Ha lenne egy kis ész is a sok pénz között, akkor a WTCC-ben a szezon elõtti 1-2 hónapot sz@rásig tesztelnék éjjel-nappal, és mindezt fizethetné az FIA.Elég sokat zsebretesznek, szóval lenne mibõl.
Önmagában már az is csoda hogy van egy WTCC-s csapat Magyarországról, a többi csak ráadás.De Norbinak kijárna egy olyan autó ami nem pusztul meg pár kanyar után, amivel menni lehetne az eredmények után, ami nem csak gondot okoz és több idõt tölt a pályán mint a garázsban.A Honda nem elõször lát autót életében és nem elõször lát túraautót sem!Ebbõl kifolyólag illene illene egy olyan autót összepakolni, ami képes minimális elvárásoknak megfelelni.A Zengõs megnyilvánulásokból nekem az jön le hogy az alatt van az autó.
mumus70 írta:
Chevy! Ha már mostantól hozzá sem nyúlnak soha többé, még 3 évig dobogó esélyes. Bármikor! Tudom, drága, de ez az ócskavas sokkal több lét fog eltemetni rozzant fém testébe! ( egy darab vas, már Zengõék is így hivják mától) Egyébként az is hülyeség, (mint F1-ben is!) hogy majd ettõl, meg attól a futamtól kezdve lesz ez meg az...... Hát nem!!!!! Igenis a legelsõ verseny legelsõ méterétõl 100 %-os autóval tessék kiállni! Vagy mondják meg a szurkolóknak is, hogy az elsõ 2-3 futamra bemehetnek ingyen, majd csak a 4. versenytõl kell fizetni......
Ha 3 évig nem is, de legalább idén lenne valami értelmes eredmény.Valante például elég jó helyen van.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Azért hogy a Chevy évekig verje a mezõnyt, és hogy Norbi azzal az autóval bajnok esélyes lenne, azért túlzás. Jobb esetben 4. lehetne összetettben, Citroeneket idén SENKI nem fogja megverni. Sajnos... Ha jövõre is fejlesztik a Chevyt, akkor is hiába, a Citroen olyan elõnyben van. 1 másodpercet nem dolgozol le csak úgy.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Nemértem hogy a chevy-t mér keveritek ide, amikor eleve nem tudja a tavalyi autó verni a mezõnyt, mert megváltoztak a szabályok..... tök más az idei chevy meg a tavalyi...
Elküldve: 2014.05.05 12:01
Egy újabb adalék: A futam után szivárgott ki a csapattól, hogy melegében elõzõ nap beültetett vadonat új !!!!!!!!!!!!! motor az elsõ versenyen folyamatosan kihagyott, vagy fulladt............
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2014.05.15 15:18
Többek szerint Lopez sok borsot fog még Müller és Loeb orra alá dörgölni, de ez nem is baj, ha valaki végre visszazökkenti a valóságba az öregeket......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.15 15:58
mumus70 írta:
Többek szerint Lopez sok borsot fog még Müller és Loeb orra alá dörgölni, de ez nem is baj, ha valaki végre visszazökkenti a valóságba az öregeket......
Többek szerint ??
Én azt tippeltem szezon elõtt, hogy csúnyán megfingat mindenkit és lehet még bajnok is lesz
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]