Szerzõ |
RE: Retro Sorozat |
maxaxa
Tag
Lakóhely: Afganisztan
Regisztrált: 2012.05.01
x2
|
Elküldve: 2012.08.23 10:01 |
|
|
mumus70 írta:
Bennem most kezd véglegessé válni e verseny után, hogy alighanem befejeztem a versenyzést ebben a ligában, esélytelenség, setup hozzá nem értés és motiváció hiánya miatt! További jó futamokat mindenkinek. 299-nél többet nem tudok kihozni egy autóból Monzában, ezáltal 6 mp-el lehagy mindenki körönként akkor mi a f..szt erõltetem....... Adios
Te mumus70 en nem ismerlek ugy mint a tobbiek, hogy most konyorogjek neked: ne hagyad abba a versenyzest. De elmondhatom neked en hogy jarttam. Borzaszto nehez volt a mezony vegerol rajtolnom. Ideges voltam, hogy kivel fogok osszeakadni. Tobbekkel meg is tortent. Veled talan 2x volt aferom, hogy elotted megcsuszttam es szepen megtolttal. Akkor olyan ideges lettem, hogy nem vagyok kepes felzarkozni, hogy elnezttem a kanyart es falnak vagttam az autot, ugy hogy oda lett az elso szarny es a jobb elso kerek a felfugesztessel. Akkor azt mondtam, hogy adok egy ESC-et es soha tobbet nem nevezek. De akkor tudatosult bennem az hogy egy sportolo soha nem adhatja fel. 3 kerekkel a boxba hajtottam es azon gondolkozttam ha a szerelok beintenek, hogy aljak ki, akkor tovabb hajtok es 3 kerekkel megyek tovabb meg szet nem esik alattam. De meglepodve fogadtam, hogy keszenletben alva vartak es igaz hogy 128 masodpercbe telt, de megjavitottak a fiuk ugy ahogy. Mikor meglattam hogy van +1 kerek meg egy terelo lapat elol, akkor felcsillantg a remeny bennem. Es lon csoda kezdtek kipotyogni elolem a tobbiek. Ez egyre tobb elszantsagot adott meg megul azt hiszem 6ik lettem. Az mar pontszerzo ugye?) A lenyeg: aki barmilyen sportot komolyan vesz az soha ne adja fel, mert a sikernek tobb formaja van, de hatrany egy sem szarmazik belole. Meg vegtere is apam: azon a profil kepen egy kemeny csavo van, nem egy szuz kislany! Ferfi vagy te nem kisasszony! Egy ferfi legyen bator, elszant es hatarozott |
|
Szerzõ |
Pkacsa
Tag
Lakóhely: Zomba
Regisztrált: 2010.01.13
x2
|
Elküldve: 2012.08.23 10:10 |
|
|
mumus70 írta:
Bennem most kezd véglegessé válni e verseny után, hogy alighanem befejeztem a versenyzést ebben a ligában, esélytelenség, setup hozzá nem értés és motiváció hiánya miatt! További jó futamokat mindenkinek. 299-nél többet nem tudok kihozni egy autóból Monzában, ezáltal 6 mp-el lehagy mindenki körönként akkor mi a f..szt erõltetem....... Adios
Szerintem se add fel Mumi, ha setup kérdés az egész látod segitenek sokan, söt ha végére már annyi setupod lesz hogy megtellik a vinyod is
ÉS amugy mi történt tegnap? Az Ascari elött? tulságosan is a tükröt nézted hogy ne elözzek aztán elfelejtettél fékezni? amugy nem is ott elöztem volna a parabolica volt az én helyem ott sikerült általában elözni és az nem is veszélyes hely. |
|
Szerzõ |
FernandoAlonso
Tag
Lakóhely: Dánszentmiklós
Regisztrált: 2010.05.19
x1
|
Elküldve: 2012.08.23 11:51 |
|
|
Sokkal könnyebb úgy vezetni 300 km/h sebességgel, hogy tudod, nem vagy egyedül. Bízom benne, hogy soha nem fogtok elhagyni.
