordul hogy ezredek sem választanak el két pilotát.De nekem mind1.A lényeg hogy holnap ne legyen semmi baj a futamon mert mára elég volt nekem ennyi balestet.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hmm, nem tudom DAny,hogy te mióta nézel F1-et, de az az ember, akit így leszólsz, már akkor VB volt, amikor Te még járni és beszélni tanultál....
Na jó, ezt poénnak szántam...
De tudni kell, hogy az akkori ferkás évek, és a mai közt ég és föld a különbség. Mint ahogy, véleményen szerint azzal sem vagy tisztában, hogy amikor Schumi a 2.VBje után elszerzõdött a ferkához, nem a "megyek a legjobb csapathoz a legjobb autóba Vb-ket nyerni" elv vezérelte, hanem, hogy megyek egy sereghajtó csapathoz és 5 éven belül feljövünk az élre, mert ez így egy igazi kihívás. És ezt tv interjúban nyilatkozta, mikor eljött a Benettontól, kétszeres VB-ként. Ha akarod, majd megkeresem ezt a nyilatkozatát. Az ígéret eredményét meg tudjuk: 5 Vb. Akkor 5 évrõl beszélt. Most mikor visszatért most sem azt mondta,hogy beülök egy tuti verdába, és hülyére nyerem magam azonnal, hanem 3 évet adott magának és a csapatnak. 3 év kemény munkáról beszélt, hogy eljussanak oda, mint anno a vörösökkel. Az, hogy ezt bevállalta szerintem pont hogy elismerésre ad okot és nem cseszegetésre, ismervén a körülményeket, hogy mennyit változott az F1 az elmúlt években mind technikailag, mind szabályzatban, mind gumikban, mind ellenfelekben stb. Arról pedig,hogy ez miért is nem olyan egyszerû nem is kell beszéljünk, hisz aki nézni az F1-et tisztában van a dolgokkal. Egy titkot még elárulok, bár lehet,hogy lesz olyan Schumi rajongó aki meg fog ezért kövezni. Van olyan pilóta, akivel veleszületett az a tehetségbeli plusz, amitõl kimagasló eredményekre képes ilyen pl, Vettel, Hami, leginkább pl Raikönnen, és még sorolhatnék párat. Meg van, akinek van egy "szimpla" tehetsége és kökeményen meg kell dolgozzon a pluszért, a kimagasló eredményekért. Na ez Schumi. Nem véletlenül hívták munkamániásnak! Anno a ferrarinal addig gyakorolt, addig tesztelt, míg fel nem hozta az autót és magát a megfelelõ szintre. Na ez most nincs, teszttilalom van! Így jelenleg pont a legnagyobb erényét nem tudja kamatoztatni. Többek közt ezért van ott, ahol van, summa summárom: "csak" egy szinten a fiatalokkal. Mindenesetre nem leszólni, hanem tisztelni való dolog szerintem a jelenlegi teljesítménye (is), hiszen simán el lehetne továbbra is otthon kényelmesen a címeivel, rekordjaival, ehelyett itt van és küzd. Ja és arra is kíváncsi leszek hol lesz majd Vettel, Hami, Alo 41 évesen, saccolom hogy az F1 közelében se, nem hogy majd akkor kezdje újra...
Thomas!Én tisztelem Schumachert azért amit elért.Csak hiányolom belöle azt ami akkor még megvolt.Gyakorlatila nélküle a Ferrari sehol nem lett volna.5vb cím mellyek mind zsinorban jöttek.Kicsit unalmas volt ugyan hogy csak a vb 2.ik volt kérdéses szezon elején.De amire utalsz is hogy a tesztelések hiánya miatt nagyon belassult, de ugyan ugy mindenkinek be van tiltva a tesztelés.Remélem egyszer ö is ott lesz és visszajön az a plusz a dobogora, nem gyözelemre(oda Hamiltont akarom) de mindenképpe dobogora várom.
Az amugy 100% hogy nem lesznek az F1ben azok akik most jok bár akkoriban amikor Schumacher megérkezett, rola sem gondolták hogy 10-en akárhány szezonon keresztül itt lesz.Na de amugy a Ferrarinál már az elsö évétöl jo volt rögtön a Benetton utániban.2.ik lett az elsö ferkás futamán.Késöbb kizrták a vb-böl de 2ik lett nem hivatalosan.Csak azt nem értem hogy miért nem jön neki össze semmi miota visszajött.Rosberg bezzem tavaly 3 szor volt 3ik.Ezt nem értem csak.Remélem sokig itt lesz még és azt is hogy lehetöleg szoros csatákat láthatunk mind Schumi mind pedig a mezöny részéröl.
-Ayrton Senna-
A legnagyobb problémája MS-nem (illetve a Mercedesnek) a tesztkorlátozás. Amikor halálra nyerte magát akkor ha úgy tartotta kedve 4-5 napig tesztelte az autót.
DAny:
Az hülyeség hogy csak MS-nek köszönhetõ a Ferrari fejlõdése a 90-es évek végén. Rory Bryne, Jean Todt, Ross Brown és MS nagyon jó csapatott alkottak.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Vettlnek van negy nagy szerencséje, söt kettö.Egyrészt ott a Red Bullféle rajt-Kers.És még ott van neki az is hogy hátrébb van a második kocka a mint a megszokott.Porsche Supercup-on vettem észre.Remélem Hamilton olyan futamot rendez itt amiböl ö jön ki a legjobban és remélem Perez féle balsetektöl mentes lesz a futam
-Ayrton Senna-
Plett írta:
Rajtra kíváncsi leszek, Schumacher jókat szokott rajtolni.
szoros lesz, ha nem láttam volna a múltkori Alonso rajtot, akkor azt mondanám simán lép egyet feljebb az öreg, így viszont neccesen fognak elférni remélem azért ütközés nem lesz...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]