Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.12.22 16:51
schumi001 írta:
Vasárnap Ez a 94-es mód nekem is tetszik.Enyhe segítségekkel szerintem ezzel is lehetne jó kört menni.(nekem úgy tûnt mintha semmi segítség nem lett volna a srácnál)
énis kipróbáltam! minden helpoff!! sztem simán vezethetõõ! annyi hogy a kerékblokk naon erõs de low blokkolásgáóval minden helpet kikapcsolva monacóban mentem és hihetetlen élvezetes volt!!! a1gp-n is mentem ottis élveztem!! EZ KELL NEKÜNK! most szedem az rft 11et adok neki is egy esélyt
schumi001 írta:
Vasárnap Ez a 94-es mód nekem is tetszik.Enyhe segítségekkel szerintem ezzel is lehetne jó kört menni.(nekem úgy tûnt mintha semmi segítség nem lett volna a srácnál)
énis kipróbáltam! minden helpoff!! sztem simán vezethetõõ! annyi hogy a kerékblokk naon erõs de low blokkolásgáóval minden helpet kikapcsolva monacóban mentem és hihetetlen élvezetes volt!!! a1gp-n is mentem ottis élveztem!! EZ KELL NEKÜNK! most szedem az rft 11et adok neki is egy esélyt
Én még amit megvárnám a CTDP 94-es módja.Már készítik.
Az se készül el sztem mire mi végzünk ezzel a moddal.Szoval sztem az F1-S-R(vagy R-S, mittomén) kell nekünk.A blokkolás meg nem nagyon koptatja a gumit megnéztem, csak felmelegíti de az egyenesekben le is hûl,szoval ugyan mind1.Ha sokszor mész padlogázzal monacoban akkor hajlamos felmelegedni a motor, de az sem vészes, pár lassu kigyorsítás és az is vissza hûl.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Na kipróbáltam a MOD-ot,és 2 szót mondanék.:
ESZMÉLETLENÜL BRUTÁLIS!
Pár kört mentem csak,ez alatt pedig a fékre találtam egy ideiglenes megoldást ami egész jól mûködött
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Én kicsit hátrébb állítottam a fékeröt.Addig jo míg nem kell hatalmasat fékezni.Ha meg hatalmasat kell akkor ugy is van egy mumus mögötted aki bebiztosítja a csomagot
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Én kicsit hátrébb állítottam a fékeröt.Addig jo míg nem kell hatalmasat fékezni.Ha meg hatalmasat kell akkor ugy is van egy mumus mögötted aki bebiztosítja a csomagot
Nem biztosítja az be,félti az Sz. licenszét (reméljük)
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.12.22 23:30
azt ne felejtsük el hogy ennek a csapatnak van egy gp2 2011es modja is! azt is ki kell próbálni!! holnap le is kapom de mivel csak az ünneppek után leszek megint netközelbe ezért véleményt csak akkor tok mondani!! jah és nem utolsó sorba MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT!!!
zak05 írta:
azt ne felejtsük el hogy ennek a csapatnak van egy gp2 2011es modja is! azt is ki kell próbálni!! holnap le is kapom de mivel csak az ünneppek után leszek megint netközelbe ezért véleményt csak akkor tok mondani!! jah és nem utolsó sorba MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT!!!
Szintén neked is
Én ki próbáltam és...az elõzõ sztem jobb
Mi ez a dömping? Már választani se tudunk normálisan, annyi a lehetõség. Legjobb lesz ha futunk 3 tesztfutamot 3 különbözõ moddal. Megnézzük ki mire érdeklõdik, mennyire lehet színvonalas versenyt futni, aztán döntünk a legjobb mellett, a második legjobbat meg talomba tesszük vagy ha elég érdeklõdõ lesz indítunk egy 3. szintet és átállunk 2 hetes versenyekre. Bár ez liszenszkérdésben változásokat okozna, admin szinten meg kell beszélni hogy kell-e nekünk ez, hiszen egyre több a stabil tagunk, viszont tavaszra ez elmúlik, mert akkor mindenki a farka után megy (bocs Betty) és nem jár versenyezni. Ja ha már liszenszkérdés... holnap jön a Hopto Jézuskája
Egyet értek
Most meg nézem ezt is.Meglátjuk,de sztem a GP2-nek és a '94-es módnak nehéz az irányítása.Elöbbi könnyen forog,utóbbit nehéz megállítani és szintén könnyen forog
Egyet értek
Most meg nézem ezt is.Meglátjuk,de sztem a GP2-nek és a '94-es módnak nehéz az irányítása.Elöbbi könnyen forog,utóbbit nehéz megállítani és szintén könnyen forog
Nálam nem indul el Nem tudom tesztelni
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]