Tegyük helyre a dolgot!Én nem fikáztam B. Zsoltit,nem mondtam,hogy sz@r ,hogy más is képbe legyen ezzel.A véleményem annyi volt,hogy egy "befizetõs" pilótának más az értékrendje egy tehetségesebb pilótával szemben.Ez mindig is így volt és így is marad.Ezzel nem azt mondom,hogy ezek a pilóták tehetségtelenek,mert õk is letettek valamit az asztalra és nem osztanak F1-es autókat csak a tömött zseb láttán,de ezek a pilóták egy idõ után eltûnnek,mert nincs meg bennük az a plusz vagy nem fejlõdnek fel ehez a szinthez.Bandi felsorolt párat.Azt is írtam,hogy ez az én személyes véleményem és például Wébert,Micheliszt vagy Talmácsit jobban elismerem,mint Baumgartnert,mert õk tényleg tehetségesek,hogy Pelikán Józsefet idézzem:"Kicsit sárgább,kicsit savanyúbb,de a miénk!" ezt gondolom Baumgartnerrõl és ebben minden benne van.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Ezer bocs Bandi, Én nem fikázni akartam de ez az igazság.Ha Stoddardnak meg annyira kellett volna akkor nem tette volna ki.TÉny hogy az is csoda volt ha beért a célba akocsi de akkor sem kell isteníteni.Nem vár töle senki kismillio pontot meg rekordokat csak legalább egy normális grafikonon is ábrázolhato teljesítményt.Egy dolog miatt került be a Forma 1be, és ez pedig Firman balesete.(nem bizti hogy jol írtam) Ha már ugy is pont 7 éve volt akkor mondjon már valaki egy olyan dolgot amit csinált a F1 után.Superligue Formulában volt tesztpilota és ennyi.Ha annyira jo volt hogy már csak a kocsi akadályozta meg a jo eredményben, akkor miért nem vették fel sehova F1en kívül sem?Na részemröl annyi a témának.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Ember tanulj már meg olvasni! Hol írtam én azt hogy Baumgartner Zsolti egy Vettel kaliberû õstehetség? 2007-ben a ChampCarban volt Stoddart csapatának teszt és tartalék pilótája, ez mondjuk igaz hogy egy futamon sem indult. A 2008-as SF szezonban pedig olyanok sem kaptak versenyzõi ülést mint Bernoldi vagy d'Ambrosio. És kocsihoz mérten igenis nem ment rosszul, abból az autóból más mai elit versenyzõ se hozna ki többet. Zsolti és Bruni 2004-ben az összes futamon indult. Az idõmérõk tekintetében 9-9 lett végeredmény kettejük között. Bruni a 18 futamból csak 8!-at tudott befejezni (ez kevesebb mint a fele), míg Zsolti 11-et). Bár igaz hogy azon a 4 versenyen amelyiken mindketten célba értek, azokból 3-n Bruni végzett elõkelõbb pozícióban.
De ettõl az utolsó sortól eltekintve szerintem tudásához és autójához képest kielégítõ szezont futott.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
CSAK kissé?engem már annyira zavar hogy óóóóóóhhh nem tudom elmondani.Még arra sincs sok esély hogy Hamilton meg Alonso közösen verjék el Vettelt meg Webbert.Ha az elsö kanyarig nem fogják meg Vettelt akkor csak egy kanadai hiba okozhatja a vesztét.
-Ayrton Senna-
Padlo lemezbe vezetett kipufogo.Silverstone-t kell megvárni, ha akkor sem változik semmi akkor rajta verjük le Monteiro adagjátEz így sokáig nem lesz jo, ha mindig ugyan azt látjuk akkor nagy baj van.Én bevezetnék egy olyat hogy az aki az elözö idömérön gyöz az kapjon 5 rajthelyest ha sikerül eljutnia a Q3ba.2 futamon ként ugy is megint pole-os volna.
-Ayrton Senna-
Per ora alla partita di Budapest del prossimo 27 luglio saranno presenti Lucas Di Grassi, Vitaly Petrov, Ivan Capelli, Tamas Pal Kis (Gp3 Driver), Norbert Michelisz (WTCC driver) e Norbert Kiss (Touring Car Championship e Spanish Cup). Presto altre news...
Azaz eddig õk biztosan ott lesznek a Július 27.-én Pilóta válogatott - Hungarian All Star jótékonysági meccsen (Újpest csapatának stadionja 20:00)
Di Grassi, Petrov, Capelli, KISS PÁL TOMI, MICHELISZ NORBI, KISS NORBI.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.07.08 09:57
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]