Gabesz.
Kérdezed, hogy miért nem tudnak 100-al folyamatosan menni SC mögött?
Visszajátszás 28. 30. 55. 61. kör (és majdnem az összes sárgazászlónál) nézd vissza magad. Ott ahol a közelembe voltál, ott minden SC fázis alatt 70 és 120 között lavíroztál.
Szerkesztette: ipojan - 2012.12.30 22:16
szzsolti írta:
Semmit nem csinálok,nem lökök ki senkit erre elkezd hátrafelé sorolni.
Engedjem magam elé stb stb.
Ipojan írta:
Akkor szokott hátra sorolni, ha nagyon lemaradsz az elõtted levõtõl SC fázis alatt.
Pont ezt szívtam meg én is az elsõ helyen még a futam elsõ harmadában...nagyon lemaradtam az sc-rõl az egyik sc fázisban az újra rajtoltatás elõtt közvetlenül, erre elkezdett egyre hátrébb és hátrébb sorolni...a vége stop&go lett... Mire letudtam a mezõny végén találtam magamat... de a végére 7. lett belõle, és ha jobban jön ki a lépés az utolsó 5 körben még elõrébb végeztem volna.....befutó elõtti kanyarban már az 5. voltam, na de hiába, rosszul idõzítettem a sprintet, Adamék meg szemfülesebbek voltak. Szép volt, grat!
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.12.30 22:00
Norcs, visszanéztem a 41. kört, valóban kiforgattalak, de az azért volt, mert Daredevil nekipasszírozott a falnak, és ahogy lejöttem a falról, elvesztettem az uralmam a kocsi felett, és akkor ütköztünk össze szerintem szerencsétlen versenybaleset volt bocsánat még egyszer
edemm írta:
Norcs, visszanéztem a 41. kört, valóban kiforgattalak, de az azért volt, mert Daredevil nekipasszírozott a falnak, és ahogy lejöttem a falról, elvesztettem az uralmam a kocsi felett, és akkor ütköztünk össze szerintem szerencsétlen versenybaleset volt bocsánat még egyszer
Ez van, nem haragszom Adtunk egy pofont a kakinak ezen a futamon
edemm írta:
Ez volt a durva befutó, 5-en beesni 330-335 km/h-val
Én inkább hajmeresztõnek mondanám, és mikor Thomas és Imi megérkeztek csak pislogtam hogy honnan kerültek oda
Hát mindenesetre nagyon kemény verseny volt
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.12.31 11:21
ipojan írta:
Gabesz.
Kérdezed, hogy miért nem tudnak 100-al folyamatosan menni SC mögött?
Visszajátszás 28. 30. 55. 61. kör (és majdnem az összes sárgazászlónál) nézd vissza magad. Ott ahol a közelembe voltál, ott minden SC fázis alatt 70 és 120 között lavíroztál.
Bocs Ipojan, de max a próbarajtoknál mondhattam ilyet.
Az én problémám az volt ami Norcsnak, hogy 2x kaptam stop&go-t azért, mert zöld zászlónál fékezgetnek elõttem. Az egyik esetben Te is benne voltál, de viszanéztem és sztem azért kaptam büntit mert kikerültelek titeket a pályán kívül
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.12.31 11:25
Egyébként vannak emberek akiket komolyan meg kéne büntetni, mert egy dolog az hogy pl. edemm régóta nem versenyzett és talán emiatt állandóan keresztbe rángatta a kormányt (1x az orrom elõtt bodicsekelt ki valakit), és egy másik dolog hogy pár ember sárga alatt egyfolytában elõzget, baleseteket okoz, SC alatt lökdös hátulról (de kb 3kör alatt 15x jött belém, nem vicc !!!).....stb.
Az egyik ilyen úriember SZABIII volt az tuti, a többieket vissza kéne néznem, mert nem akarok ok nélkül gyanusítgatni.
nah Gabesz, ha már azt mondod, nem vagyok ligába való, akkor azt áruld már el nekem, hogyha lelassítok az elõttem lévõ miatt mert sárga zászló van, ismétlem sárga zászló, akkor miért kell padlógázzal hátulról belém jönni úgy, hogy összetörik a kocsim hátulja, és kivágódok a pályáról... arról nem is beszélve, hogy borzalmasan mész sárga zászló alatt, mert vagy teligázt nyomsz vagy satuféket...
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.12.31 13:49
edemm írta:
nah Gabesz, ha már azt mondod, nem vagyok ligába való, akkor azt áruld már el nekem, hogyha lelassítok az elõttem lévõ miatt mert sárga zászló van, ismétlem sárga zászló, akkor miért kell padlógázzal hátulról belém jönni úgy, hogy összetörik a kocsim hátulja, és kivágódok a pályáról... arról nem is beszélve, hogy borzalmasan mész sárga zászló alatt, mert vagy teligázt nyomsz vagy satuféket...
Félre értetted.
Pont azt próbáltam írni, hogy Te a kihagyás miatt nem vagy még 'éles', ezért téged nem veszlek bele abba az említett csoportba.
Ezt próbáltam írni, lehet rosszul fogalmaztam.
De egyébként az említett kilökést érdemes mégegyszer visszanézned, mert 300-al mentünk amikor satuztál az orrom elõtt, így nem volt sok esélyem megállni.....
Szerkesztette: Gabesz - 2012.12.31 13:50
jól van semmi gond, nem is baj, hogy úgy történt, mert ha az nincs, akkor se végeztem volna elõrébb én senkire se haragszom, rád sem szerintem jó kis futam volt, életem elsõ oválos futama volt, és nagyon tetszett a hátralévõ összes oválos futamon indulok az tuti
edemm írta:
Félre értetted.
Pont azt próbáltam írni, hogy Te a kihagyás miatt nem vagy még 'éles', ezért téged nem veszlek bele abba az említett csoportba.
Ezt próbáltam írni, lehet rosszul fogalmaztam.
De egyébként az említett kilökést érdemes mégegyszer visszanézned, mert 300-al mentünk amikor satuztál az orrom elõtt, így nem volt sok esélyem megállni.....
Ezt a fékezõs témát én is benyaltam, valaki elõl besatuzott és tuána mindenki és valaki meg SC fázis alatt 6.helyrõl kiütött és besorolt a végére a gép..
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.01.03 19:37
Statisztika :
- F.Csongor és Stilo is dupla gyõzelmet szerezett a legutóbbi futamon, amin elindult
- Thomas az utóbbi hat futam mindegyikén pontot szerzett
- Adam zsinórban harmadszor végzett az 5.helyen
- az oválpályás versenyeken eddig Gabesz bizonyult a legjobbnak(35 pont)
- Thomas jelenleg a legeredményesebb versenyzõ, aki még nem szerezett dobogót a szezonban (bajnoki 5.hely)
Szerkesztette: Gabesz - 2013.01.03 19:39
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]