Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.11.04 20:44
grat mindenkinek! sajnos ma összvissz 6 éles versenyköröm volt!! jó kis mod ez! reméljük marad még egy szezont!!
mik voltak azok az infók amiket csak futam után akart elmondani thomas? ugyanis kiléptem 2. futamról!!
Zol en szemelyszerint neztem hogy mit csinal anyira huzott az autoja madhatnak hogy 100 as 120as tempoval ment
kerdezem en az verseny tempo ra adasul ilyen palyan????
Enis odavagtam a felfugesztesemet huzott nekemis de ki altm nem akartam szerencsetlenkedni a palyan .
Felre ertes ne esen en nem sajnalom madhatol a pontokat es nincs is vele semi bayom engem nem akadalyozott csak a tobbiekel szenben akik versenyben voltak RENDESEN nem volt fer amit csinalt
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.11.04 22:31
szasza írta:
Zol en szemelyszerint neztem hogy mit csinal anyira huzott az autoja madhatnak hogy 100 as 120as tempoval ment
kerdezem en az verseny tempo ra adasul ilyen palyan????
Enis odavagtam a felfugesztesemet huzott nekemis de ki altm nem akartam szerencsetlenkedni a palyan .
Felre ertes ne esen en nem sajnalom madhatol a pontokat es nincs is vele semi bayom engem nem akadalyozott csak a tobbiekel szenben akik versenyben voltak RENDESEN nem volt fer amit csinalt
engem nemérint az ügy de eggyet kell hogy értsek!! többeknek sérült az autója és kiálltak! az hogy vki boxutcatempóban haladjon ezen a pályán nincs esély h vkinek ne okozzon galibát (néztem és az esetek nagytöbbségében nagyon korrektül férreált) de akkorse szabad ien tempóval közlekedni ien pályán! ez olyan mintha az f1ben monacoban a safetycar is rajthozz álnna azt kerülgessék!!! de senkit nemakarok megbántani nemcsak madhat ment sérült autóval!
amikor kicsit huzott a kocsim akkor még én is mentem de amikor már irányíthatatlan akkor inkább kiállok szóval szerintem ez így volt korrekt. a baleseteim a korlátnál álltalába a gép miatt voltak mert mindíg betudott úgy akadni, hogy nekivágjam vminek @@@@@@@@@@
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Elküldve: 2011.11.04 23:55
Madhatnak TS-en keresztûl 3-an is segítettünk, figyeltük a forgalmat, és szóltunk neki idõben! Gondolom senki bajnoki címe nem ezen múlt, és mivel a futamok is elég viccesek voltak, szezonzáró alkalmával lehetnétek tekintettel, hogy kövér pontokért hajtott, és lassan járt, tovább ért, mint pár nagymenõ....... úgy csináltok, mintha a pontverseny élérõl tolt volna le embereket, ha valakit nem Õ üt ki a versenybõl, akkor megtette 3 másik, a következõ körben, ahogy engem is..e csak nevettem rajta, semmi problémám nem volt ezzel, nem is volt tervben a célba érés..e mint Thomasz is mondta, ezen a pályán az ész,, és a türelem, legyõzte a tempót, és az eszetlen elõre rohanást, ahogy én is bevittem a vasat másodikra szinte karcolás nélkül! És tudjátok hogyan? Ha láttam hogy füst van messze, már fékeztem, és 10-el szépen kikerültem a 2-3 gajdra ment kocsit, aki nagyon akart menni, hát elengedtem harc nélkül, és láss csodát 2 kör múlva ott figyelt a hegytetõn, nekem csak a völgy felé guruló kerekét kellett szépen kikerülnöm........... ennyi.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
a szabályzat mindig és mindenkire egyformán vonatkozna....ha nem, akkor nagyon nagy bajok vannak....szerintem
amugy meg spec addig meg a második futamon is direkt óvatosabb voltam, elemeltem a gázt fékeztem és nesze neked óvatoskodás, meg spec tepertem volna a dobogóért mert a bajnokságban a 3. helyért pedáloztam... de már lényegtelen úgy is
Este végül nem tudtam végezni az admin melóval, el kellett menjek a géptõl váratlan "gyermekegészségügyi" problémák miatt. Egy kis türelmet kérek, a mai nap folyamán mindent helyre teszek és mindenre választ kaptok.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]