Ha Vettel szemszögéböl nézem akkor igen jo így, ha a saját és a többi nézö szemszögéböl akkor igazán Perezelhetne egyet hogy legalább utolérjék ha meg nem is elözik.Petrovot sajnálom remélen no problem az orosz uriemberrel.
Ladys and Gentelman start your engines.MA este Indy 500 remélem az izgalmasabb lesz bár mondjuk a Monacoi GP beválltotta a hozzáfüzött reményeket mert szoros volt nagyon.Nem tom észrevettétek e de ilyen hosszu Sc nélküli rész még nem volt.5 futamon át balesetmentes volt az F1.Ami jo hír csak rontja az izgalmat
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
sztem Webber és Vettel között nem sok különbség van és bár z nem sokat számít de Webber elözött eddig a legtöbbször Vettel negyed annyit sem.Saját magát nem is tudná
Ja és elvileg nem fog esni a hétvégén, csak felhös lesz.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
sztem Webber és Vettel között nem sok különbség van és bár z nem sokat számít de Webber elözött eddig a legtöbbször Vettel negyed annyit sem.Saját magát nem is tudná
Ja és elvileg nem fog esni a hétvégén, csak felhös lesz.
"Vettel negyed annyit sem.Saját magát nem is tudná"
"Palik:éss Hakinen,hát Hakinen leköröri saját magát!"
Hol a yodában néz ez a gyerek Hakinennek ki? Am Vettel és Webber most Alonso-t és Massat játszik,csak õk idén kezdték.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
ráadásul a Sauber nagyon jól bánik a gumikkal, ezt kegyetlen jól megoldották a teszteken, és már sok-sok futamon bizonyították, hogy szinte mindig egy kerékcserével kevesebbel tudnak végigmenni egy futamon
ha az idõjárás kegyes lesz hozzájuk, akár ki sem kell állnia többet
Ausztráliában sem az a 3 mm hordta össze azokat a pontokat amiket elvettek.Perez hol vagy vazze, Kobayashival sztem két dobogo simán meglehetne, Pedro nem fog felmenni sztem a pontig sem.Gumikirály auto lett az biztos, de a piloták is nagyon gumikímélök,Kobayashi esömenö.Remélem gyorsan felszárad a pálya, meg elnyelödik a víz és Kobayashi megelözi Vettelt De szép is volna Sauberék szerint 15 perc és elál az esö.
-Ayrton Senna-
Hát elég élettelennek látszik a karja, mondjuk nem is csoda jónéhány hónapig nem is mozgathatta.
Talán sikerül annyira felépülnie, hogy még versenyezzen, bár nem biztos, hogy ugyanolyan jó lenne, mint volt korábban.
Massa esetébõl kiindulva, bár az teljesen más baleset volt, ott a feje sérült, itt meg a karja leginkább.
"Kobayashinak a nevét fogom skandálni, japán futamgyöztes volt már F1-ben?"
Dany! Futam gyõztes japán még nem volt,de dobogós már igen:
1990-ben Aguri Suzuki Japán nagydíjon 3. lett egy Lola 90-Lamborghini V12 -el.
2004-ben Takuma Sato,Amerikai nagydíjon szintén 3. lett a BAR-Hondával és ennyi.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.06.13 18:39
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]