Behívták Hamiltont is és behívták Alonsot is Buttonnel együtt.Hamilton valszeg nézte azt hogy a pontok sokat érhetnek csapat vb-ben amiket Button szerzett.Tehát Hamilton mondhatta hogy sima verseny baleset volt, és hogy nincs öri hari.Alonso meg már unja hogy folyton Vettel nyer(Én is) így ö is mondhatta hogy Button nem volt hibás Természetesen nem hiszem hogy így volt de viccnek jo.
But-Ham esetért nem nagyon járt volna bünti amugy sem hiszen nem láthatta az esöfüggöny miatt, de az Alo-But eset kérdéses mert nem kaptunk Buttonos Alonsos belsökamerát amiböl láthatnánk mi volt ott.Örök rejtély marad.Egy biztos Vettel nem növelte nagyon meg az elönyét és szerencsére jelenleg 5 esélyes a vb cím meg talán még Massa ha nem csak a 6.ik helyért tud olyat mint Kobayashi ellen.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Joseph Kral nak is volt egy hasonlo balesete pár kanyarral arrébb.Sztem nem lesz ott baj, mire ide elérnek addigra már egymás mellett lesznek.De az ördög soha sem alszik így majd kiderül a futamon
-Ayrton Senna-
Ezt is ugy szedte össze hogy Fisichella kiesett de akkor legalább szerzett volna még egyet hogy ne unatkozzon az a pontocska.Na nem baj majd KPT szerez nekünk eleget remélem.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Ezt is ugy szedte össze hogy Fisichella kiesett de akkor legalább szerzett volna még egyet hogy ne unatkozzon az a pontocska.Na nem baj majd KPT szerez nekünk eleget remélem.
Miért kell fikázni Zsoltit? Ott volt magyarként a mezõnyben, és akármennyire tudtok hogy nem egy Vettel kaliberû pilóta, és az autója is inkább roncstelepre való volt. Szurkoltunk, szorítottunk neki hogy legalább Brunit verje meg és érjen célba (Mint ahogy most szurkolunk Norbinak a WTCC-s sikerekért). A pont meg még hab volt a tortán. Az hogy befizetõs pilóta volt, na és más is fizetett az ülésért. Pl Diniz csak neki volt elég pénze ahhoz hogy az Arrowsba majd Sauber-be üljön be. És õ se szerzett hû de sok pontot a 6 éves pályafutása alatt, összesen 10-t. Átlagolva Diniz 0,1 pontot szerzett versenyenként (99), Zsolti 0,05 (20)
Meg egyébként is hogy jössz te ahhoz hogy így leszóld Zsoltit? Beleültetnének a 2004-s Minardiba és az elsõ féktávon telehánynád a sisakot!
Az ugy pedig hosszú u tehát helyen úgy!
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.06.20 12:07
Zsolti azt csinálta amit kellett, amit tudott, ott óriási mákkal de behozta pontszerzõ helyre a Minardit... Ez pont olyan volt mint Monteiro dobogója a Jordannel...
Na............azért Baumgartnert nem kell isteníteni,nem oda való volt.Azért,mert bele ülhetett egy F1-es autóba attól még nem király.Valami ilyen szerzõdése lehetett:
"Zsoltika csak nyugodtan,kõrözgessél semmi csata ha jön valaki hátul azonnal engedd el,nehogy sérüljön az autó,mert annyi pénzed nincs,hogy kijavítsuk!"by Chronik
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Chronik írta:
Na............azért Baumgartnert nem kell isteníteni,nem oda való volt.Azért,mert bele ülhetett egy F1-es autóba attól még nem király.Valami ilyen szerzõdése lehetett:
"Zsoltika csak nyugodtan,kõrözgessél semmi csata ha jön valaki hátul azonnal engedd el,nehogy sérüljön az autó,mert annyi pénzed nincs,hogy kijavítsuk!"by Chronik
Igen Zsolti nem volt egy top pilóta mint már írtam, de voltak azért nála rosszabbak is mint pl Tuero vagy Mazzacane vagy Tagaki se értek el sokakl tobbet mint Zsolit, sõt! De az a tipikus magyar hozzáállás Chronik, csak mi szidjuk a honfitársunkat ha az elér valamit az életben! Érdekes Kimi93 tudja értékelni, pedig nem itt él! És nem is olyan sportágról van szó amiben mi Magyarok eddig hû de nagy sikereket értünk el!
Rávolt kényszerítve a többi 12 versenyzõ hogy kiessen. Rávoltak kényszerítve Massa, Bruni,Pantano és Klien hogy már az elsõ kanyarban leamortozilják az autót? Rá volt kényszerítve a Williams hogy csak 15mp-vel a felvezetõ kör elõtt döntse el hogy Montoya a T-Car-al menjen amiért majd DQ-t kap?
Szerkesztette: Bandi - 2011.06.20 13:00
Emlékeim nem csalnak akkor pontosan 9 induló volt azon a futamon és mivel ez technikai sport az benne volt a pakliban,hogy valakinek problémái lehetnek ez akkor és ott Fisichella volt.Szerencséje volt.....ennyi és nem a tudásának köszönhetõ,szerintem ezzel egyet értünk.
(nem vitatkozni csak véleményezni szeretnék )
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Chronik írta:
Emlékeim nem csalnak akkor pontosan 9 induló volt azon a futamon és mivel ez technikai sport az benne volt a pakliban,hogy valakinek problémái lehetnek ez akkor és ott Fisichella volt.Szerencséje volt.....ennyi és nem a tudásának köszönhetõ,szerintem ezzel egyet értünk.
(nem vitatkozni csak véleményezni szeretnék )
Az emlékeid eléggé csalnak! Kutass tovább!
Én személy szerint jobban megbecsülném ha a tudása és nem a pénze miatt került volna oda,mint Kesjár Csaba csak sajnálatos módon ezt már nem élvezhettük.
Chronik írta:
Én személy szerint jobban megbecsülném ha a tudása és nem a pénze miatt került volna oda,mint Kesjár Csaba csak sajnálatos módon ezt már nem élvezhettük.
De ha Zsolti teljesen gyök lett volna az autóversenyzéshez, hiába fizettek volna 4x-er annyit, akkor sem kapta volna meg a helyett, Stoddart se akarta volna hogy minden futamra új kocsit keljen alá adni. De akkor ennyi erõvel egyik mai F1-es pilótát sem kell megbecsülni! Vettel az RB tehetségkutató programjában vett részt ergo a Red Bull tolja, Alonso-t a Santander, Petrovot az oroszok meg Maldonadoról ne is beszéljünk és még sorolhatnám.
Szerkesztette: Bandi - 2011.06.20 13:27
Nem értem am h miért kell fikázni énse. Csinálja utána aki tudja Azért hogy egyáltalán kibírjon 60-70 kört egy olyan kocsiban már ahhoz is kellenek bizonyos dolgok, nem hogy még a kocsijához képest tûrhetõ tempóban is tegye meg azt.
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]