Adam írta:
Schumi. mér utálod ennyire Mumust? Meg mér divat NG-nek szurkolni?
peace
1. Nem utálom, csak pár dolog miatt most leírta magát nálam. (Mumus, ha akarod privátban majd elmondom neked mivel)
2. Shevy armada -> Lada -> NG Bár azt hozzá teszem, lehet több embert is szeretni...
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2013.05.20 08:56
Ez olyan király.Oké amúgy a Lada is sz@r, ha azt nézem hogy gyáriként kicsit több kéne, sõt.De a Honda mögött még mindig ott van több százezer tesztkilométer, csak a BTCC-bõl.Az hogy kigyullad,össze vissza folyik a benzin, stb, azt nem nevezném gyermeteg hibának.Ha elõjött Tarquiniéknek is a tesztek alatt akkor milyen gyári támogatás az ahol ezt nem oldják meg csak a két gyárinak?
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2013.05.20 10:13
Kétségbe vagyok esve, mivel lophatnám magam vissza a bizalmadba????
q..vára nem akarom privátban, mert pont annyira érdekel, mint hogy mekkora egy atom meghajtású hadihajó vízkiszorítása éjjel, teljes terhelésnél, 20 csomós sebességnél tolatva, amikor részeg a kapitány......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x1
Elküldve: 2013.06.19 17:28
fiatal még.. "csak egy" versenyre koncentrál... vagy tudják, hogy jövõre a nagyok úgy is ott hagyják õket és mennek vmelyik gyárihoz... sztem a nem lesz ló, jó lesz a "szamár" is- ra gondoltak az rml-nél.... NEM leszólva Oriola képességeit, mert azt tudjuk h azok nagyon jók....
Szerkesztette: BUD - 2013.06.19 17:28
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]