Kivettem a csapatokból azokat akik nem járnak versenyre és Dennis átigazolt a McLarenhez, mert nem volt aktív csapattársa. Mostmár a McLaren is beszállhat a pontversenybe.
A connector és a logbank szerint Adam nem használta a lágy gumit Montrealban. Jutalmát a BT hírrel együtt kapja meg.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
CiBa írta:
Kivettem a csapatokból azokat akik nem járnak versenyre és Dennis átigazolt a McLarenhez, mert nem volt aktív csapattársa. Mostmár a McLaren is beszállhat a pontversenybe.
A connector és a logbank szerint Adam nem használta a lágy gumit Montrealban. Jutalmát a BT hírrel együtt kapja meg.
Ez hülye(connector) lággyal indultam, kiálltam mégegy lágy. a végére meg extra lágy. Idõbe is feltünt, hogy az utolso kiállásom után rohadt gyors voltam, a középsõ etaphoz képest. no comment
(meglestem a "futamra" nevezetü setemet, lágy gumival van elmentve)
konkrétan lággyal indultam. Gondolom eredménytörlés(kizárás) lenne. 1 pont ide vagy oda. DE EZ MI?
Nah most komolyan, ugye csak szivattok? XD
Pont a lágy gumi.. amivel a verseny kétharmadát futotttam... azt nem veszi észre a rendszer.
Én hogy tudnám bizonyitani hogy igazam van?
Adam írta:
Nah most komolyan, ugye csak szivattok? XD
Pont a lágy gumi.. amivel a verseny kétharmadát futotttam... azt nem veszi észre a rendszer.
Én hogy tudnám bizonyitani hogy igazam van?
Próbálj meg képet készíteni visszajátszásból.Hát ha az segít (bár nem értek hozzá)
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Tanult kollégám Plett frissítette az autók festését, pontosabban a nickneveket.
Volt olyan autó is akinek a tulajdonosa tán már nem is hoptós, meg volt olyan ligatag akinek nemis volt autója.
Hami, David, Dennis, és Dani kapott új festésû autót, aki meg járt versenyekre azoknak természetesen maradt minden a régi.
Tegyétek fel ti is 2 mega az egész. http://cibalahun.weboldala.net/goldenfestesek2011_12_04.rar
Szerkesztette: CiBa - 2011.12.04 23:28
Silverstone-ban újra az ezüst színû gumi a használatos.
Ultrazsír lett ez az új pálya, de elõre félek a 2 boxutcától, nehogy verseny elõtt a fele mezõnyt a régibe rakja.Mint mondjuk néhány belga pályán.
Jövõ csütörtökön majd csinálunk egy minden tag által elérhetõ tesztfutamot és akkor kiderül.
Én nem értem hogy futamon, miért szaggatott a játék.. Semmi baja nem volt azt felvezetõ kör után teljesen elkezdett szaggatni, igy meg aztán nem élvezetes játszani.. :/
Nekem is szaggatott. Néha a semmibõl tûntek fel szikrák elõttem, mintha ment volna ott valaki.
Érdekes volt.
Nyílván a pályának kicsit nagyobb volt a gépigénye és ez miatt vagy nemtudom, de azis lehet h szerverlagg, akkor viszont mindenkinek ez történt.
Ez van, ezekkel számolni kell, bárkivel megtörténhet.
Szerkesztette: Dennis - 2011.12.08 15:22
Szerintem meg az van, hogy ezek az autók a codemastersbõl lettek átkonvertálva és az kevesli a ramotokat.
Xp-vel 3 giga ddr2 800Mhz, win7-el 4giga ddr3 1300Mhz kell neki.
Az ISR egyébként dolgozik a 2011-es modellek átkonvertálásán is, ami hamarosan elérhetõ.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]