Hát ez van, szerintem mondjuk nem Te vagy teljes mértékben a hibás, úgyhogy ezúttal szeretném ha a BT megnézné a rajtot, és egy szaftos kis büntetést adna Thomas50-nek, mert nem elég, hogy belerongyolt hatulrol a fél mezõnybe, utána még a tükröt sem képes megnézni, úgy rám húzta az autót, azt se tudtam hova menjek...nem is értem jó párszor megnéztem, ilyenkor kellene annak lennie, hogy neki elindul a hátulja, és felkenõdik a falra,de szerencséje volt és meg se mozdult, bár szívesen végignéztem vna panorámából, ahogy darabokra esik.
Én mostatntól egy percet nem tesztelek, majd vki megszán remélem egy setuppal megyek 10kört és versenyzek, nekem ilyenekre nincs idõm, megyek 100mittudén hány kört, és két kanyar után kilöknek, ezt még a megane trophy-ba ugy oldottam meg,h szétvertem a kormányt, de itt kemény órákról van szó, amit most elloptatok
Gondolom nem direkt csinálta Thomas, nem az a fajta versenyzõ.
Ha mostantól nem tesztelsz és a legközelebbi versenyen te löksz ki valakit és ugyanilyen hangnembe ír az eset után akkor nem kell megsértõdni..
Prityesz!
Az a bizonyos fél mezõny, az mindösszesen Dennis. Õt toltam meg féktávon, amiért tõle elnézést is kérek.Szerencsére tudta folytatni a futamot. De az az eset kb semmivel nem volt több és súlyosabb incidens, mint ami csomagot közvetlenül ez után pl CiBátol kaptam...ja hogy odáig már nem látott el a szemed? Aztán meg hogy rád húztam? Ott ahol te elõzni akartál ép eszû ember nem próbálkozik Monacoban, és ráadásul nem is voltál kedvezményezett pozicióban. Képzeld, láttam a tükörben hogy mögöttem vagy, de mégis mit gondoltál, majd még kirakom az indexet is és felállok a palánkra az utadból? És ha már itt tartunk, a qualin nyújtott produkciódat nem kéne hogy meg nézze a bt? A helyedben, ha már nem óvtalak meg érte, most csöndben maradtam volna. Vagy csak a máséban a szálkát is a magadéban a gerendát se??? Ezenkívül közlöm veled hogy ebben a setupban( aminek köszönhetõen nem mozdult a kocsi hátulja, bármennyire is kívántad nekem a "jót" ) is bõven több mint 700 köröm van, és ezzel a settel Norbi a futamot nyerte!!! Ennyit a 10 kör gyakorlásról. És végül: ki vagy Te hogy ilyen sértõ hangnemben írsz, és tolvajnak mersz nevezni vazze????? Idézzem a liga etikára vonatkozó részt????Ne vágd magad alatt a fát, csak jó tanácsként mondom...
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.11.17 14:36
Tõlem kaptál csomagot Thomas?
Szerintem meg te mentél bele a tömegbe,mint akinek semmi sem fontos.
A védekezési manõverekrõl meg inkább ne beszéljünk,legközelebb ha elém kerülsz futamon inkább kilépek.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
CiBa írta:
Tõlem kaptál csomagot Thomas?
Szerintem meg te mentél bele a tömegbe,mint akinek semmi sem fontos.
A védekezési manõverekrõl meg inkább ne beszéljünk,legközelebb ha elém kerülsz futamon inkább kilépek.
Miért, nem kaptam? Egy autónak mentem neki saját hibámból és az Dennis volt, aki tudtommal nem tömeg. Lágy gumin rajtoltam és valóban elmértem az ahhoz szükséges féktávot, ezt nem is tagadom.Viszont ez után teljes kontroll alatt volt már az autóm míg a csomag fel nem küldött TDDávidra. MIlyen csomag? Hát ez: www.thomas50.weboldala.net/rajt.flv
A védekezés? Nem is védekeztem... csak mentem és minden erõmmel próbáltam elkerülni a falakat. A megforgásodban a célegyenes ráfordítóban igazad lehet, bár én ott (sem) próbálkoztam volna az elõzéssel.Mindenesetre, ha sáros vagyok bocs érte, és majd a bt kellõképpen szankcionál, amit természetesen el is fogadok.
DE! Ne állítsatok be olyan pilótának aki tökön-paszulyon bárkin átgázol, mert ezt mindenki tudja hogy nem így van. Ha meg mégis, akkor mit keresek az Admin Teamben? De ami a legfontosabb, hogy senkitõl nem lopok el semmit, és fõleg olyan pilótától nem fogadom el ezt a támadást aki töredékét teszteli annak amit én! Én sem írtam senkire ilyet, még az 1000 tesztkör után egy kanyaros versenynél sem!
