x2 x3 x4
Elküldve: 2012.06.22 13:05
Mint írtam a liga oldalra csak azokat engedem indulni akiknek van HOPTO-s futama. A most regisztráltak a jelenlegi OW1-be tudnak csak menni, Race07-be még nem. Ezért volt a tesztidõszak hogy akit érdekel a nyári bajnokság az tudjon jönni.
Csak azért írom ezt le hogy ne legyen vita senki részérõl.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.24 18:13
"Aki a bajnokság kezdetéig értékelhetõ éles futamon nem vett részt a HOPTO-n, nem indulhat a bajnokságban, akármilyen jó tesztidõt futott!"
Beleszámít a Race07 tesztfutamok is?Ha a válasz NEM!, akkor jó páran nem vehetnek részt a bajnokságban és a viták elkerülése érdekében(és ha jól emlékszem akkor 5 futam volt a feltétele az indulásnak) ,persze ha nem nagy munka,nem lehetne itt felsorolni azokat a pilótákat,akiknek felesleges tesztelniük a futamokra?
Ezt csak azért kérdezem,hogy tiszta legyen a dolog mindenki számára.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.25 10:51
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.06.25 11:34
Még megvártam az OW-s futamot hogy kiveszi a fáradságot hogy ott induljon. Ha valaki ott legalább elindult most vasárnap és nem volt gond vele akkor engedem. Az 5 futam alatt is kiderül valakirõl hogy normális versenyzõ-e. Aki meg nem veszi észre hogy 0 futama van, nem rég regisztrált, azt tudom sajnálni. De amikor tiszta hogy ki nem jöhet azt ide fogom írni, de ha erre nem reagált még hogy nem indulhat, akkor ezt sem fogja észre venni. És igen, beleszámít a tesztfutam is.
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.06.25 11:39
fekete0012, kicsicolin, missa akit biztosan nem engedek.
Missának van két futama, de az 2008-ban volt és azóta nem volt sehol versenyezni és akkor nem láttam futamát, úgyhogy biztos ami biztos kell OW1 futam is.
Rigalendo írt nekem tegnap, hogy indult OW1 futamon. Ha Thomas úgy látja hogy nem volt különösebb baj vele tegnap, akkor õt engedem indulni.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]