/Fernando Alonso/ |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.08.23 12:01 |
|
|
Pkacsa írta:
mumus70 írta:
Szerintem se add fel Mumi, ha setup kérdés az egész látod segitenek sokan, söt ha végére már annyi setupod lesz hogy megtellik a vinyod is
ÉS amugy mi történt tegnap? Az Ascari elött? tulságosan is a tükröt nézted hogy ne elözzek aztán elfelejtettél fékezni? amugy nem is ott elöztem volna a parabolica volt az én helyem ott sikerült általában elözni és az nem is veszélyes hely.
Tükröt néztem hát. mire visszanéztem már a sóderben repesztettem tovább egyenesen 290-el a betonfal felé......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.08.23 12:05 |
|
|
Köszi a biztatást mindenkitõl, de jelenleg olyan ideg állapotban vagyok, hogy még a légy is megáll a levegõben, és leesik.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Daniel Vanko
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 2011.05.20
|
Elküldve: 2012.08.23 12:31 |
|
|
maxaxa írta:
mumus70 írta:
Te mumus70 en nem ismerlek ugy mint a tobbiek, hogy most konyorogjek neked: ne hagyad abba a versenyzest. De elmondhatom neked en hogy jarttam. Borzaszto nehez volt a mezony vegerol rajtolnom. Ideges voltam, hogy kivel fogok osszeakadni. Tobbekkel meg is tortent. Veled talan 2x volt aferom, hogy elotted megcsuszttam es szepen megtolttal. Akkor olyan ideges lettem, hogy nem vagyok kepes felzarkozni, hogy elnezttem a kanyart es falnak vagttam az autot, ugy hogy oda lett az elso szarny es a jobb elso kerek a felfugesztessel. Akkor azt mondtam, hogy adok egy ESC-et es soha tobbet nem nevezek. De akkor tudatosult bennem az hogy egy sportolo soha nem adhatja fel. 3 kerekkel a boxba hajtottam es azon gondolkozttam ha a szerelok beintenek, hogy aljak ki, akkor tovabb hajtok es 3 kerekkel megyek tovabb meg szet nem esik alattam. De meglepodve fogadtam, hogy keszenletben alva vartak es igaz hogy 128 masodpercbe telt, de megjavitottak a fiuk ugy ahogy. Mikor meglattam hogy van +1 kerek meg egy terelo lapat elol, akkor felcsillantg a remeny bennem. Es lon csoda kezdtek kipotyogni elolem a tobbiek. Ez egyre tobb elszantsagot adott meg megul azt hiszem 6ik lettem. Az mar pontszerzo ugye? ) A lenyeg: aki barmilyen sportot komolyan vesz az soha ne adja fel, mert a sikernek tobb formaja van, de hatrany egy sem szarmazik belole. Meg vegtere is apam: azon a profil kepen egy kemeny csavo van, nem egy szuz kislany! Ferfi vagy te nem kisasszony! Egy ferfi legyen bator, elszant es hatarozott
Hát maxaxa, teljesen igazad van, és kb. annyi volt a különbség a futamjaink között, hogy nekem 121 mp-be telt, hogy a szerelõk visszaszereljék a bal elsõ kereket, és a szárnyakat, na meg pár körrel késõbb történt az egész. De a célom az volt, hogy pontot szerezzek, ami végül sikerült, aminek nagyon örülök, elsõ F1-es futamomon.
Mumus, te meg ne szórakozz! Nekem bármelyik futamon (amelyikre bejutok), az a célom, hogy célba érjek, és ha talán annyian kiesnek, akkor a végén még pontot is szerezhetek.
|
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.08.23 13:22 |
|
|
SFAkos írta:
valaki tud egyébként ajánlani valami nem tul drága, de jó kormányt? Jelenleg egér+bill kombóval tolom
Én Genius kormányt javasolnék.Az volt ez elõtt és tökéletes volt.Sajnos amivel én játszottam már nem gyártják de van egy új típusa.
http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000038&csoportid=00000005
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
FernandoAlonso
Tag
x1
|
Elküldve: 2012.08.23 13:47 |
|
|
g27
Sokkal könnyebb úgy vezetni 300 km/h sebességgel, hogy tudod, nem vagy egyedül. Bízom benne, hogy soha nem fogtok elhagyni.