Ha ebben sincs igazam, nyugodtan kivehetsz a Goldenbõl, és nem kell kilépj legközelebb ha mögém kerülsz....
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.11.17 18:28
prityesz írta:
Én mostatntól egy percet nem tesztelek, majd vki megszán remélem egy setuppal megyek 10kört és versenyzek, nekem ilyenekre nincs idõm, megyek 100mittudén hány kört, és két kanyar után kilöknek, ezt még a megane trophy-ba ugy oldottam meg,h szétvertem a kormányt, de itt kemény órákról van szó, amit most elloptatok
Senki nem kötelez sem a tesztelésre, sem az indulásra, ha ennyire nehéz idõt találnod akkor ne csináld, vagy akkor ne sírd tele a fórumot azzal hogy mások lopják a becses idõdet.
---
Én úgy indultam a szezonnak, hogy nem indulok, aztán 1 hónap után itthon tudtam maradni szerdánként, de lehet hogy 2 hét múlva már megint változnak a dolgok, mégse a fórumon sírok, hanem ts-en
Thomas videója egyértelmû bizonyíték szerintem hogy feleslegesen szapulod õt Prityesz, Ciba megtolta kicsit Thomast hátulról, emiatt történtek a kicsúszások. De nem is kell neked többszáz kört gyakorolnod, ha ilyen szinten felidegesíted magad egy játékon, vagy te olyan jó pilóta hogy 50-100 körbõl egy erõs pontszerzõ helyet elérj. Thomast pedig rossz ötlet támadnotok, mert -bár tény hogy olykor elõfordulnak agresszív védekezõ manõverek nála- de nem szándékosan csinálja és folyamatosan fejlõdik és egyébként is ez nem össze-egyeztethetõ azzal, hogy õ az egyik legelhivatottabb versenyzõ ebben a társaságban és adminként is rengeteg idõt fordít a ligára (nem)(csak)kicsi családja mellett. Ezen tessék gondolkodni!
Nem azért, de véletlenül hogy lehet védekezni? Nem vagyok én Thomas ellenes, nem kell felreerteni, de véletlenül nem lehet védekezni szerintem - max abban az esetben, ha az ember nem tudja iranyitas alatt tartani a sajat cselekedeteit..
TDDavid írta:
...max abban az esetben, ha az ember nem tudja iranyitas alatt tartani a sajat cselekedeteit..
Sárga cetlit meg kényszer zubbonyt ide, mert fény derült rá, hogy beszámíthatatlan ön- és közveszélyes vagyok...
Viccet félretéve: nem szokásom keresztbe tenni senkinek, de senki nem hiba nélküli. A legtöbb, esetleg túl agresszívnek minõsíthetõ vagy tûnõ védekezési manõverem annak tudható be, hogy sokszor nem látom(nem érzem) hol az ellenfél mögöttem- mellettem, nem pedig szándékos szabályzat figyelmen kívül hagyásnak. Természetesen ez nem mentesít az esetleges BT szankcio, meg a felelõség alól sem, de nyilván próbálok javítani a dolgon.Egyrészt sok gyakorlással, másrészt a tecnikai felszerelés fejlesztésével, de a büdzsé elég szûkös...
Egyébként meg az vesse rám az elsõ követ aki soha nem követett el még hasonló hibákat...
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.11.18 08:24
Thomas50 írta:
Egyébként meg az vesse rám az elsõ követ aki soha nem követett el még hasonló hibákat...
Repült az elsõ kõ...
(és most képzeljétek el a "Brian élete"-bõl a kövezõs jelenetet, amikor csak egy kõ repül... )
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Szeretnem felhivni a tobbiek figyelmet, hogy a montreali palya (e terkep alapjan) a 7-es kanyarban es a 8-as kanyar elotti (mindket esetben szalagkorlat) sulyos autoseruleseket okozhat. Nem ajanlatos nagy sebeseggel rajtuk megtartva az autot kigyorsitani, ugyanis konnyen megtortenhet, hogy fennakadunk bennuk, illetve letorjuk kerekeinket.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.11.27 20:56
Fent van a Valencia a szerveren, a tavalyi pályán megyünk. Van ebbõl is codemasterses 138 Megás, de féltem,hogy néhányótoknak az képregény lesz.
A szerveren lévõ pályával tavaly semmi gond nem volt.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]