/Fernando Alonso/ |
|
Szerzõ |
Daniel Vanko
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 2011.05.20
|
Elküldve: 2012.08.23 14:33 |
|
|
Hát... nekem pont ilyenem van most, és 19% holtjátékot kellett beállítanom, mert balra kanyarodás után, ha lassan engedem vissza egyenesbe, akkor úgy érzékeli, hogy enyhén balra kanyarodok. Bár lehet, hogy ez egyed hiba, nem tudom. Amúgy meg vagyok elégedve vele, jó sok gomb van rajta. (Mondjuk a bal hüvelykujjnál lévõ fel-le gombok, és a váltókar elõre-hátra nyomkodását ugyanannak érzékeli.)
|
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.23 15:39 |
|
|
Logitech-be vagy Fanatec-be érdemes gondolkodni. SZERINTEM.
|
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
Regisztrált: 2012.07.16
|
Elküldve: 2012.08.23 15:43 |
|
|
De ez a genius nem force feedbackes ha jól látom.. Igazábol amit vennék az valóban logitech lenne de annyit meg nem akarok rákölteni ahogy néztem 30tól vannak azt akkor inkább elköltöm a SHELL-en azt valosághûbb Ezt a fanatec-et nem ismerem.. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.23 15:46 |
|
|
Igen, nem olcsó a Logitech, de megéri az árát. Fanatech-et egyébként én sem, csak hallottam róla hogy nem olyan rossz.
Szerkesztette: Plett - 2012.08.23 15:50 |
|
Szerzõ |
FernandoAlonso
Tag
x1
|
Elküldve: 2012.08.23 16:16 |
|
|
g27 megéri a nyolcvanat bõven
/Fernando Alonso/ |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.23 16:37 |
|
|
http://www.argep.hu/product_1090822.html
|
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.08.23 17:51 |
|
|
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/egyeb/logitech_driving_force_pro_kormany_ps2_ps3_pc_1634037005.html
Nekem is ilyen van....csak én bazi nagy szerencsével 7-ed ennyiért jutottam hozzá. A sajátom tapasztalata alapján azt mondom, megéri a 20-ast (fõleg ha nincs több lé még komolyabba fektetni). |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
|
Elküldve: 2012.08.23 18:16 |
|
|
ez nem rossz... majd elgondolkodok rajta .. de ha 7-ed ennyiért tudsz szólj egyébként szabad a nevezés a köv futamra is ? a connectorom rossz v a server? azt irja a csatlakozási idõ lejárt. egybõl |
|
Szerzõ |
Zigi
Tag
Regisztrált: 2011.03.17
x2 x3
|
Elküldve: 2012.08.23 18:22 |
|
|
SFAkos
Használtban a Thomas által ajánlott driving force pro vagy driving force gt.
Újban A Trustmaster RGT Clutch ahonnan kezdõdik a kormány, de ha komolyan szimezni akarsz akkor minimum dfp vagy dfgt Dfgt-t találsz garival is 22 körül pl. a hardveraprón, strapabíró kormányok nem szoktak tönkremenni.
Egészségetekre! |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.08.23 18:32 |
|
|
Ja, ha egyszer végre újat veszek, Én is Dfgt-t akarok
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
|
Elküldve: 2012.08.23 19:37 |
|
|
Hát igazábol annyira komolyan nem akarok simezni csak amikor idõm engedi szórakozásból.. De ugy vagyok vele hogy gagyit nem akarok mert azzal nem vagyok elõbbre sztem (sõt) szóval valamikor majd egy ilyen dfgt lesz szerintem Meg még aztis ki kell gondolnom hogyan kéne mert laptopról nyomom most ez elég beteszem a kormányt sokat nem látok .. kell valami állvány amire felteszem vagy nemtudom.. tv elõtt meg nincs asztal |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.08.23 23:10 |
|
|
SFAkos írta:
[...ha 7-ed ennyiért tudsz szólj egyébként szabad a nevezés a köv futamra is ? a connectorom rossz v a server? azt irja a csatlakozási idõ lejárt. egybõl
Azért volt annyi, mert egy lomostól vettem akinek fingja sem volt arról, hogy mit árul...plusz nem volt vele táp és pedál, de az egyik lestrapált EX-em cuccaival megoldottam.
A retro szerver jelenleg (még) áll, a pálya folyamatban, holnap kb meglesz. Türelem... |
|